Success stories

Average Rating: 5.0 stars (based on 101 ratings)

Met grote dankbaarheid hebben we al duizenden mensen kunnen helpen op hun unieke reis van zelfrealisatie. Lees hieronder hun verhalen.

Heb jij ook ervaring met One Consciousness Academy en wil je zelf een testimonial achter laten?

Graaftraining

Tijdens de graaftraining heeft Freya ons meegenomen in verschillende ‘ondervraag’-technieken.
Deze technieken zorgde ervoor dat ik steeds dieper en dieper kon doorvragen bij iemand, zodat ik op gegeven moment uit kon komen bij de kern/basis van het issue dat iemand ervaart.
Hierdoor kwamen er mooie waardevolle inzichten vrij, ook bij mijzelf, omdat het in de training meteen bij elkaar toegepast werd.
Deze training heeft mij heel erg veel geleerd over technieken die gebruikt kunnen worden om iemands diepe gevoel te openbaren, maar zeker ook over mijzelf!
Ik ga niet verklappen wat er allemaal behandeld is, maar wel dat deze training zeker aan te bevelen is. Voor je eigen ontwikkeling en ook om anderen te kunnen helpen bij vraagstukken in hun leven.

Zo fijn om steeds stappen dichter bij mijzelf te kunnen komen!
Dank je wel Freya voor dit waardevolle diepgaande trainingsweekend!!
~ Namasté ~

Daniëlle Appelman
1 november 2021
Algehele ervaring

Liefde voor mijn voorouders

Afgelopen weekend online training afgerond ancestor work. In 1 woord fantastisch! Je krijgt zoveel inzichten zonder dat er veel gezegd wordt. Je voelt energieen die je naar een ander level brengen. Eerste nacht zeer onrustig geweest, er gebeurd veel. Je krijgt mooie handvaten maar je moet er zelf mee aan de slag. Aan jou de keus!
Aanrader voor een ieder die verder wil gaan dan wat je ooit voor mogelijk hebt gehouden. 🙏🏼

Monique van beers
25 oktober 2021
Mahatma Avatar van Synthese, Online training

Magisch…….Zoo dankbaar voor dit!!!!

Een ceremonie bij Senia ervaren,

Met de hulpvraag dat mijn leven niet helemaal lekker liep en dat ik wat ondersteuning zou willen hebben.
Senia heeft zoveel blokkades weggehaald, waardoor mijn pad wat ik wil (en al deels mee bezig ben) meer duidelijker en makkelijker word.
Zo komen er veel ontmoetingen op mijn pad met mooie mensen.
Het heeft een band die ik wilde loslaten, eindelijk doen loskomen.
Ik heb een betere band met mijn familie hierdoor gekregen, zit beter in mijn vel en ik maak grote stappen richting droomjob!
Een hele mooie samenwerking met iemand heb ik hierdoor gekregen, waar ik enorm veel van mag leren en waar ik veel op één lijn zit en die me ook enorm helpt om mijn droomjob!
Alles lijkt te kloppen en het is gewoon zo magisch, hoe geweldig het nu met me gaat!
Tevens had ik veel stress voor mijn examens, ik had een droom met Senia.
Hierin knuffelde hij mij en zei, dat ik gewoon vertrouwen moest hebben en het zou kunnen……

Woow wat een magische ceremonie, zoooo dankbaar voor Senia en spirits.

Namaste,

Nicolien.

Nicolien van der Laan
21 oktober 2021
Consulten & Ceremonieën

Vanaf klein meisje zag en

Vanaf klein meisje zag en voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde dan wat men met blote oog kon waarnemen. Ik had altijd een hele bijzondere band met dieren, zij waren mijn vrienden en ik hielp ze dan ook graag.
Ik groeide op zonder hulp en sturing en werd geregeld weg gezet als; ‘ach jij ook altijd’ je ziet spoken, je bent niet goed wijs. Als kind wil je er toch voor je ouders zijn, mijn moeder bijvoorbeeld had dubbele hernia en ik zou ze wel even gaan verzorgen (als een mini zuster). Heb mijn kleine handjes op haar gelegd en heb haar van een enkele hernia afgeholpen, de artsen wisten toen niet hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. Jawel ik weet dat wel, dat was ik, ze moesten lachen en zeiden ach ja tuurlijk meid. Maar als nog werd ik niet serieus genomen en werd niet gehoord, werd zelfs geregeld voor gek gezet. En uiteindelijk werd ik rebels en voelde mij nergens thuis. Altijd zoekende geweest en een hoop narigheid meegemaakt, de band met spiritualiteit is altijd gebleven maar ik had en kreeg nergens de juiste sturing die ik nodig had. Zoveel jaar later zo hard mogelijk aan mezelf gewerkt (met veel vallen en opstaan) en altijd interesses gehad in spiritualiteit, healing en magie ben ik uiteindelijk gestuit op de One Consciousness Academy. Ben eerst een dagje bij de Divine Power Fusion Class geweest om de sfeer te proeven en om te voelen of dit werkelijk iets voor mij is, waar ik kan leren waar mijn hart zo naar verlangt. Waar ik kan zijn wie ik in het diepste van mijn wezen ben (vol met ongeopende kamers die ikzelf nog mag ontdekken met de juiste hulp en sturing), waar ik uitgedaagd wordt om mezelf te verbeteren. Waar ik tools krijg om mee aan de gang te kunnen gaan om het beste uit mezelf te kunnen halen. Het was een warm bad waar ik die dag in terecht kwam, ik wilde meer voer, dus ik wilde de mahatma avatar van synthese master gaan doen. Helaas hij was al vol, via via hoorde ik dat je jezelf op kon geven voor de wachtlijst van de mahatma avatar van synthese master. En ik wist gewoon dat ik erbij zou zitten, ik voelde aan alles dat het goed ging komen. Het moest gewoon het kon niet anders, dit gevoel was zo sterk. En ja hoor nadat ik dat gevoel los liet kreeg ik niet veel later een mail, ik zat er bij! (Vreugdes dansje)
De week ervoor was ik moe en uitgeput, ik kon haast niet meer, jeetje wat voelde ik me moe. Maar ik moest en zou al mijn energie bij elkaar rapen om richting Deest te gaan, op naar de teachings waar ik zo erg naar uit heb gekeken. Hoe dichter we bij Deest kwamen hoe spannender ik het vond, daar aangekomen ging mijn reis pas echt beginnen.
Zoveel herkenning en nieuwe inzichten heb ik mogen ontvangen, de energie was zo krachtig, dit was magisch! Het ware drie intense dagen!, die ik voor geen goud had willen missen! In een relatief korte tijd zoveel tools meegekregen die ik nu helemaal eigen mag maken.
Lieve Senia en Freya jullie zijn goud!, onwijs veel bewondering voor het prachtige werk waar wij allen van mogen leren.
Op naar de volgende teachings advanced 1.
Namaste ✨❤🙏❤✨ in Liefde en Licht Linda

Linda vdf Bom
20 oktober 2021
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Geweldige magische ervaring

Intuïtief mij opgegeven voor de 3 daagse Mahatma Avatar van Synthese Master opleiding en zodra ik aankwam voelde het goed. Ik kende niemand, maar dat vond ik juist leuk; je leert altijd weer nieuwe mensen kennen! De connectie was er direct met meerdere mensen en ik voelde mij als een vis in het water tijdens deze 3 dagen. De teachings van Senia en Freya waren zeer interessant en je voelt je als het ware gereset en herboren ná alle activaties en initiaties die je krijgt. Alle theorie die verteld werd door Senia en Freya voelde direct als mijn waarheid en wat ik onbewust mijn hele leven gevoeld heb viel nu volledig op zijn plek. De wereld van magie, buitenaardsen, connectie met de bron en de vele mogelijkheden die wij als multidimensionaal wezen hebben is gewoonweg betoverend en magisch. Mijn hele leven heb ik banen gehad waarin ik op de 1 of andere wijze mensen wilde helpen. Of het nu aan een nieuwe baan, een nieuwe woning, een nieuwe leefstijl of bewegen op muziek was; ik wil mensen helpen. Nu weet ik welke richting ik op wil gaan met mijn verdere leven: mensen helpen bewust te worden en hun spirituele groei verder te ontwikkelen. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als gecertificeerde coach/healer en verheug mij nu al op de Advanced 1 opleiding: werken met jouw voorouders:-).
Ik voel mij enorm thuis bij de OC Academy en ben dankbaar dat Senia en Freya op mijn levenspad zijn gekomen. Ook prachtige, dierbare nieuwe contacten opgedaan die nu al voor mij zeer waardevol zijn. Dank je wel Senia en Freya en tot snel!!!! Liefs, Yolande xxx

Yolande te Wil
13 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Magische transformatie

De training die ik een week geleden gevolgd heb, is op zich al wonderbaarlijk en helend te noemen.
Het voelen van het stromen van de energie is magisch.
Maar wat zich dan na de training in je dagdagelijkse leven manifesteert, is met geen woorden te beschrijven…je leven verandert 180 graden en dit heeft invloed op het leven de mensen in je omgeving . Dank je wel Senia en Freya om jullie kennis met mij te delen.

Roxane Rachels
10 juli 2021
De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese

Pure magie

Er is met geen pen te beschrijven hoe dankbaar ik ben dat de O.C. Academy op mijn pad is gekomen en ik de Mahatma Avatar van Synthese master heb mogen volgen. Lang ben ik op zoek geweest naar hetgeen mijn hart zo naar verlangde en bij Senia en Freya heb ik dit gevonden. In drie dagen vindt er een complete reset plaats. Zo puur, zo mooi, zo intens krachtig en zo zuiver. Je leven zal, in positieve zin, nooit meer hetzelfde zijn. De magie die nu plaats vindt in mijn leven zou ik voor geen goud willen missen. Met de onvoorwaardelijke liefde en geduld van Senia en Freya wordt je begeleid in een onbeschrijfelijk mooi proces. Een waardevolle ervaring.

In licht en liefde,
Namaste 🤍🙏🏻

Renée ten Cate
8 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Een weekend naar herkenning in mezelf

Hoe ik de training weekend bij one consciousness acedemy heb ervaren is eigenlijk moeilijk uit te leggen in woorden, omdat ik vooral veel voel!., Maar de sfeer was zo liefdevol en fijn! En de begeleiding van Senia en Freya en de assistentes waren zo liefdevol en mooi. We leerden stuk voor stuk nieuwe tools en de teachings waren leerzaam!. Bij een van de energieën waarmee we leerde werken voelde ik herkenning!. Het was een magisch weekend!. Ik voelde zo verandering in energie, dat voor mij zoveel dingen open gingen en ik het gevoel heb, dat ik eindelijk op stukje pad zit die ik hoor te bewandelen!🙏❤️. Na deze gehele weekend zijn er gelijk ook grote veranderingen in processen bij mij naar boven gekomen en ik ben stuk voor stuk dankbaar!. Iedereen die in oprechte waarheid naar zichzelf wil kijken en weer in zijn kracht / meesterschap wilt komen te staan raad ik one consciousness acedemy echt aan!. Het is een magische ervaring die je de rest van je leven bij blijft🙏❤️. Dankjulliewel Senia & Freya ,dat jullie mij de tools hebben geven om te gaan werken aan mezelf en mijn geboorterecht hebben terug gegeven! 🙏❤️.
Monique Hartendorp

Monique Hartendorp
7 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Ik zie het licht 🙂

Jarenlang kreeg ik de een na de andere trauma te verwerken. Met regelmaat maakte mij dit opstandig en schoot ik in zelfbeklag. Maar door dit proces ging ik meer inzoomen op kleine dingen die voor het oog soms so gewoon en normaal leken, maar dat zeker niet zijn. Hoe zwaar de lessen ook waren ik kwam er door in processen van eigen-wijsheid zo sterk en krachtig met veel inzichten dat er nu alleen maar dankbaarheid kon zijn.

Ondanks veel cursussen en trainingen bleef er iets aan mij knagen. Een jasje die al lang veel te krap zat.

Totaal uitgeput en met het gevoel van een Burn-out startte ik met de 3-daagse van Mahatma Avatar van Synthese. Het is moeilijk precies te beschrijven wat ik ervaarde, maar al op dag 1 schoot ik door de uitputting heen en voelde een positieve verschuiving in mij en een stuk meer energie. Mijn hart maakte weer een flinke sprong en ik krijg mijn glimlach maar niet van mijn gezicht:)
Ik voel mij als een klein meisje die door een veld van prachtige bloemen wil rennen.

Met een open hart ging ik de 3-daagse in en nu terugkijkende kan ik alleen maar dankbaarheid en blijdschap voelen. De wereld ligt voor mij open en alle vragen in mij “wat is het nut van mijn leven”, “heb ik recht op een aandeel in dit leven”, “kan ik een zinvolle meerwaarde zijn”, “heb ik capaciteiten om mijn medemens te helpen”, “welke richting moet ik uit”…….. zoveel vragen…… maar……
Vandaag luister ik naar mijn hart en heb ik vertrouwen, mijn antwoorden zullen komen.
En JA, ook ik ben waardevol……. pff dat ik dit durf te schrijven!
Het proces is in gang gezet en nu 2 dagen verder blijft het doorgaan….. ik voel mij zalig!

Lieve Senia, Freya, Shanti…. jij lief mooi meisje…… ik mocht even met jou spelen, jij raakte iets heel diep in mij aan, alle coaches…. wat een mooie zielen zijn jullie allemaal! Maar ook de groep waarmee ik de 3-daagse mocht volgen, dank jullie wel voor de prachtige verbindingen die zijn ontstaan.
Ik voel mij niet langer alleen.

Mijn trein is een paar versnellingen hoger gegaan en ik voel een ongekende power in mij die het van de daken wil schreeuwen!
Een honger die niet meer gestild kan worden.
Ik kijk enorm uit naar de Golden Age en de Advanced 1 waarvoor ik mij direct inschreef.

Met beroering in mijn hart wens ik een ieder een hartegroet toe.

Sylvia

Sylvia Veneziano
6 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Alles is mogelijk in de wereld van magie en liefde..

