Tracking Personal Freedom

Vergroot je persoonlijke power en zelfkennis, integreer persoonlijke vrijheid en leef de Mythe.
Het pad van de vredevolle Krijger.​

Een unieke online training. Ontvang de diepgaande teachings op een door jouw gekozen moment door de opnames af te spelen. Naast de opnames zijn er live bijeenkomsten waarin je onder de begeleiding van de Nagual Senia Melchizedek de verdieping in gaat.

TRACKING PERSONAL FREEDOM

THE TOLTEC TEACHINGS

De Nagual Senia Melchizedek neemt jullie mee op dit magische pad van zelfontdekking in deze Tolteekse sjamanistische training. Het pad van persoonlijke vrijheid zoals de zieners van de nieuwe tijd dat zagen en bewandelden. Ontdek je innerlijke vermogens als de Vredevolle Krijger, de Tolteekse Krijger, op de weg van persoonlijke vrijheid en oneindigheid wat we tegenwoordig kennen als ascensie.

Ruim 25 jaar geleden is de Nagual Senia geïntroduceerd op het pad door zijn Tolteekse leraren. Nu bied hij jou de mogelijkheid om zijn begeleiding te ontvangen op dit pad van het Tolteekse sjamanisme waar hij de kennis van zijn leraren doorgeeft. De Tolteekse teachings zijn van zeer diepe aard die in resonantie staan met de kosmische wetten. Zo leer je weer de connectie te maken met Moeder Aarde en Vader Kosmos, hoe je jouw respect kan betuigen door o.a. offers te brengen en krijg je Tolteekse meditaties mee om de connectie met de Aarde en de Kosmos te herstellen naar de oorspronkelijke staat van zijn.

Het pad van de vredevolle krijger is een zeer bijzonder pad wat je leven in balans brengt. Het leidt je terug naar je essentie. Door samen te werken met de krachten van de Aarde en de Kosmos breng jij jouw hele energetische lichaamsstructuren in balans waardoor het mogelijk wordt om weer gebruik te maken van je energielichaam oftewel het droomlichaam. Het grootste gedeelte van de mensen zijn de link naar het droomlichaam kwijt geraakt en zijn zich daarom niet bewust dat ze uberhaupt dit zeer bijzondere en magische lichaam hebben. Wat een gemis, want met dit droomlichaam heb je toegang tot andere werelden, en is het gebruik er van niets meer dan je geboorterecht.

“De wereld van een Toltec is als een magische droom, een mythe, maar het is net zo echt als de wereld die we elke dag zien. Om deze wereld met het oog waar te kunnen nemen en er in te functioneren hebben we iets af te nemen. Het eerste is het alledaagse masker dat is vastgebonden aan ons gezicht sinds de dag dat we zijn geboren. Dan zien we de wereld door ons tweede masker, hetgeen ons in staat stelt onszelf en onze omgeving te zien voor wat het werkelijk is: adembenemende gebeurtenissen die bloeien in het tijdelijke bestaan om nooit meer te worden herhaald.”

Senia Melchizedek

Inhoud en opbouw van de training

Deze training bevat lesstof en praktijkwerk voor 6 maanden wat opgedeeld is in 5 blokken. De kennis wordt overgedragen door middel van opnames en live sessies die toegankelijk worden via een online platform. Je ontvangt in totaal 7 maanden toegang tot dit platform zodat je actief bezig gaat om de stof eigen te maken, maar wel met de nodige speelruimte zodat je jouw eigen tijd kan indelen. Ontvang de Tolteekse leer met de diepgaande teachings op een door jouw gekozen moment door de vooraf opgenomen video’s af te spelen. Op vaste tijdstippen zijn er live bijeenkomsten waarin je onder begeleiding van de Nagual Senia Melchizedek de verdieping in gaat. 

 

Connectie met Moeder Aarde en Vader Kosmos

Dit eerste blok staat in het teken van de verloren verbinding herstellen met de Aarde en de Kosmos. Met behulp van verschillende meditaties ga je weer contact maken en de verbinding versterken. Dit is de basis voor het Tolteekse werk. Daarnaast leer je hoe je connectie maakt met de natuurelementen, de bomen, planten, stenen en hoe jij met deze elementen kan werken. Vervolgens krijg je ook nog de kennis mee hoe je in samenwerking met de Kosmos zielsdelen kan terughalen vanuit de sterren.

Duur: 1 maand
Opnames en een live sessie met de Nagual Senia Melchizedek.