Ik heb vele opleidingen versleten in mijn leven aangaande persoonlijke ontwikkelingen en innerlijke groei, met de hoop dat ik dat ene antwoord kon krijgen waar ik naar zocht. Elke keer was het net niet het antwoord en bleef ik met die vraag rondlopen. Diep van binnen voelde ik dat ik op een dag dat ultieme antwoord zal krijgen waar ik jaren naar snakte. Jarenlang en zeker omdat ik heel erg bezig was met mijn persoonlijke spirituele groei voelde ik een enorme leegte in mijn ziel. Een leegte die ik maar niet kon plaatsen maar ook niet wilde loslaten. Ik kon niet accepteren dat het leven waarin ik leefde het leven was die ik tot aan mijn dood moest uitzitten. Diep van binnen voelde ik dat het leven meer te bieden heeft dan 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur zorgen voor je dierbaren. Ik dacht nee het leven heeft meer te bieden dan dat. Mijn Ayurvedische arts en tevens mijn docent zei tijdens een les over zelfrealisatie: “ Be a Human” en voegde daarbij de woorden: “ Dat je als mens bent geboren wil nog niet zeggen dat je mens bent” . Ik dacht wauw wat is dit en wat moet ik met deze woorden. De woorden raakten me zo diep. Ik werd er emotioneel van.

Op zoek naar dat ene antwoord en de woorden van mijn docent ging ik verder met mijn leven en ging nog dieper graven. Toen .. kwam Senia op mijn pad. Ik dacht wat een krachtige liefdevolle man is hij. Ik voelde zijn zuivere liefdevolle energie . Alles wat hij vertelde en de manier waarop hij dat zei resoneerde zo met mijn ziel. Elke woord wat hij zei klonk als een melodie in mijn ziel. Het duurde niet lang of ik ging de eerste opleiding bij Senia en Freya volgen en dat was de Mahatma master van Synthese in juni.

Als ik een woord kon vinden wat deze opleiding met je doet dan schreef ik dat graag. De woorden Wauw, magisch, krachtig zijn woorden die ik zo kan benoemen maar het is meer dan dat. Je moet deze opleiding voelen en ervaren. It is magic! Ontvang en laat los zou Senia en Freya zeggen.

Het heeft mij zoveel inzichten gegeven , bevestigingen van dingen waar ik jaren mee rond liep.
Eindelijk ook het ultieme antwoord waar ik jaren naar snakte was er.,Mijn ziel huilde van vreugde en erkenning, maar ook van verdriet dat het jarenlang vastzat in het lichaam( leegte) en niet opgevuld werd. Wanneer je bereidt bent en klaar voor bent om te willen ontvangen zal de meester op je pad verschijnen. Kern van waarheid en niets aan toe te voegen.

Alles viel voor mij op zijn plek en ik voelde de energie stromen over heel mijn lichaam. Eindelijk ik kwam echt thuis. Ik snapte ook meteen wat mijn docent bedoelde met die uitspraken. Ik snapte de essentie van het leven. Ik snapte wat mijn taak is in dit leven, ik snapte en voelde wat i am that betekende. Deze prachtige driedaagse en de tools en alles wat dat is , is voor mij een begin van het echte leven. Wauw i am ready to be a human. I spread my wings and fly like an eagle

Senia en Freya ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze prachtige opleiding, jullie onvoorwaardelijke liefde en jullie missie. Dank je wel dat jullie mij de weg hebben gewezen naar het thuiskomen en voor het uitreiken van de waardevolle tools zodat ik mijn thuis oneindig kan onderhouden ❤️

Dilana Vdf Yeral
5 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Het grote keerpunt in mijn leven

Velen weten innerlijk dat er meer krachten/ energieen in ons aanwezig zijn dan dat we kunnen zien maar weten niet hoe we in die diepte kunnen komen om ze te ervaren en mee te werken. Het is als een grote rivier met immense kracht maar doordat er een betonnen dam is gebouwd wordt de kracht zeer beperkt en kan de rivier niet op volle kracht stromen.
Tijdens het volgen van de Mahatma Avatar van Synthese Master wordt deze dam in jezelf doorbroken en kan de rivier van levensenergie weer volop stromen. Je leert de tools te gebruiken waardoor je weer in liefde, geluk en vertrouwen je leven kan en mag leven, en ook met het energiewerk anderen van dienst te zijn.
De magie van het leven is weer volop in bloei.
De zeer bijzondere teachers Senia, Freya en hun team begeleiden en ondersteunen je door een magisch proces in deze drie daagse goddelijke teaching en reis in jezelf.

Roland Baars
5 juli 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Snelweg naar mijn Zelf

Dankbaar ben ik voor de vele mooie lessen van Senia en Freya.
Ze hebben voor mij als een snelweg naar mijn Zelf toe gefungeerd.
Vele overtuigingen en overlevingsmechanismen die mij niet meer dienden heb ik los kunnen laten. Ook overtuigingen en angsten die diep verankerd zaten in mijn voorouderlijke lijnen kon ik loslaten. Wat een bevrijding!
Ik ben een gelukkiger mens geworden.
Dieper in verbinding met mijn Zelf.
Dieper in verbinding met God.

🙏🏻Jarmilla

Jarmilla Kaijadoe
20 mei 2021
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Paranormale trainingen, The Golden Age Teachings

Helderheid

Afgelopen februari heb ik deze training gevolgd. De training was online ivm huidige regels. Ik was blij dat de training ook op deze manier wel door kon gaan. Ik vond de dagen mindblowing! We kregen heel veel theoretische informatie (ik heb ruim 60 blz geschreven), die ik ontzettend waardevol vond: zielsaspecten, magie, verschuiving naar het eenheidsbewustzijn etc. Naast alle informatie ontvingen we opschoningen en activaties. Ik heb zoveel voelen verschuiven in mezelf en ik voelde me op zondag enorm energiek en “opgeruimd”. Ik kon heel duidelijk de verschillende energieën voelen en ik vond dat heel bijzonder om te voelen. Wat mij het meeste voor dit moment op mijn pad is bijgebleven is het stalken van je eigen gedachtenpatronen. En daar ben ik vooral na de training nog mee bezig geweest. Senia zei het heel mooi: “je kunt een ander niet helpen als je zelf niet eerst je eigen fundering hebt gemaakt”.
Ik voelde me na de training 2 weken heel moe en het voelt alsof het blad van mijn leven een stuk leger is geworden en er nu volop ruimte is om leven te gaan creëren.
Verder ervaar ik nu wat langer nadat de training is afgelopen ook veel meer helderheid. Ik zie mijn patronen scherper en ook de patronen van anderen. Het heeft mij veel vertrouwen en rust gegeven.
Dankjewel Senia en Freya! Wat een eer om bij jullie deze training te mogen volgen.

Maria Breedveld
5 april 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Levensveranderend

Afgelopen weekend heb ik het 2e jaar van de Golden Age Teachings afgerond en Wauw, wat was het magisch. De afgelopen 2 jaren waren voor mij intens genieten. Zowel bij de Golden Age als bij al jullie andere trainingen. Ik kijk altijd erg uit naar jullie trainingen omdat ik steeds weer een verdieping mag ervaren in mijn eigen processen. De Golden Age Teachings is zo’n transformerende opleiding wat een ontzettend mooi cadeau voor je is als je op zoek bent naar volledige diepgang in jouw transformatieproces en een levensverandering wilt ervaren.

Door alle teachings leer je bewust te worden van al je patronen en blokkades. Dit was soms enorm confronterend. Maar juist doordat Senia en Freya je leren er in waarheid naar te kijken, is dit zo bevrijdend. Alle teachings en alle trainingen worden heel erg goed begeleid en er is altijd ruimte voor persoonlijke aandacht. Je ontvangt waardevolle tools die je verder helpen op jouw pad. Ik ervaar meer verbinding met mezelf wat bijdraagt aan alle verbindingen in mijn leven. Ik heb kennis mogen maken met mijn innerlijke kracht waardoor mijn ontwikkeling sky high is gegaan.

Dank jullie wel lieve Freya en Senia!

Ik kijk uit naar het 3e jaar!

Liefs Patricia

Patricia van Ginderen
11 maart 2021
Algehele ervaring, The Golden Age Teachings

Ik leef weer mijn LEVEN!

In 2020 heb ik een aantal prachtige trainingen gevolgt bij One Consciousness. Tijdens deze trainingen ben ik mezelf ongelooflijk tegen gekomen! Ik ben een heel proces aangegaan, en dat is het mooie want je leerd zo veel en tegelijkertijd heel je ook diepgaand! Ik ben prachtige kwaliteiten van mezelf tegen gekomen die diep verborgen lagen! Maar deze werden weer aangeraakt door de liefdevolle begeleiding van Senia! Mijn leven is compleet veranderd, of eigenlijk ik leef weer mijn eigen echte leven! Mijn ziel straalt en mijn hart stroomt over van liefde. The Path of Inner Mastery was een prachtige opleiding die ik iedereen aanraad. Fantastisch om te leren hoe ik nu zelf mensen kan helpen met healing en energetisch werk! Ik raak niet uitgeleerd hierop! Op moment lopen de tranen van geluk en dankbaarheid over mijn wangen dat dit op mijn pad is gekomen! Mijn ziel is aangeraakt en komt weer vrij, verlost van zwaarte en pijn om nu eindelijk gelukkig te leven!
Ook heb ik de Mahatma Master recent voor de 2e keer gedaan! En dit was een toppunt van volledig alles op een diepere laag te ervaren. Magisch mooi! Ik durf weer te genieten van het leven en ervaar zo veel verbinding met de mooie groep zielen die ik ontmoet heb tijdens deze prachtige trainingen!
Ik treed het leven in om mijn ware taak en missie hier op aarde te volbrengen, het helpen van de mens om al zijn prachtheid weer te herinneren! Namaste! Veel liefs ilona

Ilona kot
3 maart 2021
Algehele ervaring

WOW

Heb nauwelijks woorden om de ware impact van deze intensive te omschrijven . Dat zegt wel wat . Toch wag ik een poging …. WOW. …WOW
Diep onder de indruk nu drie weken de kwartjes beginnen te vallen . Heb ook geen moment getwijfeld toen dit op mijn weg kwam er direct voor in te schrijven .

Wat me vooral is bij gebleven is dat Senia zei:
in welke mate ben je bereid in Committment te zijn en dit daadwerkelijk toe te passen? Het komt je niet aanwaaien .. Het is empowerment van jezelf toch? En zo is het.

Lieve Senia en Freya dank voor deze geweldige initiatie Hoop spoedig ook met jullie persoonlijk kennis te maken . Een vervolg zit er zeker in . Succes met alles ❤️🙏

Namaste

Gerrit Hottinga

Gerrit Hottinga
27 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Rewire your brain. 👍👌😉

Een erg mooie ervaring en zelfs voor herhaling vatbaar.. Thx O.C. ..
Grz. & One Love

Raymond vd Laar
23 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Magisch weekend✨

Oktober vorig jaar kennis mogen maken met de Mahatma Avatar of synthese practitioner en vanaf dat moment is mijn leven in een hele mooie, positieve energie terecht gekomen. Mijn pad werd duidelijk en 2 weken terug volgde ik de Master opleiding bij de OC Academy.
Het was een magisch weekend waarin ik zoveel heb mogen leren en ontvangen, de mogelijkheden zijn eindeloos en vooral het klopt en voelt goed!
Ik ben heel erg dankbaar voor al het geleerde en dit is nog maar het begin, ik weet zeker dat er meer cursussen bij de OC Academy volgen.
Bedankt Senia en Freya!
Liefs,
Daphne

Daphne Bos
23 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Contact met mijn I Am Presence💫🙏🏼✨

Wat een ervaring. Van de ene kant jammer dat het niet live was maar online. Maar ook dat heeft zijn voordelen. Zeker met die enorme hoeveelheid sneeuw die de laatste dag viel hoefde ik niet ver te rijden om weer thuis te komen.
Ik ben nog aan het zoeken om de informatie goed tot me te nemen. Maar dat lukt me aardig.
De dagen gingen super snel voorbij en het was fijn dat het afgewisseld werd met activaties en meditaties, waar je lekker even kon liggen.
Lieve Freya en Senia heel hartelijk bedankt en jullie horen zeker nog van mij. Namaste 🙏🏼

Mariska van Beek
22 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Dankbaar en gelukkig

Ivm de maatregelen kon de cursus Mahatma avatar van Synthese niet live gegeven worden. Deze werd online verzorgd. Voor mij de eerste kennismaking met OC Academy. Wat is het goed geregeld en verzorgd allemaal. Zo’n grote groep en toch zo persoonlijk gevoel hebben.
Ik ben dankbaar dat ik dit op mijn pad heb gekregen en dat ik mag ervaren wat dit met je doet.

Ik ga hier zeker in verder groeien op mijn eigen tempo. Ik laat los en ervaar, ik sta volledig open voor het moois wat de wereld mij te bieden heeft.

Senia en Freya super bedankt voor het mooie fijne weekend.

Leonie Visser
22 februari 2021
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Herkenning van de ziel. Wat een kracht.

Lieve mensen, deze training heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wat een kracht heb ik ervaren en wat een mooie tools heb ik tot mijn beschikking gekregen om energetisch mee te werken. Ik heb in mijn leven al veel spirituele leringen doorlopen en ook al was ik enthousiast, was het toch steeds niet wat ik helemaal bedoelde, waarvoor ik hier ben. Ik wist dan ook niet te benoemen wat ik dan wel zocht.
Nu, na deze training weet ik dat wel, het is een stukje magie, waarmee je ziel wil werken, iets wat je herkent, een bijzondere kracht.

Naast alle opschoningen, meditaties en activatie’s hebben we enorm veel informatie gekregen om zelf aan de slag te gaan met energiewerk.
Ik ben langzaam alles aan het integreren stap voor stap en je voelt ook wel beter nu aan, wanneer je lichaam zegt stop, nu even op de plaats rust. Ik merk ook dat ik niet meer continue in mijn hoofd zit. Je voelt de gedachten aankomen, het oude patroon en dan zeg je meteen stop, dat was hoe het was. Nu ben ik verbonden met mijn I AM en voel ik me geleid vanuit die plek. Dat is zo anders.

Dank vanuit mijn hart Senia & Freya voor de bijzondere krachten om deze geschenken te mogen ontvangen.

Hanneke Mollen
17 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Sprankelende magische reis

De cursussen worden gegeven met zoveel liefde, gezelligheid (zoveel humor!!!) gegeven dat het net voelt alsof je in een grote familie terechtkomt.
De teachers zijn zo wijs, geven je niet alleen door middel van tools (die je krijgt via inwijdingen) maar ook (hun) wijsheid zoveel mee wat aansluit op het juiste moment.
Divine timing….
Je krijgt zoveel opschoningen, tools om mee om door te gaan met oefenen, ik voelde me na de cursussen (heb er nu twee gevolgd) volgen echt super!!
Ik heb het idee meer grip op mijn leven te krijgen, alsof ik mijn leven meer kleur kan geven, meer dingen kan manifesteren; maar ook (niet onbelangrijk) anderen helpen.
Het is een herkenning, van wie ik ben en wat ik geloof, dat ik nog meer wil bereiken in het leven op spiritueel vlak door middel van deze mooie reis.
En door nog meer tools te krijgen als je verder gaat in deze journey, kun je jezelf en anderen nog meer/beter helpen.
Ik heb door jullie al een paar mooie resultaten kunnen boeken bij andere mensen ook!

Emotioneel door het fijne warme, bad waar je in terechtkomt, de band die je gelijk ervaart met de teachers en cursisten, wil ik zeggen dat dit een super sprankelende magische reis is, waar ik zo blij ben dat ik hiermee begonnen ben.
Nogmaals, het voelt voor mij als een grote familie…vandaar dat ik het na de cursussen ook even moeilijk had om weer afscheid te nemen.
Dankbaar voor dit alles, dankbaar voor alle teachers, cursisten en anderen die deze reis samen maken!
Tot hopelijk snel!!

Met liefde en een hele dikke knuffel,

Nicolien

Nicolien van der Laan
15 februari 2021
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Diep tranformerend

Ik heb inmiddels velen trainingen gevolgd bij OCAcademy, van al het Mahatma energiewerk tot paranormale trainingen en de Golden Age teachings, en stuk voor stuk is elke bijeenkomst diep transformerend. In zowel het energetische aspect als de teachings blinken Senia en Freya uit, ze zijn ware meesters die meesters aan het creëren zijn, het is eigenlijk niet te beschrijven, ze raken me tot in elke vezel van mijn lichaam en ziel, en daarom blijven de inzichten zo goed plakken, het dringt echt door. Energetisch wordt er vanalles in gang gezet, en dat merk je in je dagelijks leven, je processen versnellen. Alles draagt bij aan het integreren van meesterschap, zodat we onze beste zelf kunnen leven en neerzetten hier op aarde. Ik sta meer in verbinding met mezelf en anderen en ervaar meer balans en diepere liefde en dankbaarheid, het is thuiskomen bij jezelf. Ik ben ontzettend blij en dankbaar hun trainingen te kunnen volgen. Dat we hier in Nederland toegang hebben tot deze materie en begeleiding is een ware blessing. Het geeft ook het begin aan van het gouden tijdperk waarin we nu leven, dat deze transformerende esoterische kennis nu iedereen mag raken en verrijken. Wil je jezelf en anderen helen en bijdragen aan een beter leven voor jezelf en de wereld, look no further.

Pieter Hup
13 februari 2021
Algehele ervaring

Een Godsgeschenk

Vorig WE nam ik deel aan de online training Mahatma Avatar van Synthese Master. Reeds 15 jaar volg ik allerhande trainingen maar deze 3 daagse is werkelijk een absolute topper. Er is gigantisch veel geactiveerd en gereinigd tot op een zeer diep level, bijzonder kracht, to the point maar vooral zuiver!
Dit is een levensveranderende training, we hebben zulke mooie sterke direct inzetbare tools ontvangen waarmee we dadelijk in het dagdagelijkse leven aan de slag kunnen. Dit is voor mij een waarlijk Godsgeschenk!! Ik ben een waarheidszoeker en gans mijn leven zoekende. Eindelijk vallen de puzzelstukjes op z’n plek en voel ik me thuiskomen, EN bij mezelf, EN bij O.C. Academy met Nagual Grootmeester Senia en Serafijn Freya Melchizedek aan onze zijde. Senia en Freya, met heel mijn hart en zielewezen dank ik jullie 1000x voor deze buitengewone inspirerende 3 daagse, jullie hebben mij bij mijn ware pad gebracht en dit is nog maar het prille begin. Ik heb me alvast ingeschreven voor de Golden Age teaching en popel om mijn bewustzijn nog meer te verruimen, ik voel dat de tijd er nu rijp voor is.
Where we go one, we go all!
Namasté, heel veel liefs (Conny Vangeel vanuit België)

Conny Vangeel
12 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

“de Master was meesterlijk”

Deze 3 daagse bewustzijnstraining werd online gegeven en was vanaf het begin heel boeiend.
Senia en Freya hebben ons op een ontspannen en speelse wijze kennis laten maken met energiewerk en esoterie. In het aquarius tijdperk halen we ons geboorterecht weer terug, gaan we weer staan voor wie we daadwerkelijk zijn en creeëren we de werkelijkheid, die we zelf willen. De tools hiervoor werden ons in de training aangereikt.
Ik ben zo dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken. Dank aan Senia, Freya en de assistentes voor deze heerlijke dagen.

tony raaphorst
11 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Waaw

Dank je wel Senia en Freya voor het delen van al jullie kennis met ons. Het is zo een krachtige cursus dat ik nooit had durven denken. Ik voel me krachtiger dan ooit en heb al wat kunnen toepassen met zeer goede recensies. Ik kijk enorm uit naar al de cursussen die ik bij jullie prachtige academy nog ga volgen. Keep up the good work !!!! Een aanrader voor iedereen nogmaals dank je wel 🙏🙏🙏

Geert Myny
8 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Magische ervaring

Ik dacht een idee te hebben wat de training zou inhouden, maar het is zoveel meer. Het is zo gaaf om te ontdekken wat voor magische krachten je als mens allemaal in je hebt. Senia en Freya weten ontzettend veel en ik ben heel erg dankbaar, dat deze opleiding en deze 2 fantastische mensen op mijn pad zijn gekomen. Ik raad het iedereen aan om te doen want, zoals zij het ook zo mooi zeggen;” het is je geboorterecht!” Ook al wil je er niets mee in je beroep, doe het voor je persoonlijke ontwikkeling.

Sandra Koldenhof
8 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

Mooi hoe dat allemaal werkt vanuit de kosmos

Ook ik ben diep dankbaar voor deze ongelooflijk mooie en diepgaande Mahatma de Avatar van Synthese Master 3-daagse training. Het viel tijdens de training op dat er zoveel op z’n plek viel nadat ik afgelopen oktober de 3-daagse training Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner heb gedaan. Wat ik extra bijzonder vond: afgelopen maandag leerde ik via de vraag of een handpan in 528Hz gestemd kan worden (lessen geven in het bespelen van de handpan is mijn werk) ineens véél over de 144-grid van de aarde. Had ik nog nooit van de grid gehoord! Ik vond het wonderbaarlijk toen Senia op de tweede dag vertelde over de aardsraster / grid-energie en het grid energieveld en daarbij gaf hij óók een grid activatie! Doordat ik dus al informatie had gekregen over de grid begreep ik helemaal waar hij het over had! Mooi hoe dat allemaal werkt vanuit de kosmos✨💜✨

Dankjewel Senia, dankjewel Freya!❤️

In liefde en heelheid, Annemarie Klein🙏🏼

Annemarie Klein
7 februari 2021
Mahatma Avatar van Synthese

angel light facilitator

Vandaag weer een training mogen volgen bij Senia. Ondanks dat het online was. Man.. wat een power!
Wat een bijzondere ervaringen wederom bij de activaties.
De trainingen zijn stuk voor stuk aanraders.

Sylvia Zeegers
24 januari 2021
Online training

Angel Light Facilitator

Jaren geleden heb ik de Angel Light Facilitator al eens mogen ontvangen. Ik vond dat toen zo’n geweldige ervaring dat ik dit nog wel een keer wilde meemaken.
Vandaag heb ik dat gedaan. Dit keer online. Toch was het weer een prachtige ervaring. Geweldige energie, krachtiger dan die van jaren geleden. De engelen energie gebruik ik nog steeds dagelijks, na vandaag voel ik me nog intenser verbonden met de Aartsengelen.
Ben zo dankbaar dat ik dit weer heb mogen ervaren.

Ineke Rens
24 januari 2021
Online training

Angel Light Facilitator

Lieve Senia & Freya, na de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en de Mahatma Avatar van Synthese Master, heb ik vandaag, on-line, de Angel Light Facilitator bij Senia gevolgd. Wat was dit weer een ongelofelijke mooie en magische reis! Nog nooit heb ik zulke mooie, zachte, krachtige, bijzondere en magische energieën mogen ontvangen. Ik ben nog aan het nagenieten en ik hoop dat ik de engelen binnenkort mag gaan inzetten. Veel dank hiervoor! 🙏✨🙏✨🙏

Norma Wijdenes - Ligthart
24 januari 2021
Online training

Mijn pad gevonden

Na een voor mij onverklaarbare reis op het gebied van .er is meer hier op aarde ben ik geheel onverwachts bij het one consciousness academy terecht gekomen. daar begon dus mijn echte reis en de kwartjes begonnen te vallen, ik kon alleen nog maar denken dit is het.. hier was ik naar op zoek na diverse trainingen is mijn honger naar , zelfontwikkeling en kennis nog alleen maar meer geworden en ben ik elke dag nog dankbaar dat senia en freya op mijn pad zijn gekomen en mij en vele anderen begleiden en trainen op het pad van ware meesterschap en zelfbewustzijn en nog heel veel meer.
Het heeft er ook toe geleid dat ik nu mijn eigen praktijk aan het opzetten bent als paranormaal coach en genezer.
❤ Senia en Freya melchizedek

Marleen de Jong
30 december 2020
Algehele ervaring

waardevol en levensveranderend

ik heb diverse trainingen gedaan oa, the path of inner mastery en the power of the I am.
alle trainingen hebben me zo veel moois gebracht.
Senia en Freya geven duidelijke teachings en de begeleiding is echt top!
Ook heb ik een one conciousness lidmaatschap. Hier staan mooie meditaties, activaties en teachings.
Wil je verandering in je leven dan is de OC Academy een aanrader.

Sylvia Zeegers
24 december 2020
De Meditatiekamer, Paranormale trainingen

Los van imprints

Sinds ik mijn eerste training deed (Practitioner) bij Elles Hoogeboom en daarna verder ging bij Senia is er een prachtig proces in mij gaande. Ik noem het ‘loskomen van imprints’. Door onze culturele programmering alsmede door onze persoonlijke ervaringen worden we als het ware ‘ingekleurd’. Deze inkleuring staat het ontwikkelen van ons volledig potentieel in de weg en het is zalig om te merken hoezeer mijn kwaliteiten aangevuld zijn sinds de teachings. Dankjulliewel daarvoor.

Erica Rijnsburger
24 december 2020
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Online training

power of the I AM

Een aantal dagen terug de power of the IAM gedaan, een dag via zoom. Het verbaast mij elke keer weer dat er vanalles gebeurt terwijl je op grote afstand zit. Afgezien van dat er veel gesproken werd en ook vragen gesteld werden door cursisten die met totaal andere dingen te maken hadden was ook deze dag meer dan de moeite waard. Tools en initiatie’s, bijzonder was dat toen Senia begon over de selesteinse melchizedek straal, voelde ik , terwijl ik op een matje lag, mijn hoofd groter worden en een grote bundel ontstaan vanaf mijn hoofd tot aan mijn stuitje toe, heel intens allemaal.
De tool waar ik laaiend enthousiast over ben, is het werken met energieballen. Twintig jaar geleden leerde ik zoiets van een Tibetaanse grootmeester in nederland, maar dit is echt de next level! wow, ik ga dit echt overal voor gebruiken, energie wegzetten om later tot je te kunnen nemen, hoe gaaf is dat.!
wat ik nu voel is een sterkere binding met mijn IAM, en een bijna verplichting naar me zelf toe om alleen maar dingen te doen die echt bij mij passen, vrij vertaald: gewoon wat meer je hart volgen… Senia, wederom dank..namaste

Ed van der Knaap
24 december 2020
Online training

Mijn beste keuze ooit!!

Afgelopen 5 maanden heb ik The Path of Inner Mastery opleiding mogen volgen.
Een opleiding waarbij ik heb geleerd om paranormaal coach & genezer te worden. Wat was het geweldig!
Op een duidelijke, eerlijke en leerzame manier werd ik stap voor stap meegenomen in steeds krachtigere technieken.
Senia en Freya doen dit op een manier die ontspannen en ‘niet zweverig’ is. Ze zijn laagdrempelig te benaderen en benoemen de dingen zoals ze zijn (en ook de assistentes zijn kanjers!).
Ik heb nu al heel wat opleidingen en cursussen bij OCA mogen volgen en heb er nog steeds geen genoeg van. Iedere keer weer leer ik zoveel bij en voelt het als thuiskomen.

Ik wil nog zeggen.. gun jezelf deze mooie inzichten en ontwikkeling, het is jouw geboorterecht!

Danielle Appelman
21 december 2020
Paranormale trainingen

Eindelijk thuis

Hoi allemaal,
ik ben Jolanda, alleenstaande mama, 45. Ik wilde altijd al mezelf kunnen zijn, ik heb een sterk verlangen om mij hart te volgen. Met de vele uitdagingen op mijn pad, wil ik heel graag een eigen coaching praktijk beginnen. Daarvoor zocht ik al vrij lang naar een training die bij mij past. Na vele opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ben ik nu pas echt thuis.
Wauw wat is de Mahatma Avatar van Synthese Master een mooie opleiding.
Het weekend heeft mij ontzettend veel gebracht, heel veel mooie inzichten en de verwarring die ik had is verhelderd.
Alles viel op zijn plek. En wat een rust en power is er in mij nu na de opleiding. Wauw zo gaaf. En wat een mooie mensen allemaal. Mooiste cadeautje voor mezelf ooit.
Ik ben jullie allemaal enorm dankbaar.

Jolanda
27 oktober 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Zoveel moois gezien en geleerd

4 jaar geleden de basis werken met mahatma. 3 dagen vol moois en onroerende momenten. toen al zoveel opgeruimd en veel inzichten gekregen. weer durven vertrouwen op de energie die je hebt en kan en mag gebruiken. nu nog steeds onderweg vorig jaar de maharma master in deest gevolgd. wat een magische, inspirerende, fijne, gezellige, no nonsens dagen. zoveel moois gezien en geleerd. nu aan het werk met mijn voorouders. was wat afwachtend daar deze via zoom werd gegeven. ook hier weer super veel geleerd. heb nu mijn eigen altaar waar ik mee werk. ik ben nog lang niet klaar met de trainingen. zo krachtig,waar en magisch !!! love you all my brothers and sisters.echt voor iedereen een aanrader die zelfkennis, bewustzijnsverbreding en magie in zijn leven wil !!!

Jenneke van Beek
23 oktober 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Inner mastery intensive

Het weekend van 3,4 en 5 Juli de Inner Mastery Intensive gedaan. Senia gaf deze training op een speelse, duidelijke en leuke manier. Ik heb nieuwe tools geleerd en ben uit mijn comfort zone gegaan door mijzelf over mijn onzekerheden en angst te zetten en het readen gewoon te doen. Hierdoor heb ik positieve ervaringen opgedaan dat weekend waardoor ik nu het nog wel spannend vind om een reading te geven, maar er ook op vertrouw dat ik het kan. Ik vond het fijn om de training te doen, het voelt als een familie zo warm, open en vertrouwd.