Magische bewegingen

Door verschillende oefeningen te doen zal de connectie met jouw energielichaam hersteld worden. De bewegingen worden de Tolteekse magische bewegingen genoemd en deze kunnen verschillende functies en uitwerkingen hebben. Zo kan je met bepaalde magische passen het droomlichaam en de perceptie van alledag beïnvloeden om door tijd en ruimte te kijken, door verschillende droomportalen gaan, en als er voldoende energie is opgehaald door het recapituleren, uit de tijd en ruimte stappen. Je zult verschillende vormen van magische bewegingen leren, zowel actief als passief, en altijd met de Power of Intent.

Duur: 2 maanden
Gedurende 2 maanden leer je verschillende Tolteekse magische bewegingen toe te passen met behulp van opnames en door live magische passen te doen met de Nagual Senia Melchizedek.

Stalking Classes

Een jaguar is een meester stalker. Zoals een Jaguar zijn prooi observeert en besluipt, moet jij jouw innerlijke wereld en jouw patronen leren waarnemen. Je leert het observeren van jouw innerlijke verhalenverteller met daarbij de nodige Tolteekse meditaties en teachings om je de skills van stalking meer eigen te maken. Door te leren stalken zie jij op een gegeven moment wie de verhalenverteller is en wie de waarnemer is van de verhalenverteller. Dit hele proces wordt uitgebreid begeleid met diepgaande stalking teachings en contemplaties.

Duur: 1 maand

Live stalking classes met de Nagual Senia Melchizedek.

Recapitulatie en de geheimen van de recap

Door het leven heen verliezen we constant persoonlijke energie. Met elke interactie, maar met name bij ingrijpende gebeurtenissen, vind er een energie uitwisseling plaats. Bijvoorbeeld bij conflicten met andere mensen. Wanneer er zo’n conflict ontstaat dan zal een gedeelte van jouw energie in het  energieveld van de ander terecht komen, en energie van de ander in jouw energieveld terecht komen. Door middel van recapitulatie kan je de energie die je bent kwijt geraakt weer terug halen zodat jouw energie systeem weer kan herstellen. Om dit te kunnen doen leer je verschillende praktische recapitulatie technieken met daarbij de bijbehorende Tolteekse magische bewegingen en teachings. Wanneer je verloren energie begint terug te halen kan je o.a. innerlijke trauma’s en eventueel verslavingen weer opheffen.

Duur: 1 maand
Live recapitulatie doen met de Nagual Senia Melchizedek.

De Shift van de Nagual

De Shift van de Nagual is waar de Nagual Senia Melchizedek jou in een andere staat van bewustzijn gaat brengen. Dit zal gebeuren door energetische aanrakingen van de Nagual waardoor jij een verschuiving zal maken in perceptie; hij zal jouw verzamelpunt (het punt waar perceptie begint) in beweging gaan brengen. De Nagual Senia Melchizedek kent vele vormen van bewustzijnsverschuivingen en is in staat om de hele structuur van de wereld zoals jij die kent en hebt opgebouwd in jou te veranderen door alleen jouw perceptie te verschuiven. Dit zijn zeer diepgaande bewustzijnstransmissies die alleen door een Nagual gegeven kan worden. Deze zijn om jezelf te bevrijden van beperkende banden en waar er tevens een grote verschuiving wordt gemaakt in je hersenen en in totale perceptie.

Duur: 1 maand
Met de Shift van de Nagual kan je elke week (dus niet meer dan 4x) een Nagual bewustzijn transmissie ontvangen. Daarnaast ontvang je 2x een live sesssie van de Nagual Senia Melchizedek zelf.

Wat is een Nagual?

De term Nagual heeft verschillende definities – Een Nagual is iemand die een enorme persoonlijke power bezit en grote veranderingen kan brengen in zowel vaste structuren als energetische structuren. Een Nagual is een meester in bewustzijn en kent alle uithoeken van het bewustzijn. Een Nagual is iemand die goed in communicatie is en krachtige teachings kan geven die diep binnen kunnen komen op zielsniveau. Tevens is een Nagual iemand die de power heeft om van gedaante te veranderen, o.a. in dierlijke gedaantes. Vele Naguals kunnen transformeren in honden, herten, kraaien of andere vogels. Enkele machtige Naguals kunnen veranderen in een jaguar of puma.
Het Nagualisme kent zijn oorsprong in de oude Meso-Amerikaanse traditie. Een Nagual kan er voor kiezen het fysieke lichaam of het droomlichaam van vorm te veranderen in een persoon of dier. Soms wordt dit metamorfose, morphing, transformatie of nabootsing genoemd.