Linn knoops
18 juli 2020
Paranormale trainingen

Divine Ascentie Master Class

Een prachtige dag, ook buiten! Ik heb inzichten gekregen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Heel veel losgelaten, zelf een jasje uitgetrokken, wat bij mij bleek een heel pak te zijn afgebrokkeld. Liefde naar binnen gebracht. Ik ben er stil van.
Senia is de master of the class that’s for sure.

Mijn zusters en broeders hartelijk dank voor het meereizen en vooral mijn grote broeder Senia, Thank u.
Tot ziens
in verbondenheid en liefde,
Lora

Lora Louisa Ariesen
13 juli 2020
Online training

Inner mastery intensive. Weer een stapje dichterbij mijzelf

Vorig weekend de inner mastery intensive gedaan. Tijdens deze training mocht ik bewust worden van het feit waarop ik mijzelf beperk en mijzelf klein maak. Ik heb de training zelf als erg fijn ervaren. De teachings van Senia waren helder en duidelijk en werden met veel enthousiasme gebracht. Een prachtige spiegel die mij duidelijk maakte dat nieuwsgierigheid de sleutel is. Wees nieuwsgierig in plaats van angstig en onzeker te zijn. Want we kunnen dit allemaal! We zijn allemaal helderziend!
Lieve Senia, weer erg bedankt voor deze mooie training die mij helpt om mijzelf te verbreden en te verkennen. Die mij ook weer helpt om mijzelf beter te leren kennen. Precies waar het allemaal om gaat!!!

Veel liefs,
Esther Kleijn

Esther Kleijn
12 juli 2020
Paranormale trainingen

Mooie ervaring

Afgelopen weekend heb ik de inner masters intensive bij Senia gedaan. Het blijft verrassend hoe je in een korte tijd veel kunt leren, op een speelse manier leert Senia met krachtig tools, en vanuit verbinding met jezelf, een persoon te leren lezen, of met andere woorden te readen.
Het was mooi en ook spannend als je voelde dat je op een soort van spoor of een kanaal dat open ging dieper in het leven van de persoon die je aan het readen was te ontdekken, hoe deze persoon bv woont , of wat er op een bepaalde Leeftijd hoogte punten waren wat deze persoon had mee gemaakt.
Het is bijzonder om je paranormale kanten te ontwikkelen, ben benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt.
Het is en blijft heel fijn om de trainingen te volgen bij Senia en Freya, het maakt me nieuwsgierig naar meer, en ik ben daar zeer dankbaar voor.🙏

Michelle Nijssen

Michelle nijssen
10 juli 2020
Paranormale trainingen

Mijn Inner Master

Inner Mastery Intensive

Een hele mooie intensieve training dat de Inner Master in mijzelf nog meer in connectie heeft gebracht.
Deze training heb ik ongeveer 7 jaar geleden bij O.C Academy gevolgd en ervaar steeds weer hoe krachtig het is om met nieuwe tools je te blijven ontwikkelen. Onder begeleiding van Senia werden d.m.v. diverse krachtige meditaties en oefeningen mijn zintuigen op een directe natuurlijke manier nog verder aangeboord en geactiveerd. Deze krachtige meditaties en oefeningen ga ik zeer zeker dagelijks inzetten om mijn zintuigen nog verder te ontwikkelen.

Eén van de mooiste gebeurtenissen en oefening was controle loslaten en vertrouwen op je intuïtie, mijn readings skills werden verder verdiept en uitgebreid om nog bewuster en helder te kunnen zien en voelen. Het was voor mij wederom een thuiskomen bij mijzelf.

Deze Inner Mastery Intensive training is waarlijk een aanrader voor een ieder die aan zelfrealisatie wil werken. Het zet je letterlijk in je kracht. De oefeningen tijdens de training geven direct resultaat.
Juist, omdat er in ons onbeperkte mogelijkheden aanwezig zijn en het niet meer dan normaal is om je helderziende vermogens dagelijks te gebruiken, wat ons geboorterecht is !!!

Dank aan Senia die deze training met veel passie en humor gegeven heeft. Het waren drie mooie en diepe innerlijke transformatie dagen.

liefs… Lurnia Arnhem

Lurnia Arnhem
9 juli 2020
Paranormale trainingen

Inner mastery Intensive

Onbeperkte mogelijkheden dat is waar we over beschikken, wanneer we ze weer gaan herinneren en activeren💫
Afgelopen weekend was weer een bijzonder, intens, inzichtelijk en waardevol✨

Wetende dat we wezens zijn met onbeperkte mogelijkheden, wezens van bewustzijn die helder kunnen zien en voelen..
Het is er allemaal, wanneer we vanuit bewustzijn en met wilskracht, focus en juiste intentie onze capaciteiten willen activeren.
De trainingen vanuit ocacademy die door Senia Melchizedek en Freya Melchizedek gegeven worden zijn buitengewoon sterk en goed en zou ik ieder van ons aanraden!
Van de 5% capaciteit die we nu gebruiken sta ik ervoor te groeien naar een meester in bewustzijn te worden en mijn geboorterecht terug te claimen. Een mens in wording, bewustzijn in groei, verkerend in gelukzaligheid, Opweg naar een bestaan in meer en meer vrijheid.
Dankbaarheid is wat ik mag ervaren🙏
Merci

Angelique savelkoul
8 juli 2020
Paranormale trainingen

Zelfvertrouwen versus twijfel

Afgelopen weekend heb ik de Inner Mastery Intensive gevolgd. Drie dagen op een speelse manier leren werken met je paranormale vermogens. Wat waren het mooie en bijzondere dagen. Drie intensieve dagen waarbij we elkaar readings gaven op vele verschillende manieren, waarbij je steeds meer uitgedaagd werd om uit je comfortzone te gaan. Ik heb echt genoten en kijk terug op een heel leerzaam en verrijkend weekend met een enthousiaste groep! Dankjewel Senia voor jouw inspirerende en liefdevolle, maar ook humorvolle wijze van leren en doen, waarbij je daarnaast voor mij zo’n veilige bedding hebt gecreëerd, waardoor ik mezelf heb verrast met mijn ervaringen en mijn zelfvertrouwen een welkome boost heeft gekregen! Nu alle twijfel loslaten. Het heeft mij geraakt om ook op deze manier mensen te kunnen raken en helpen helen. Nu lekker verder oefenen en ontwikkelen! De meditatie ervaar ik ook als heel krachtig en fijn om te doen. Op naar de Inner Mastery Advanced! 🙏❤

Diana Wiemers
8 juli 2020
Paranormale trainingen

Zelfrealisatie

Een jaar geleden begon ik met de eerste training. De Mahatma Avatar van Synthese Master class van
@One Consciousness Academy

Inmiddels al een heleboel trainingen, mooie ervaringen, tools en teachings rijker waar ik iedere dag profijt van heb en dankbaarheid voor voel en toe kan passen in mijn leven 😊
dankzij de vervolg trainingen: Advanced 1&2&3 en de Coach & Trainer, Gtummo, Golden Age Teachings en de Calactic Human Consciousness 💖💫 met de expertise en begeleiding van Senia Melchizedek en Freya Melchizedek

Ik voel en gedraag mij steeds vrijer in grote groepen en het dagelijks leven. Waarbij ik veel over mijn overtuigingen en issues heb ingezien.
(En vieze cirkels heb mogen ontdekken)
Af en toe met tegenzin omdat het als confronterend ervaren kan worden.

Het diepe ingesprongen en mij gedragen gevoeld door mijn lieve Mahatma familie 💖🥰

Had jaren geleden niet durven denken dat ik zover zou komen en al zoveel geleerd zou hebben en zo “Out of the Confortzone” zou gaan.
Laat staan mij in te schrijven voor de volgende (paranormale) opleidingen. Bij Senia en Freya 😊

Blij en dankbaar dat ik deze stap heb “durven” zetten naar deze veilige omgeving 💖🙏💖

Veel angst en boosheid los kunnen en mogen laten onder een goede en liefdevolle begeleiding. Met duidelijke teachings.

Ervaar positieve veranderingen in mijzelf en mijn omgeving.
Echt een aanrader voor iedereen die o.a. zijn of haar patronen en overtuigingen wil leren kennen en los wilt laten.
De eerste stapjes zijn gezet. Ik kies voor mijzelf, want ik ben het waard en ga ervoor.

Ik loop rechterop met een grote glimlach 😁 op mijn gezicht en een enorme dankbaarheid 🥰 voor wat ik voel en ervaar.

Al veel prachtige, leerzame weekenden achter de rug. En nog heel wat moois opkomst. En kom daarna altijd weer heel blij en trots naar huis met een grote glimlach 😁 op mijn gezicht en een enorme dankbaarheid 🙏 voor wat ik voel en ervaar.

De connectie met de Divine is vaak sterk voelbaar. 🥰 Ik voel mij gedragen en mag mezelf neer gaan zetten 😊 Spannend? Jazeker, maar ik kies voor mezelf.

De vrolijkheid werkt vaak aanstekelijk door in het hele gezin na een training. En met een heerlijke sereniteit.

Voel me steeds vrijer en Super Dankbaar 🙏 🥰 En als de beslissing eenmaal is genomen om er voor te gaan, dan gebeurt er heel veel moois!! 🥳💯✨💫🙌

Ook het lidmaatschap ervaar ik als een cadeautje. Met o.a. de mooie meditatie voor het helen van “Mijn innerlijke kind” daarbij zag ik haar langzaam veranderen in een blij en spontaan klein meisje.

Liefs,
Nicolette

Nicolette
1 juli 2020
Algehele ervaring, De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese, Online training, The Golden Age Teachings

Een helderheid

Ik heb meegedaan (met de Online Golden Age Classes) om eigenlijk te bekijken waar ik werkelijk sta en wat ik wil.
De golden age teachings hebben bij mij een kleine kijk gegeven op waar ik sta en hoe ik naar mijn eigen waarheid en hoe mijn ik bewustzijn kan stalken. Het heeft mij een ongelooflijke stap naaR mijzelf gebracht en mij wakker gemaakt wat illusie is en waarheid. Ik voel wel dat ik dit nog dieper wil gaan uitpluizen.
Het heeft mij al een kleine verandering gegeven in mijn persoonlijke vrijheid. Ja daar wil ik mee verder.
Een verademing in de chaos die ik had. Zeker in deze huidige tijd!
Dank je wel Senia en Freya

Paula de Bruijn-Buisman
24 juni 2020
Online training

Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1- ANCESTRAL WORK (VOOROUDERWERK)

Ik vind het een van de mooiste krachtigste en waardevolste cadeau’s die je jezelf kan geven. Als je heling wilt laten brengen op je voorouder familie – lijn. En met je voorouders wilt werken (met een voorouderaltaar om de band met hun te versterken en nog meer heling te brengen.).Dan is dit zeker een aanrader. Daarom wil ik Senia bedanken wat hij op gang heeft gebracht! De opschoningen en de activaties en helingen op de familielijn van alle generaties van zowel moeder als vaders kant.Dat vereist toch kennis ervaring en een hele verantwoording.Daarom wil ik graag mijn ervaringen delen. Tijdens de activaties zag ik beelden van mijn tante als kind op een fietsje rijden ze had hele dikke brilleglaasjes .Ze is als jong meisje overleden.ik zag ook een indische dokter in een witte jas.Ik zag ook minder leuke momenten waar heling op gebracht mag worden.Toen de verbinding eenmaal werd gemaakt met mijn voorouders. Was het een emotioneel weerzien ik werd omhelst door mijn opa en oma van beide kanten en wat mij vooral bijbleef was mijn overgrootmoeder zij had haar handen voor haar mond geslagen en was heel emotioneel en blij om mij te zien. Ik was best wel vermoeid een paar dagen. En gisterennacht droomde ik over mijn moeder die nog leeft. De band met haar was niet altijd even goed! In die droomde omhelsde wij elkaar huilend en ik zei mama wat er ook gebeurt je blijft mijn mama! Dat is echt het werk van mijn voorouders. Echt mooier kan ik het niet wensen. De band met mijn moeder is hersteld. Daarom Senia een betere leermeester kunnen we ons niet wensen.

Sabine Verwoord
4 juni 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Bewust Zijn

Heb al enige trainingen gevolgd bij Senia en Freya,

Prachtig trainingen die ik al vanaf 2018 begonnen ben. Wat het me opgeleverd heeft in mijn eigen persoonlijk proces?
Nog veel meer bewust zijn. Ik ben mijn persoonlijke proces al begonnen in 2001 en deze zijn zeker een toegevoegde waarde.
Vooral nu in deze bijzondere tijd waar ze op in spelen en dat vind ik heel fijn. Afgelopen weekend de training
voorouderveld gevolgd.

Ik heb zelf een eigen praktijk waar ik dingen die ik geleerd heb bij Senia en Freya op mijn manier mee neem.
Ik werk vanuit de systemische benadering en dat ik nog bewuster met mijn voorouderveld kan werken is wel heel bijzonder.

Liefdevolle groet, Joke

Joke de Boer
3 juni 2020
Algehele ervaring, Online training

thuiskomen in de mystieke wereld van bewustzijn

Je hebt soms van die persoonlijke ontwikkeling dingen die je grijpen. In dit geval voor mij was dat eerst de powerreset, van de oc. academy, en daarna de Mahatma Avatar training , beide door Senia zelf gegeven. nu vond ik dat ik zelf wel wat had meegemaakt, maar deze laatste, de Mahatma kwam wel heel erg binnen. verschillende energieen voelbaar, veel tools om mee te werken, enorme boost voor mijn energie, enorme stap voorwaarts in mijn bewustzijn. Senia komt op mij erg bekwaam en zuiver over, geen ego te bespeuren. Ik was erg onder de indruk.
nu aan de slag met het werkboek, dagelijks oefenen en dingen integreren.
Namaste

Ed van der Knaap
20 mei 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Omzien in Liefde

en vrouw op pad gegaan. Een enkeling om persoonlijke redenen gestopt, dat hou je altijd, en trokken we samen op. Het is een cliché en het goeie daarvan is dat ze altijd kloppen, de weg voerde ons door diepe dalen en hoge bergen, met uitzichten, adembenemend. En uiteraard in de diepe dalen pijn en verdriet. En waarom doen we dat? Laat ik voor mezelf spreken. Mijn doel in dit leven is te zijn de divine shining star die ik altijd ben geweest, of nog weer anders gezegd, de Goddelijke vonk in mij groter te doen worden tot ie zijn ware grootte heeft bereikt. alleen diep verstopt heeft gezeten en toch altijd al aanwezig is geweest. en die  weer tot leven te roepen. Hiervoor is het nodig de klei lagen in de vorm van beperkende overtuigingen, dwang van buiten die ik me eigen heb gemaakt , dwang van binnen uit die ik me zelf eigen heb gemaakt, al dan niet van dit leven dan wel van een ander leven, levens weg te halen. De afgelopen twee jaar tijdens de 8 weekenden van ieder drie dagen is er veel opgeruimd, geschoond, omgedraaid, verlicht, beliefderd. Vrede gesloten met mezelf en anderen. Bewustzijn gebracht op vele gedragingen, licht geworpen op in den beginne van vele gedragingen, overtuigingen. en wat dies meer zij. Is het licht in mij groter geworden is mijn zelfliefde groter geworden en dus ook naar andere mensen. Ben ik meer in mijn kracht komen te staan en in toenemende mate mijn waarheid aan het ontdekken en ervoor te staan. Onder het moto liever a lonely wolf die zich niet eenzaam voelt omdat hij verbonden is met zichzelf, de mensen om hem heen en de natuur dan een schaap dat uit gemak mee hobbelt in de kudde. En de reis heeft veel licht geworpen op ons aller ego. Wow wat een geweldig en prachtig deel van onszelf is dat. Zo krachtig, zo slim, zo beschermend dat het mij door moeilijke tijden heeft geholpen. Kan daar alleen maar dankbaar voor zijn. En nu me realiserend dat de tijd gekomen is voor een ander levensparadigma. Afscheid nemen van het egobewustzijn en verder op reis naar het eenheidsbewustzijn. Uiteraard met vallen en opstaan. En voor mij gaat het ook in belangrijke mate om de weg. Waar ik uitkom zie ik wel. Uiteraard op weg met een doel en dat ook weer loslatend en genieten van de weg, van de dalen en de hoogtes.   De teachings van Senia en Freya zijn , eigenlijk niet in woorden te vatten. je moet ondergaan, voelen , ervaren en de diepte de reikwijdte ervan word je gewaar. Althans zo is het mijn vergaan. Kende ik Senia al langer en wist ik dat hij ieder keer weer ongekende en verrassende en verschillende  kwaliteiten heeft op een breed terrein, voor mij was Freya in deze training werkelijk een openbaring. Chapeau En mensen vragen wel eens ; ben je er door veranderd? En mijn antwoord is steevast: ja en nee. Ja, omdat wat er in mij zat be-licht is geworden, getransformeerd is , nu be-leefd kan worden en ik stappen heb gezet , grote stappen heb gezet in de richting van mijn doel en daar nog lang niet ben. Nee, omdat het er altijd al was en nu naar buiten kan worden gebracht.Het laatste weekend was een zoom weekend. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar . Nog intenser, nog directer, ook bij het delen mensen nu kunnen zien, wat hen zichtbaarder maakte voor me. Laat ik eindigen met wat ik na het laatste weekend schreef:Ik voel me gezegend en dankbaar de Golden age Teachings tweede jaar te hebben mogen volgen. en dat op mijn leeftijd. Dankbaar voor alle inzichten. Dankbaar naar Senia en Freya voor hun commitment en toewijding aan het Hart, de liefde, eenheidsbewustzijn. Dankbaar voor hun geloof in mij , ons.Dankbaar voor alle broeders en zusters, mee op reis, voor hun zijn, voor hun spiegel zijn, voor hun trigger zijn, voor hun inspiratie zijn, voor hun Hugs zijn. Voor hun kameraadschap. Hun steun. Voor alles wat ze wel en niet zijn.Dankbaar om deelgenoot te mogen zijn van hun groei, verandering.

Suur Maj Zonneveld
21 april 2020
The Golden Age Teachings

levensverrijkend

Ik ging open naar de Mahatma Avatar van Synthes Master 3-daagse.
ik kon elke dag alleen maar “WOW ik kan het niet uitleggen zo bijzonder wat er is gebeurd.” naar het thuisfront appen. Het voelde voor mij als een gevonden “missing link”.
Wat een levensverrijkende 3 dagen zijn dit geweest.
En wat een fijne tools om je thuis verder te verrijken in het werkboek.
Senia, Freya, Diana en Lurnia bedankt voor de 3 verrijkende dagen ❤

Sylvia Zeegers
5 februari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Pure magie!

Lieve Senia en Freya,

Ik kan mijn dankbaarheid niet in woorden vatten. Ik wist niets van esotherie. Ik was helemaal niet spiritueel. Maar ik ben helemaal om!
Jullie hebben mij mijn geboorterecht terug gegeven en dat is het mooiste geschenk om te mogen ontvangen. Los te zijn van het ik-bewustzijn en deel uit te maken van het eenheidsbewustzijn is voor mij een omwenteling van 180 graden. Wat heb ik voorheen een arm bestaan geleefd en wat mag ik nu een heerlijke connectie ervaren met AL dat is. Ik kan dankzij deze training healing tools inzetten, energie faciliteren en nog heel veel meer. Ik heb pure magie beleefd met jullie!
Ik heet Paula en ik ben de Mahatma in liefde.

Heel veel liefs!

Karin Paula Koopman
31 januari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Levensveranderend

Ik vind het heel lastig om in woorden uit te drukken wat ik de afgelopen tijd heb geleerd, gevoeld en heb ervaren bij de trainingen van Senia en Freya. De trainingen zijn levensveranderend je maakt zo’n mooie ontwikkeling door na elke training weer. Je pakt jezelf steeds meer een beetje terug en staat steeds meer in je eigen power. De trainingen zijn professioneel ,duidelijk, heel magisch en je heb er altijd een goede begeleiding bij ook na de trainingen. Senia en Freya staan allebei voor je klaar als je door een proces heen gaat of vragen heb. Beide zijn toegankelijk lief en warm. In de trainingen is de sfeer en de energie zo fijn dat je er eigenlijk altijd wilt zijn. Ik heb zelf de Mahatma Avatar van Synthese basic, Master upgrade 1, 2 en de coach en trainer gevolgd. Heb het abbonement om thuis verder te ontwikkelen. Heb verschillende webinars gevolgd World Awakening en de Soul retrieval wat enorm powerful was en me elke keer weer een enorme boost heeft gegeven in me ontwikkeling. Als je jou power terug wilt claimen ben je hier aan het juiste adres. Namaste Susanne ❤

Susanne Swart
31 januari 2020
Algehele ervaring, De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese, Online training

Verruiming van bewustzijn

Lieve Senia en Freya,

Prachtig om verruiming in bewustzijn te ervaren na de training Mahatma Avatar van Synthese.
De waarnemer is nu voelbaar aanwezig.

De intentie voor de training was het terug claimen van het geboorterecht.
Het proces van opschoning is volop in beweging gezet om het bewustzijn weer terug te herinneren aan eenheid.

Genieten en ervaren van mezelf is waarvoor ik hier ben op aarde.

Dank voor jullie aanwezigheid en delen in liefde

Mahatma in liefde,
Evelien

Evelien Broch
31 januari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Zelf realisatie

Een heerlijke cursus/ weekend gehad.
Waarbij mijn energie trilling fiks omhoog ging. Tools om te healen bij mezelf en anderen gekregen.
Stukje over zelf realisatievond ik erg interessant. Wie ben ik, wat voor oordelen heb ik over me zelf en anderen. Wanneer ervaar ik irritatie.
De weg naar zelf realisatie.

Ada Braam
31 januari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Magisch

Vier jaar geleden ben ik begonnen aan een reis. Het is begonnen met de prachtige Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en dat smaakte naar meer. Veel meer, dus de Mahatma Avatar van Synthese Master was voor mij een logische stap. Sindsdien bewandel ik het Pad van Meesterschap en heb ik het gehele aanbod van trainingen en Ascensie Master Classes gevolgd. Honger naar kennis, het willen weten hoe het nu werkelijk zit en het zoeken naar waarheid, ben ik, vanaf het eerste contact met Senia en Freya, van voorzien. Het voelde als Thuiskomen. Ik begon aan deze reis naar binnen als een stille, teruggetrokken vrouw, vol met twijfel en onzekerheid en ik ben door alle Mahatma trainingen en met name de Golden Age Teachings steeds dichterbij mezelf kunnen komen en meer en meer in mijn kracht komen te staan. De veilige bedding die Senia en Freya bieden, de begeleiding die zij geven en hun voelbare liefde, drive en passie waarmee zij hun kennis delen en hun trainingen geven, zijn zo inspirerend, dat ik elke dag dankbaar en blij ben dat ik deze stap toen genomen heb om door hun opgeleid te worden. Ze blijven mij verwonderen met hun continu vernieuwende trainingen, webinars, online meditaties dat het één grote magische reis is geworden. Ik reis gewoon verder. Liefdevolle groet, Diana Wiemers

Diana Wiemers
31 januari 2020
Algehele ervaring, Circle Events, De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese, Online training, Paranormale trainingen, The Golden Age Teachings

Soulhealing

Beste Senia en Freya,

Wat ik gisteren heb ervaren met het webinar om verloren zieledeeltjes terug te halen heeft me de volgende dag in een nieuwe realiteit gezet.
Tijdens het webinar ontving ik zoveel beelden die ik ver maar heel ver had weggestopt, iets waar je niet graag aan denkt zoals het bijna verlies van je kind opnieuw zag ik en voelde ik het proces opnieuw en daarna hoe de verloren zielendeeltjes van die situatie weer terug kwamen in mijn borstkas.
Daarna beleefde ik opnieuw hoe ik werd afgestaan zelf als baby in dit leven onder bepaalde omstandigheden, wat mijn ziel daar beleefde heeft het gemis bepaalt in de rest van mijn leven, ook hier kwamen veel zieledeeltjes terug daarna diende zich op kosmisch niveau nog een situatie aan uit een vorig leven wat nauw verweven is met deze laatste situaties.
Al met al… ik werd vanochtend wakker met het gevoel te leven in een nieuwe realiteit, stevig, krachtig, geen angst meer kortom verlicht van al de vorige situaties.
Mijn buik was zelfs genezen, ik ben nog steeds in een sfeer van blijdschap en emotioneel van vreugde.
Ik hou van jullie. Mijn dank is groot en dat is in woorden niet uit te leggen.

Heel veel liefde en dankbaarheid,

Sonja Wolters

Sonja wolters
30 januari 2020
Online training

Geweldig!!

Lieve Senia en Freya,

Afgelopen weekend de Mahatma Avatar van Synthese Master gevolgd en wat een GEWELDIG weekend was het.
Ik had er al een beetje van mogen ervaren door middel van de Practitioner, maar dit was gewoon overweldigend mooi.
Het was zelf zo mooi en de energie was zo fijn dat ik nadien echt een beetje moeite heb gehad om terug te keren in de
normale energie van alle dag.
Er is bij mij een poort open gezet en er zijn dingen dusdanig aangeraakt dat ik alleen maar meer wil dus…op naar de volgende.

Liefs, Germa

Germa van Zanten
29 januari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

Prachtig weekend

Beste Senia & Freya,

Heel hartelijk bedankt voor het mooie weekend, het was bijzonder en indrukwekkend.
I am walking on air, en heb geslapen als een os.
Dank voor inspirerende woorden, meditaties en aanwezigheid.
Het afgelopen weekend in Deest was een fijne ervaring en heb ik het gevoel gekregen in spiritueel opzicht thuis gekomen te zijn. Een heel bijzonder gevoel.
Tot ziens.

Lora Ariesen
27 januari 2020
Mahatma Avatar van Synthese

De weg naar liefde.

Lieve Senia en Freya.
In 2019 heb ik jullie mogen ontmoeten en is mijn leven langzaam gaan veranderen. Stapje voor stapje maar toch wel met een diepe krachtige inzichten begint mijn bewustzijn te veranderen.
Jullie geven prachtige teachings over het ik bewust zijn en het eenheidsbewustzijn. Hierdoor begin ik mijn gedachte patronen steeds beter te begrijpen en in positieve zin te veranderen. De online trainingen en ook met name de healings en activaties van het lidmaatschap ervaar ik als zeer intens en positief! Ik heb nog nooit zulke krachtige healings thuis op de bank mogen ervaren met jullie stem door mijn koptelefoon. Ik ervaar mijn leven steeds positiever, en natuurlijk zijn er ook hobbels en soms diepe dalen, maar daar weet ik ook steeds beter mijn stappen in te zetten.
Het nieuwe jaar komt er bijna aan met nog meer nieuwe prachtige trainingen, en ik kan dan ook niet wachten! Vol vertrouwen ga ik verder.
Ik wil jullie bedanken, jullie persoonlijke inzet waardeer in ontzettend en groei graag met jullie mee!
Veel liefs!

Ilona kot
16 december 2019
Circle Events, De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese, Online training

Liefde..verbinden…Zijn

Zo heb ik deze krachtige webinar ervaren, de liefdevolle weg om te gaan zonder oordeel noch veroordeel en alles te ervaren als een geschenk om te groeien was een bevestiging om weer verder te kunnen gaan.
De verwarde gevoelens zijn weer klaar en duidelijk voor me geworden en dat zetje had ik even heel hard nodig.
En dat is wat ik in al jullie trainingen heb ervaren, niet alleen die geweldige energie en verbondenheid maar ook de Meester in jezelf kunnen voelen.
Geen afhankelijkheid maar bevestiging wie jij bent.
Liefdevolle teachings dat alles eenheid is en hoeveel Kracht er schuilt in hetgeen jij doet of laat.
Dat was “all in” in deze 7 weekse webinar training van Senia en Freya, waar vooral de laatste een diep gevoel van dankbaarheid en liefde heeft achtergelaten.
Het 8e extraatje is dan ook een geweldige afsluiting…los laten.. vergeving en een nieuw begin om in liefde en meesterschap door te willen gaan.
Dank aan Senia en Freya en de Goddelijke wereld die ons helpen om weer terug te keren in Meesterschap als je even van het Pad bent afgegleden of de weg niet duidelijk ziet.
Ik sluit af met de woorden dat elke training, persoonlijk of een webinar een geweldige ervaring is om jezelf weer terug te koppelen in je ZIJN.
Een bewustwording I Am….Ik hou van jullie.. Helena. Namaste

Helena van Bruggen
23 november 2019
De Meditatiekamer, Online training

7 (8) daagse webinair de World Awakening Journey

Lieve Freya en Senia,
Wat ben ik gezegend wat ik allemaal van jullie ontvang. De teachings, de workshops en nu het eerste jaar van de Golden Age en net de World Awakening Journey 7 (8) daagse webinair.
Wat een prachtige teachings en transmissies.
Paar dagen terug de 8ste dag webinar over Liefde gekregen.
Ik vond alle dagen prachtig, de één kwam nog dieper naar binnen dan de andere.
Voor mij is de laatste 8ste webinar de meest intense. Het ging over Liefde, het gemis van Zelfliefde.
Ik raak sinds kort weer meer en meer in verbinding met mijn Innerchild .
Nu mag ik 7 dagen achtereen mediteren op mijn moeders lijn en mijn vaders lijn, tot 7 generaties terug, om heling te ontvangen op Zelfliefde. Niet alleen geweldig voor jezelf maar ook voor je ouders en voorouders,. Dat is toch geweldig?
Zelf liefde is voor mij de basis van alles, zoals je waardig voelen, in je kracht staan, het niet uitmaken wat een ander van je denkt of vindt, in je zelf geloven, ga zo maar door. Wanneer ik Zelfliefde had gehad dan was ik nooit afgescheiden geraakt van mijn innerlijk kind.
IK BEN MARLIES EN IK BEN WIE IK BEN!
Ik dank Senia en Freya met heel mijn hart.
Liefs Marlies

Marlies van Dael
20 november 2019
Online training

Feeling Blessed

De webinars ervaar ik als een verhelderend extraatje bovenop de Golden Age Teachings. Ik ben nog lang niet uitgeleerd.
De teachings geven mij telkens inspiratie om mezelf te blijven doortasten.
Als je denkt, dat je jezelf door en door kent…. forget it. Wat je hier bij OCA leert en ervaart, ben ik nog nergens anders tegen gekomen.