“Van gedaante verwisselen vereist dat je jouw gehechtheden overstijgt. In het bijzonder jouw ego-gehechtheid en je identiteit, wie jij denkt te zijn. Als je jouw gehechtheid aan labels van en over jezelf kunt overwinnen, en je het innerlijk koesteren van je identiteit kunt loslaten, kun je vrijwel iedereen zijn. Je kunt dan verschillende droomvormen aannemen, van menselijk, dierlijk tot zelfs goddelijk. ”

Naguals beschikken over bovennatuurlijke of magische krachten omdat ze dit opbouwen en Power verwerven. In sommige tradities worden ze tovenaars genoemd, maar omdat het woord tovenaar vaak een negatieve lading heeft worden ze Tolteken genoemd. 

Vanuit de Tolteekse traditie worden zij die het pad van persoonlijke vrijheid en oneindigheid bewandelen ingedeeld in 3 vakken. Je hebt Tolteekse krijgers die van nature dromers zijn en je hebt Tolteken die van nature stalkers zijn. Dit zijn speciale skills waar zij mee geboren worden. Dat betekent echter niet dat een dromer niet moet kunnen stalken, want een Tolteek moet beide skills leren beheersen. Alleen is de dromer meer gedisciplineerd in het droomwerk en zo geldt dat ook voor de stalker. De stalker moet kunnen dromen om compleet te worden, maar zal altijd meer gespecialiseerd zijn in het stalken. De derde soort Tolteek is de Nagual, de meester tovenaar die beiden met gemak kan doen. Een Nagual beschikt over meerdere energiereservoirs van een 3 tak tot 4 tak en soms wel tot een 7 tak, terwijl de meeste Tolteken maar 1 à 2 tak hebben. Daardoor kan de Nagual op verschillende niveau’s van bewustzijn navigeren en het grotere geheel zien op de staten van bewustzijn. Voor velen is dit alleen mogelijk met psychoactieve planten zoals Ayahuasca, San Pedro, Peyote of Psilocybine.

De Nagual staat ook bekend als een bewustzijnsstaat, waar een alternatieve dimensie van de alledaagse werkelijkheid wordt ervaren. Sommigen zeggen dat Nagual alles is wat is, en dat het de geconcentreerde vorm is van bewustzijn in al dat is, wat bekend staat als De toon van de oneindigheid

'Ik liet mijn hoofd achterover vallen en staarde naar de oneindige hemel. Het was ochtend. Een deel van de lucht was geel, sommige delen heel zacht blauw. Een kleine wolk schoot langs. Vreemd hoe alles beneden zo doods in chaos en pijn kan zijn terwijl boven de blauwe hemel zacht in vrede is. Ik hoorde eens een sjamaan zeggen: de voorouders willen dat onze ziel als de blauwe lucht is.'

Het systeem van de Nagual is een systeem dat een directe lijn is naar het al dat is. Zij geven hun kennis door aan hun leerlingen om hen te helpen met wat sommigen ‘totale vrijheid’ noemen, in dit geval Tracking Personal Freedom. Het doel is om de leerlingen in de grote verschuiving buiten de alledaagse realiteit te brengen, of naar een Nagual staat van bewustzijn. In sommige tradities worden psychoactieve planten gebruikt om deze staat en andere staten van bewustzijn op te wekken maar de Nagual is in staat om zijn leerlingen in die staat te brengen zonder hulpmiddelen. Het doel is ze uiteindelijk te bevrijden van beperkende banden om uiteindelijk totale vrijheid te kunnen ervaren.

Deze online training is gedeeltelijk opgenomen zodat jij de Tolteekse kunst in jouw eigen tijd kunt beoefenen. Elke maand krijg je toegang tot nieuwe content op de website waar je de Stalking Classes ontvangt, de Tolteekse Magische bewegingen leert enz. Daarbij zijn er maandelijks live groepssessies met de Nagual Senia Melchizedek waar je vragen kan stellen en hij met jou de diepte in gaat.

Wanneer dit traject is afgerond is het mogelijk om een verdieping te volgen. Meer info hierover wordt t.z.t. gedeeld.

'Als je zo ver bent dat je de Nagual raadpleegt om meer over jouw leven te weten te komen, dan is er niets wat je niet kunt doen.'

Senia Melchizedek

Wat brengt deze training jou?

 

Trots

Wijsheid

Innerlijke vrijheid

Innerlijke rust en stilte

Onvoorwaardelijke liefde

Innnerlijke vreugde en vrede

Sjamanistische synchroniciteit

Het vergroten van je Persoonlijke Macht

Controle over jouw droomlichaam en dromen

Zelfkennis over de verhalen verteller in je hoofd

En nog heel veel meer wat niet in woorden valt uit te drukken

Agenda & aanmelden

Vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master
Investering in jezelf: €1279,00 incl. BTW

Nu voor € 897,-

Maximaal 50 personen.

Wanneer de startdatum vast staat verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Log in bij jouw account