De geleide meditaties van Freya vind ik heel warm. Als kers op de taart is er aan het eind van elk webinar een krachtige energie transmissie gegeven door Senia die je in een andere staat van bewustzijn brengt.
En dan niet te vergeten de transmissie van Senia én Freya samen (13 november 2019). Wat een power hebben jullie!
Wat ik ervaren heb is onbeschrijflijk, maar ik zal het toch enigszins proberen begrijpbaar te maken. Tijdens en na de transmissie bevond ik me in een natuurlijke staat van zijn (thuis en dit keer niet op trainingslocatie) die ik kan omschrijven als: Liefde met een hoofdletter L, sereniteit, geen denken, vertraagd zijn, gelukzaligheid, rust. In een woord: Wauw!

Senia en Freya, dank jullie wel dat jullie dit mogelijk maken. Jullie hebben de mensheid zoveel te bieden.
Eenmaal begonnen bij OCA en je hebt de wil om te groeien, dan is er geen weg meer terug.

Bewustwording en bewustzijn brengen op… is voor mij een way of life geworden.

Namasté,

Danielle

Danielle
19 november 2019
Online training

Alles wat Freya en Senia teachen is GEWELDIG, zij zijn geweldig!

Ik probeer sinds ik in september ben begonnen alles te volgen wat deze mooie academy biedt, en nog geen seconde spijt. Tussen periodes door stof eigen maken en vraagt alleen naar meer! Alles sluit voor mij aan, de mahatma, golden Age, de online meditaties en online World Awakening Journey… Ben superblij dat ik ondanks de angsten die ik had alles tegelijk ben gaan volgen. Geweldig de synchroniciteit waarmee alles gebeurt, de Teachings passen precies op wat er bij mij speelt op dat moment en versterken elkaar enorm. De World Awakening geeft zo’n verrijking aan informatie en heling tussen de weekenden door, dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen, dankbaar dat Senia en Freya er zijn!

Het zijn werkelijk cadeautjes en alsof dat niet genoeg is… De extra’s zoals de gratis webinar met Teachings van Freya over liefde en opschonen van voorouderlijn door Senia… Zoooo moooi EN zoooo helend!

Kan niet wachten tot volgende Teachings! Lovelove love

Ps. Niet de cursussen volgen als je niet wilt groeien🌪️🌋🌪️

Ushadevie Shanti
19 november 2019
De Meditatiekamer, Mahatma Avatar van Synthese, Online training, The Golden Age Teachings

World awakening journey online training

Vond de online training van 8 weken echt super geweldig.
Het werd allemaal heel duidelijk en helder uitgelegd…hier kan je wat mee.
En zeer zeker niet te vergeten…het was heel zuiver.
Het voelde ECHT goed.

Bedankt, bedankt en nogmaals bedankt.

Warme groetjes, Marysia

Marysia
19 november 2019
Online training

Feedback over de Webinairs

Ha Lieve Freya en Senia….
Ik heb de Webinairs als leuk en leerzaam ervaren,er komen altyd dingen voorbij waar je wat mee kan,en die je ook kunt toepassen in het dagelijks leven,en in de praktijk bij cliënten.heel fijn dus.

Wel moet ik heel eerlijk zeggen dat ik de allereerste webinair,openening hart chakra het allersterkte vond,en vorige week was ook zeer intens,over seksualiteit,en gister was ook erg mooi en leerzaam,en daar gaan we vandaag actief mee aan de slag.

Heel Hartelijk dank voor Jullie tips, intensie en liefde!!
Namaste Karin

Karin Imanse
19 november 2019
Online training

Gelukzaligheid

Wauw!!! Wat een geweldige avond was t gisteren en wat een bijzondere krachtige en o zo mooie energie hebben jullie neergezet en gegeven!! Heb uren een gelukzalig gevoel gehad! Wonderbaarlijk. Was bijna vergeten hoe dat voelt! (Weet eigenlijk niet zeker of ik t op deze manier uberhaupt eerder ervaren heb) Verlichtend, echt! Expect the unexspected! Dank jullie wel Senia en Freya voor jullie toewijding en integriteit! Dankbaar voor alles wat ik ontvangen heb!!❤❤❤

Ilse van der Putten
14 november 2019
Online training

World Awakening Webinar bewustzijns ervaring

Beste broeder Senia en sister Freya
Allereerst ben ik erg dankbaar voor wat jullie allemaal neerzetten voor ons vanuit jullie grote en liefdevolle hart.
NAMASTE.

Ik heb zoveel inzichten gekregen door het volgen van de World Awakening webinar om die allemaal hier neer te schrijven, wordt teveel.
Het voor mij belangrijkste om te ontdekken was dat ik liefde in mijzelf en anderen ontken.
Nu ben ik meer vanuit liefde en vertrouwen aan het leven in plaats vanuit het ik(ego) bewustzijn, en er gebeuren al veel magisch mooie momenten in mijn leven.
Ook ben ik zeer blij met het online lidmaatschap
Het voelt elke dag als een cadeautje aan mijzelf om een I am meditatie te doen of een heerlijke energetische opschoning .
Ik hoop dat jullie in de toekomst nog meer online webinars gaan organiseren, want ik ken wel een paar mensen die geintresseerd zijn.
NAMASTE en veel liefs van Patricia.

Patricia van Dorst
13 november 2019
De Meditatiekamer, Online training

Het pad naar binnen

Alweer enkele jaren geleden kwam ik “toevallig” bij een Mahatma Coach & Trainer van O.C. Academy terecht bij de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner. Dit was echt een openbaring, ik hoorde en voelde dingen die ik niet voor mogelijk had gehouden. Hier wilde ik meer van weten en ben dan ook het vervolg op deze training bij Senia gaan volgen. Wat een charismatische man met groot gevoel voor humor, bevlogen, oprecht, inspirerend en liefdevol. Ik wist nu dat ik me hier verder wilde ontwikkelen in mijn persoonlijke processen, ik voelde me hier veilig. Inmiddels heb ik in korte tijd vele bijzondere trainingen bij Senia gevolgd, heb intense initiaties mogen ontvangen en ben zeker gegroeid. Ik probeer meer vanuit mijn hart te leven en minder vanuit mijn angsten, mijn ego. Dit blijkt een continue dagelijks proces van ont-wikkelen. Alles in ons leven is energie, iedere gedachte, iedere handeling doet ertoe en de uitdaging is deze dan ook positief te houden en vooral niet meer negatieve energieën op te bouwen en vast te houden. Wil je de wereld veranderen dan begin je dus écht bij jezelf. En dat laatste is moeilijker dan ik dacht. Om tot zelfliefde te komen moet er veel opgeruimd worden, moet je je aandacht naar binnen brengen en bereid zijn je schaduwkanten te onderzoeken. Senia geeft je de tools en wakkert het inzicht aan maar je bent zelf geheel verantwoordelijk voor je eigen proces. En dat proces is uniek en niet met anderen te vergelijken.
In de Golden Age trainingen, gegeven door Senia en Freya Melchizedek, krijg je inzage in het Ik-bewustzijn om het te kunnen transformeren naar eenheidsbewustzijn wat de wereld zo hard nodig heeft. We leren in onze kracht te gaan staan, innerlijk te groeien en kennis op te doen, onvoorwaardelijke liefde eigen maken en uitstralen naar de wereld.
Ik ben heel dankbaar dat Senia en Freya op mijn pad zijn gekomen om mij te begeleiden op deze bijzondere reis naar een nieuwe wereld!

Marjan Pietersz
3 november 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Online training, The Golden Age Teachings

Diepere lagen.

Afgelopen week de eerste webinar gevolgd. Ik zie het als een mooie verdieping en ondersteuning van de golden age teachings die ik ook volg.
Ik geef mijzelf op deze manier de gelegenheid om nog dieper te kunnen gaan. De teachings en de meditatie waren helder en duidelijk. De energieoverdracht kwam behoorlijk binnen! Daarna in slaap gevallen op de bank. De volgende dag meteen aan de slag gegaan met de opdrachten. Hieruit volgde al weer een mooi inzicht. Dankbaar dat deze verdieping aangeboden wordt. Dankjewel Senia en Freya dat jullie dit doen! Liefs, Esther

Esther Kleijn
4 oktober 2019
Online training

Warmte heel veel warmte

Warmte heel veel warmte en een heel gelukzalig gevoel, het was net of ik heel transparant was.
Heb daarna heerlijk geslapen.
Kijk nu alweer uit naar volgende week.
Dank je.
Warme groetjes,
Marysia

Marysia van Oerle
4 oktober 2019
Online training

Onvoorstelbaar bijzonder

Drie intense dagen de mahatma avatar synthese gevolgd. Ben er nog beduusd van, hoe mooi was dat… Alsof het een droom was, zo intens bijzonder, maar wel precies waar ik naar heb verlangd! En gelukkig is er meer en heb ik me aangemeld voor de volgende cursussen de golden age teachings en de online webinar. Senia en Freya zijn echt geweldig! Ik ben dankbaar dat jullie er zijn en dat ik van jullie mag leren🙏🏽💜🙏🏽

Anoniem
19 september 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Dankbaarheid

Daar ik meestal erg goed ben met woorden voelt het hier heel moeilijk te omschrijven. Deze 3 dagen zijn een warm thuiskomen geweest, next level energie werk, omringd door mooie mensen, begeleid door Senia en Freya ❤. Ik voel me dankbaar en helemaal in mijn kracht staan. Ik ben die is 💜🙏💜

inge borremans
19 september 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Na een aantal jaren zoekende

na een aantal jaren zoekende te zijn geweest
blijkt nu ..dus de vooropleiding te zijn geweest ,op wat ik deze 3 dagen heb mogen beleven .ondergaan en ontdekken
een ware openbaring
het is niet in woorden uit te drukken of uit te leggen
alleen …dit is het…
en ik wil meer
dus ik heb me al ingeschreven voor de vervolg trainingen.
en ik kijk er naar uit om mij verder te ontwikkelen bij deze fantastische trainers (mensen) ….senia en freya

marleen de jong
18 september 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Geweldig!!

Wat een geweldige en fantastische opleiding! Echt een eye-opener en prachtig om van hieruit verder te mogen gaan in het aardse leven. Ik heb me alweer ingeschreven voor de volgende twee opleidingen. Senia en Freya hebben veel geduld en leggen alles goed uit, geweldig lieve mensen ❤️
Zeker 5 + sterren

Danielle
17 september 2019
Mahatma Avatar van Synthese

The Journey Home

O.C. Academy is life changing. Sinds mijn awakening is begonnen een paar jaar geleden, is mijn hele spirituele en bewustzijn ontwikkeling versneld door de trainingen van OCA. Ik heb onder andere de Mahatma Avatar van Synthese Master, Inner Mastery Intensive, Mahakali empowerment & Gtummo healing and protection, Hynose training en de Aquarius Golden Age gedaan. De content wat je leert tijdens de trainingen is een unieke synthese van eeuwenoude esoterie, spiritualiteit, bewustwording, authentieke teachings vanuit verschillende tradities, moderne wetenschap en praktische tools. Senia en Freya begeleiden jou met meer dan 30 jaar kennis en ervaring op een liefdevolle en krachtige manier met jouw reis in jezelf. De reis om jouw bewustzijn, potentieel en persoonlijke power te vergroten. Ze zijn professioneel, authentiek en innovatief. Door zichzelf continue te blijven ontwikkelen, zijn de trainingen volledig in resonantie met de energie en frequentie van dit moment, nu.
Als je bereid bent hard te werken, in waarheid te kijken naar jezelf en de kennis te integreren in je dagelijks leven, vind er een diepgaande transformatie plaats in jezelf en in je directe omgeving. Waardoor jij meester word over je eigen leven, in vrijheid.

Ik voel me gedragen, geïnspireerd en ik voel diepe dankbaarheid.

Thamar Karpes
10 september 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Paranormale trainingen, The Golden Age Teachings

EEN DIEPGAAND PROCES VAN VERANDERING OP WEG NAAR KEN UZELF

Eens, in 1992 mocht ik voor een volle zaal als wethouder mensen vertellen dat we meer vrouwelijke energie in onze samenleving nodig hebben. Ik noemde dat van ego-trip naar hart-s-tocht gaan Ik kon toen niet bevroeden dat ik vele jaren later een training mocht gaan volgens die gaat over exact dit thema. Anders geformuleerd – van ego bewustzijn naar eenheidsbewustzijn – komt het voor mij op hetzelfde neer. Ook kon ik toen niet bevroeden, dat die verandering van ego naar hart op de allereerste plaats en ook op de allerlaatste plaats begint en eindigt bij mezelf. Ook kon ik toen niet bevroeden hoe beperkende overtuigingen die van buiten af, vaak goed bedoeld door opvoeders en/of vrienden dan wel derden , op ons zijn gericht en wel zodanig dat we ons die eigen maken en lang in de overtuiging leven dat die van ons zijn. De socioloog N. Elias noemt dat Fremdzwang wordt Selbstzwang. De druk die aanvankelijk op ons wordt uitgeoefend met allerlei “dos en do`nts door anderen, maken we ons zo eigen, dat het voelt alsof ze van ons zijn. Ook kon ik niet bevroeden wat ik ooit machtig interessant vond om te lezen een ander gezicht krijgt als je ontdekt dat het begint en eindigt bij jezelf en dat het grote “feest”: het is allemaal hullies schuld niet meer gevierd kan worden.
Daarnaast is het al geruime tijd een voor mij bekend thema, dat heftige reacties in het heden niets te maken hebben met het heden. En altijd zijn oorsprong vindt in het verleden. En dat was in dit eerste jaar een groot thema. Weten dat dit zo is , wil niet zeggen daar altijd ook adequaat mee om te gaan. Het zien van patronen als je geraakt wordt door iets in het heden en aangespoord wordt op zoek te gaan naar het patroon. Een interessant aspect van de GOLDEN AGE TEACHING. En fijn om een methode aangereikt te krijgen om hier mee om te gaan. Het blijft niet bij een verhaal tijdens de trainingsdagen. Er is daarna werk aan de winkel. Via mooie meditaties word je ook na het weekend in staat gesteld te voelen, te ervaren en te oefenen.

De training is een aaneenschakeling van diepgaande inzichten (bv..wat er bij opkwam op een x moment:.je hoeft niet te kunnen zien om te kunnen weten), ervaringen, leringen van Senia en/of Freya. Het gaat te ver om hier uitgebreid in te gaan op alle onderwerpen die aan bod zijn gekomen in dit eerste jaar. Het zijn er velen en allemaal zeer relevant om zicht te krijgen op wie je bent en hoe je in het leven staat en van waaruit je handelt. Ik kan zeggen, het was diepgaand, transformerend, en een prachtig pad als je het pad wil lopen dat KEN UZELF heet. Een pad dat niet geplaveid is met marmer of goud. En wie een pad zonder doornen verwacht, komt bedrogen uit. Wie echter bereid is naar zich zelf te kijken, zich diepgaand te onderzoeken , wacht, wat mij betreft, de zekerheid dat aan de achterkant van de donkerte licht is. En dat dat wat mij betreft het enige is dat telt. Dat we onszelf ontdoen van de overtollige steen en zo de stralende ster worden die we in wezen zijn. En bij Senia en Freya ben je in uitstekende handen. Betrokken, toegewijd, gefocust, humor, liefdevol, integer en niets menselijks is hen vreemd. En ik ervaar veel dankbaarheid naar hen toe voor het in de wereld zetten van deze training en naar mede-wandelaars(m/v) die, ofschoon ieder zijn .haar eigen pad loopt, we toch met elkaar verbonden zijn en op weg zijn gegaan, zonder te weten waar we naar toe gaan. Dat vergt moed en vertrouwen. Dankbaar ook, dat ik de reis die al lang geleden is begonnen, op deze wijze mag en kan voortzetten. Ik realiseer me dat ik het velen dat is aangereikt tekort toe in deze review. Ik sluit af met het mooie gezegde dat zeker ook voor deze training geldt: de smaak van de pudding zit in hem te eten. Kom voelen, ervaren en doe mee aan de noodzakelijke omvorming van ego naar hart, van ego bewustzijn naar eenheidsbewustzijn. <3 <3 <3
Suur Maj Zonneveld
20/08/2019

Suur Maj Zonneveld
20 augustus 2019
The Golden Age Teachings

Divine Life!

Golden Age maakt dat ik een voorproefje voel van de nieuwe Gouden tijd, de nieuwe Aarde die aan het ontstaan is,
De verbinding van mijzelf en elkaar met goddelijke kwaliteiten, en alles wat leeft. De natuur. De aarde..
Maar ook andere dimensies en frequenties en oeroude wijsheid en potentie die verloren leek.
Expressies van Goddelijkheid. Synchroniciteit. De Nieuwe energie. Ascensie.
Happiness…ook in de donkere uren..
We waren/ zijn alleen maar afgescheiden.
Dat onderscheid is soms moeilijk en verwarrend, maar dankzij deze eigentijdse training kan ik daar veel beter mee dealen!
Ik leerde en leer dat de sluiers zinsbegoocheling zijn..
Dat we allemaal gelijkwaardig zijn in het Licht van de Bron, eigen wijsheid, eigen tempo.
En dat alles in de Bron Een is.
Heerlijke sfeer in ervaringsleren! Samenkomen. Boeiende teachings en mooie inwijdingen
Ik kijk er elke keer weer naar uit.
Ook heel fijn en openend om elkaar in de App te kunnen ondersteunen en inspireren, en zo gezamenlijk door de poort te reizen…naar oneindige bewustzijnsstaten, wonderlijke gebeurtenissen…Liefde…stap voor stap

Daniella

Daniella van Oosterhout
19 augustus 2019
The Golden Age Teachings

GOLDEN AGE

De Golden Age jaartraining ONE CONSCIOUSNESS is een liefdevolle transformatie voor jezelf.
Je wordt op een professionele manier begeleid om jouw diepere stukken te leren zien en te transformeren naar waarheid zelfliefde en vrijheid!
Jouw groei van het beperkende IK bewustzijn naar het prachtige bevrijdende EENheidsbewustzijn krijgt een behoorlijke boost doordat er in de weekenden krachtige meditaties, teachings en energie overdrachten gegeven worden.
Ook thuis heb je handvaten en begeleidende meditaties voor zelfonderzoek en healing van jouw processen.
Een aanrader voor jouw ascensieproces!
Ik voel me diep dankbaar!

Ik ga door naar het volgende jaar!
LOVE CONSCIOUSNESS !

Petra Boogaard
17 augustus 2019
The Golden Age Teachings

Terug bij mijzelf komen

Ik volg al een tijdje trainingen bij Senia en Freya.
Mijn ervaring is dat alles op elkaar aansluit. Echt prachtig. Ik ervaar de trainingen als zeer krachtig en transformerend. Uiteraard moet je er zelf wel voor gaan. Alles wordt duidelijk uitgelegd en goed begeleid.
Het resultaat tot nu toe is dat ik steeds dichterbij mijzelf kom. Mijzelf steeds beter leer kennen. Ik word steeds liever voor mijzelf, ga meer in mijn eigen kracht staan en ga weer van mijzelf houden. Wat is er mooier dan dat!?

Esther kleijn
10 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Paranormale trainingen, The Golden Age Teachings

Gewoon Top

Al zo lang bezig met ontwikkeling, bewustzijn en energie werk, maar hier bij Senia & Freya maak je wat mee hoor, is gewoon letterlijk thuis komen. Voel mij dankbaar dat zij op mijn pad zijn gekomen en dat ik veel van hen mag leren.

Ik raad O.C Academy iedereen aan.

Evert

Evert
14 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Vernieuwend

De training Mahatma Avatar Master die ik heb gevolgd vond ik erg waardevol, vernieuwend, vertrouwt, ondersteunend binnen een gemoedelijke, gezellige, open en veilige sfeer.

Zowel ik als mijn klanten ervaren weer meer, worden verrast door wat ze voelen tijdens een Reconnective healing.
De energie is duidelijk in kracht toegenomen na de training.

Mijn dank is groot!

Warme knuffel

Petra Hofstee

Petra
14 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Bezielende Aanwezigheid

Dit jaar heb ik een aantal Mahatma classes en workshops meegemaakt. Wat mij telkens daarna vooral opviel, dat het leven na deze trainingen sterk veranderde. Ik had het gevoel meer in mijn (oorspronkelijke) kracht te staan, dat het vertrouwen in wat allemaal mogelijk is veel minder beperkt werd. Er was en is ook meer aandacht wat ik ervaar in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld stil staan bij wat een wonderbaarlijke wezens wij eigenlijk zijn met ongekende mogelijkheden. En natuurlijk niet te vergeten de kracht van de energie voor het helen voor alles wat leeft en de kracht van NU.
Dit wat er gebeurt tijdens de classes is magie en zorgt voor verschuiving van het ego naar het eenheidsbewustzijn.

Dank aan de inspirerende en bezielende aanwezigheid van Senia & Freya.

Theo
11 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, The Golden Age Teachings

Transformatie

Ik heb meerdere trainingen gevolgd bij Senia & Freya en ben naar de Nagual retraîte in Brummen geweest. Inmiddels heb ik de 2e Mahatma Avatar Advanced afgerond en me alweer voor n volgende training aangemeld. Voor mij zijn dit stuk voor stuk zeer waardevolle kadootjes geweest die ik mezelf gegeven heb. Senia & Freya zijn zeer fijne trainers en de sfeer in de groep voelt altijd erg vertrouwd en veilig. De teachings, tools en activaties zijn bijzonder krachtig en hebben bij mij tot een diepe innerlijke groei en transformatie geleid.

Liefs

Marianne

Marianne
10 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Resonantie Van Top Tot Teen

Al bij de eerste kennismaking met de website van Senia & Freya Melchizedek resonantie van top tot teen, dat het me zelfs ontroerde. Jaa dit is het riep mijn hele systeem, dit is waar ik op heb gewacht. Ik gaf me op voor de Mahatma Avatar van Synthese Master die enkele maanden later door Senia & Freya gegeven zou worden.
Toen was het zo ver, eerste dag van de training. Ontmoeting met Senia. Senia, geen man die zweeft op een wolkje😉 haha.. Nee gewoon heerlijk normaal, recht door zee, vol humor en los van dat het een fantastische krachtige Meester is, ook een man met beide voeten stevig geworteld in de aarde. En Freya, wat een krachtige verschijning, een zachte vrouw die ook heel direct kan zijn met haar teachings en jou goed kan ondersteunen tijdens je proces.

De Mahatma training heb ik ervaren als een bijzondere mooie training van zeer hoog niveau, de informatie en tools die we hebben kregen geven mijn leven meer verdieping en verrijking. Deze dagen gaven mij ook erkenning en herkenning, het ontmoeten van mede broeders en zusters wat een speciale band schept. De mogelijkheid om in een warme, liefdevolle omgeving stap voor stap diepere lagen binnen mijzelf te ontdekken om bij mijn ware essentie te komen.

Dankbaarheid is wat ik voel..
Ik kijk uit naar de volgende trainingen

Voor een ieder die dit leest..
Voel en ervaar zelf

Monique
8 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Heel Bijzonder

De Mahatma Practicioner vond ik al heel bijzonder, maar de Mahatma Avatar van Synthese Master is niet in woorden uit te leggen. Vele tools ontvangen, verschillende soorten energie ervaren. Geef je over, laat alles gebeuren en je voelt je na 3 dagen hard core energy helemaal in je eigen kracht staan. Naast het energie werk, vind ik de teachings én de anekdotes van Senia & Freya zeer inspirerend. Wil je écht een betere versie van jezelf worden? Durf je buiten je comfortzone te gaan? Laat dit energiewerk niet aan je voorbij gaan! Dit gaat zo veel verder dan het doorgeven van energie zoals bij Reiki.

Senia & Freya dank je wel! Jullie zijn een verrijking van mijn leven.

Danielle
8 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Dankbaar

Na al n aantal cursussen gevolgd te hebben bij een Mahatma Coach & Trainer, ontmoette ik Senia & Freya voor t eerst bij de jaarbijeenkomst.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik meteen diep geraakt werd door zowel de rust, de wijsheid als de onvoorwaardelijke liefde die zowat uit elke porie stroomt.
Wat ik bij de Mahatma Practicioner al voelde werd hier alleen maar bevestigd en versterkt: dit is waar voor mij het Lot en m’n Bestemming convergeren.

Eindelijk iemand die me niet alleen vertelt wat ik op n dieper niveau al wist, zij reiken me ook de tools en skills aan om met deze kennis mezelf verder te ontplooien.

Zonder inhoudelijk te veel op de stof in te willen (of kunnen) gaan, is voor mij het meest bijzondere aan de filosofie van Senia & Freya het I Am verhaal: alles gebeurt in overeenstemming met mijn Hogere Zelf.
Precies, maar dan ook precies waar ik al enige jaren naar op zoek was (of misschien beter, m’n hele leven al).

Dat dit op n manier wordt aangereikt die zo liefdevol en los van oordeel is, is even mooi als dat t vanzelfsprekend is.
Iets anders zou strijdig zijn met de boodschap, strijdig met Senia & Freya zelf.

De stof (en de manier waarop) die wordt aangereikt kan ik niet anders noemen dan verbluffend en normaal tegelijkertijd.
Dat laatste omdat Wonderen nu een deel uitmaken van mijn realiteit dus is dat niet meer buitengewoon.

Het tempo waarmee ik de (of beter: mijn) diepte in wordt gegooid, ervaar ik af en toe nog als overweldigend.
Dit is alleen maar mijn eigen ego-patroon, mijn angst niet aan mijn eigen verwachtingen te voldoen.
Laat ik nou in de Mahatma Avatar Master ook de tools aangereikt hebben gekregen om mijn eigen energie weer integer te maken, met mezelf ook op esoterisch in het reine te kunnen komen.

Inmiddels wordt mijn pad steeds duidelijker en daarmee smaller.
Vergelijk het met n trechter: mijn grenzen worden steeds helderder, ik laat minder afleiding binnen en bescherm mezelf in m’n bewegingsruimte.
Dat voor iemand wiens lijfspreuk lange tijd luidde “I can resist anything but temptation” een draai van 180 graden.
Net zo goed als dat ik als Ierse Hagenaar (dubbel label haha) opeens niet of nauwelijks meer vloek.
‘t Voelt gewoon niet goed meer, er zit geen enkel respect of liefde in.

De cursussen zelf zijn n plezier, elke keer weer.
Zowel de teachers, de teachings, de combinatie tussen theorie, ‘installaties’ en oefening als de mede cursisten zijn elke keer n feest.

Dankbaar lijkt welhaast ontoereikend, maar dankbaar ben ik, vanuit de grond van m’n hart.

Love&Laughter,
Ed

Ed
8 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, The Golden Age Teachings

Rainbow-Warriors

Na de Mahatma Practicioner bij Diana Wiemers te hebben gevolgd, was er geen ontkomen aan om de Mahatma Avatar van Synthese Master te volgen bij Freya & Senia.

Alhoewel ik geen eerdere trainingen in de wereld van Energy-healing en Esoterie gevolgd heb, voelde het zo ongelofelijk vertrouwd en natuurlijk aan, dat ik geen enkele hapering of twijfel voelde bij de gegeven lessen en voor mij introductie en kennismaking van (opgestegen) Meesters en hun krachten, maar eerder een ‘ maar natuurlijk en logisch!’ kind of feeling, had.

De 3-daagse met alle activaties voelden zeer krachtig aan en elke avond keek ik met open hart uit en leergierige enthousiasme naar de volgende dag.
De ongedwongen sfeer zorgde ervoor dat er veel gedeeld kon worden met open hart en de connectie met elkaar vergrootte.

Ik ben enorm dankbaar dat ik deze Master-class heb mogen meemaken en dit in een groep met warme open-hearted leergierige Rainbow-warriors

Zouli
7 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Meesterschap

Ik geloof dat de mooiste aardse meesters de leraren zijn die je bij je bron brengen en De Bron, die je op een integere manier begeleiden bij je pad van opschoning
En je tonen dat het er om gaat in je eigen Kracht te staan, eigen Goddelijkheid..vanuit de verbinding van hun Goddelijkheid met de Goddelijke wereld, in alle dingen..
Waar je herkenning krijgt in t ervaren dan alles Een is en je je medemensen als gelijkwaardig leert zien, en afbreekt datgene waarin je dat nog niet doet.
En jou ook laat zien dat Zelfliefde het belangrijkst is, stevig op je benen staan op de aarde, bewust van ego, van t verschil tussen ik en afscheidingsbewustzijn en eenheidsbewustzijn.
Ik heb deze training twee keer gevolgd en vindt dit n prachtige manier om kennis te maken met de Mahatma energie en verschillende energieen, daarmee te leren werken benefit for yourself and others, connectie met de Lichtwezens en eigen I Am en de energies frequentie in stapjes verhogen.
Diepgaande Clearings, krachtige activaties.
Diep ontspannend liggend op n matje en het over je heen laten komen.
Gemoedelijk, humor, ernst en heerlijk eten samen.
Meesterschap op Aarde, voor de Nieuwe Aarde.
Heel veel te leren daarover!

Dicht bij je Zelf komen, en Leven en tot expressie komen . Dat is de juiste begeleiding volgens mij.

Dani
7 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese, The Golden Age Teachings

I Am….. Divine!

Alle aanwezigen kijken vol verwachting naar de nu nog lege stoel in de hoek. De stoel waarop een bijzonder man straks zal gaan plaatsnemen. De man waarvoor zij speciaal naar Schiermonnikoog zijn gekomen; Senia Melchizedek.

Senia is een van de Melchizedeks die hier momenteel op Aarde zijn en zijn doel is om (collectieve) bewustwording te verhogen en om samen met de mensen die hij traint een nieuwe, betere wereld te creëren. Wie in de veronderstelling is dat deze man volgelingen heeft of zoekt, heeft het mis. Senia Melchizek creëert geen volgelingen, maar meesters. Co-creators.

Als hij de ruimte betreedt is het muisstil. Met zijn diepe, warme stem heet hij de deelnemers welkom op deze vierdaagse training ‘Walking with Divine’. Deze groep is hier niet bij toeval samen. Er is veel herkenning onder elkaar en het duurt niet lang of er ontstaan warme contacten en intense gesprekken. Later in de training zal Senia uitleggen dat die herkenning plaatsvindt omdat veel van deze mensen elkaar kennen uit de tijd van Atlantis. Zij hebben afgesproken om elkaar hier, in deze tijd, weer te ontmoeten om zich samen in te zetten voor een betere wereld.

Meteen al de eerste avond laat Senia de groep kennismaken met zijn bijzondere gaven en krachten. Iedereen in de groep krijgt een Divine initiatie. Wij zijn namelijk allemaal, geen enkele persoon uitgezonderd, verbonden met de goddelijke bron en iedereen draagt een Divine spark (goddelijke vonk) van deze bron in zich. Het Divine kanaal, waarover ieder mens beschikt, wordt door de initiatie geopend waardoor deze persoon beter in contact kan komen met Divine en ook met Divine energie kan werken.

Het is tijd voor een sjamanistische healing. Senia Melchizedek is namelijk een sjamaan en niet zomaar een. Als een van de weinige westerlingen is hij ingewijd als een toltec van de kunsten van de sjamanen van het oude Mexico. Ondersteund door prachtige muziek ondergaan we een innerlijke reis. Verschillende spirits worden aangeroepen en uitgenodigd om onze 12 lichaamssystemen op te schonen en te helen. Enkele activaties verbinden ons zowel met de kosmos als met Pachamama, moeder Aarde. Een grote trom geeft het ritme van moeder aarde aan en dat voelen we in ons hele lichaam. Na deze bijzondere healing is het tijd om te gaan slapen en in onze slaap zal de energie nog nawerken.

Tijdens de gehele training word de ochtend gestart met een Divine power meditatie. Senia legt de techniek van deze eenvoudige, maar krachtige meditatie aan ons uit. Hij geeft hierbij aan dat als we deze meditatie elke dag doen gedurende 3 maanden, ons energieveld zich enorm zal gaan uitbreiden en dat we veel beter in ons centrum zullen komen, wat ons helpt om geaard te blijven.

Gedurende het weekend geeft Senia diverse teachings waarbij hij zijn esoterische kennis deelt. Hij vertelt onder andere over het hoger zelf (I Am) en hoe belangrijk het is om regelmatig contact te maken met je I Am. Veel mensen lezen gechannelde berichten, maar het is nog veel beter en interessanter om zelf via je eigen I Am informatie te verkrijgen die specifiek voor jou bedoeld is, en niet voor een ander. Je kunt je I Am zien als een soort helpdesk die 7 dagen per week, 24 u per dag voor jou bereikbaar is. Zie het I Am als een soort telefoon die zich boven je hoofd bevind. Je legt via de telefoon contact en legt je vraag of je probleem voor. Verwacht echter niet dat een luide stem het antwoord zal geven door de telefoon. Nee, het antwoord kan zich op verschillende manieren aandienen. Soms krijg je informatie door in de vorm van gedachten of beelden, maar het kan ook zijn dat je even later stuit op een artikel in een tijdschrift of dat iemand je ‘toevallig’ iets vertelt waar je iets mee kunt. Wij hebben allemaal een I Am, maar slechts weinigen van ons maken gebruik van dit fantastische vermogen.

Naast de interessante teachings was er ook tijd voor proceswerk. Tijdens proceswerk wordt je door middel van gesproken instructies en intense muziek in de gelegenheid gesteld om de emotionele lading van bepaalde gebeurtenissen uit het verleden op te ruimen. Je kunt verschillende onderwerpen nemen voor proceswerk maar in deze training werd een vader en een moeder issue behandeld, elk op een andere dag. Zo’n issue hoeft helemaal niet iets ernstigs te zijn, maar het kan zijn dat een bepaalde ervaring of gebeurtenis diep in jou genesteld is en onbewust voor blokkades zorgt. Door de emotie te erkennen en vrij te laten, wordt de blokkade opgeheven. Een aantal mensen maakte een heftig, emotioneel proces door terwijl anderen het lastig vonden om zich helemaal over te geven in het bijzijn van zoveel mensen, maar ook dat is ok. Niets moet. “Maar”, zegt Senia, “Je bent hier nu toch. Je hebt nu de kans om een stukje pijn of verdriet aan te pakken en geloof me, als het je lukt om dit los te laten, voel je je bevrijd, dus go for it!”

De avonden waren grotendeels bestemd voor de Satsang waarbij mensen worden uitgenodigd om een persoonlijke vraag aan hem te stellen. Via zijn hoger bewustzijn komt er informatie door en dat leidde tot heel bijzondere verhalen en ervaringen waar mensen echt wat aan hadden en waar zij mee verder konden.

Een geliefd onderdeel van de training was voor veel cursisten de Soundhealing. Senia bespeelt zelf vele instrumenten maar het liefst werkt hij met speciale, houten fluiten, prachtige, bijna magische muziek die doordringt in alle lagen van het bewustzijn.

Senia Melchizedek is een zeer bijzonder man. Keer op keer heeft hij laten zien dat hij werkelijk in contact staat met het hogere en hij heeft ons niet alleen kennis laten maken met zijn helende krachten, maar ze ook met zijn leerlingen gedeeld zodat zij op hun beurt weer mensen kunnen helpen. En toch is deze bijzondere man eigenlijk maar een heel gewoon mens. Zoals een van de deelnemers zo mooi omschreef, niets menselijks is hem vreemd, en dat maakt hem heel toegankelijk.

Tijdens de afsluiting op zondag vroeg Senia hoe de deelnemers de training hebben ervaren. Naast alle positieve, dankbare, ontroerende en lovende woorden was er een woord waar veel van de deelnemers deze vier dagen mee wilden samenvatten:

Thuiskomen.

Esther
7 augustus 2019
Algehele ervaring

Zoveel onvoorwaardelijke Liefde

Lieve mensen,

Ik zou dit zoooo graag iedereen gunnen. Senia is een geweldig mooi mens, en wat hem zo bijzonder maakt, is dat niets menselijks is hem vreemd.

Zoveel onvoorwaardelijke Liefde, en zo geaard, 2 combinaties wat je niet veel meemaakt.

Ik heb bijna geen woorden om uit te drukken, hoe ik me voel.

Als je wilt “groeien”, zou ik zeggen, neem je kans, en ga ervoor! En zeker als je de naam van Senia Melchizedek tegenkomt, zou ik je zeker aanraden om te gaan!!!!

Heel veel liefs, en heel veel Licht!

Alie

Alie
7 augustus 2019
Algehele ervaring

Blij & Voldaan

“Zoals ik Senia Melchizedek ervaar:

Je krijgt wat je ziet. Ik bedoel hiermee, dat er niets achter zijn gezicht en verschijning schuilgaat, èn ik voel dat hier iemand is die niets van anderen wil, wel geeft. Een zeldzaamheid en een verademing in één, wat mij betreft.

Zijn overdracht gaat alleen over dat waar het volgens hem op dat moment om gaat. Helder en duidelijk, en dan begrijp ik het meteen.

Verder heb ik in hem een leraar/teacher ontmoet die verder en dieper gaat dan dat wat mij tot nu toe door anderen aangereikt is kunnen worden. Daar verlangde ik sterk naar toen ik Senia Melchizedek voor het eerst ontmoette.

Na iedere bijeenkomst ga ik blij/voldaan naar huis met het nodige werk aan mijzelf en voor anderen.

Valkuil: Senia Melchizedek en zijn workshops kunnen een verslavende invloed op me hebben.”

Hier een ervaring wat ik graag met jullie deel.

“De afgelopen 20 jaar is mij meerdere keren gezegd dat ik mijn innerlijk kind moet helen, en met haar moet spelen. Ook heb ik 2 innerlijk kind meerdaagse-workshops gevolgd. Het zei me helemaal niets. Kon er geen contact mee maken.

Ik was één van de cursisten in de “Walking with Divine” retraite van Senia. We gingen met het innerlijk kind werken, en leerden op een bepaalde manier ademhalen. En ja hoor, daar zag ik haar. Als hummeltje in de luiers zat ze in het zand met een klein wit emmertje en een schepje. Ze keek op toen ze me zag. Ik schrok heel erg van haar toestand. De stakker. De kou/kilte en eenzaamheid die ze uitstraalde waren deerniswekkend. Maar dat is maar een woord.

We bleven elkaar aankijken terwijl ik het verwerkte, en voelde dat ze nog nooit had meegemaakt dat iemand uit vrije wil naar haar toe kwam.

Ik weet dat ik sinds mijn geboorte door mijn moeder ben mishandeld. Ik zag en voelde nu dat de delen die ik in mijn innerlijke kindje waarnam, ook nu nog in mij leven. Hoe kàn het ook anders. Voor mijzelf en sommige mensen is dat ook voelbaar.

Vanmiddag, vier dagen na deze intense retraite, ben ik naar een horecagelegenheid gegaan, waar binnen een grote zandbak staat.

Er speelt altijd van dat kleine grut in, en zo ook vandaag. Op de rand van de zandbak ging ik zitten spelen met het zand in mijn handen.

Al gauw kwam, onder het wakend oog van zijn vader, een jongetje van nog geen jaar naar me toe.

Hij speelde met me, met het zand en nog zo wat, en we hadden plezier.

Het was een rustig mannetje, en al gauw kwam hij uit de zandbak heel dicht voor me staan en keek me aan in mijn ogen met zijn gezichtje vlak voor de mijne. Zo heel apart en lief. Verrukt ging ik ergens voor een raam zitten en keek naar buiten.

Aan de overkant van de straat zag ik Senia staan.”

Myriam

Myriam
7 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Magisch

Ik heb verschillende trainingen gevolgd bij Senia Melchizedek en ze zijn in een woord GEWELDIG, ik ervaar onder anderen zijn ascensie activaties als ontzettend sterk, transformerend en vooral bekrachtigend voor mijn persoonlijk proces.

Zijn sjamaanse groeps healing zijn ook ontzettend krachtig en ik ervaar het altijd weer als een feestje voor mijn lichaam en geest.

Senia is een zeer bijzonder mens met een groot hart en met een zeer grote kennis van het energetische en het esoterische vlak, ik heb nog nooit zo bijzonder iemand ontmoet als hem, en als persoon is hij gewoon zichzelf zonder zich groter voor te doen.

Voor mij is Senia Melchizedek een echte leraar die anderen volledig in hun kracht zet, heel soms kan hij wat streng zijn maar dat vindt ik niets meer dan normaal, want ik kom om te leren en als ik afdwaal dan vindt ik het prettig om gecorrigeerd te worden.

Senia bedankt dat je bestaat en dat je in mijn leven bent.

Liefs

Esther

Esther
7 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Divine En Thuiskomen

ik ben heel dankbaar dat ik tijdens mijn Mahatma Avatar van Synthese Master training Senia & Freya Melchizedek heb mogen leren kennen, voor mij was het een echte thuiskomen en herkenning, hun wijze woorden en lessen, een thuiskomen bij de Divine zoals zij ons leren het ware Goddelijke waarmee we allen zijn verbonden binnen in ons terug te vinden.

Ik heb een goede leraar/teachers gevonden ( ik hoor Senia zeggen “wie zegt dat ik goed ben”), een bescheiden man, een vriend.

Dit om aan te geven dat zij Freya & Senia ons niet afhankelijk van hun maken, maar bewuster om het innerlijk Pad van Meesterschap terug te vinden in onszelf.

Het volgen van hun teachings, creeërd en daardoor manifesteerd er zich heel veel in jezelf.

Er is nog veel meer te ontdekken in mij en kan zeggen dat de teachings van Senia & Freya de Mahatma Avatar en Walking with the Divine mij blijven inspireren en mij leren om in de kracht van de Divine en de kracht van mijzelf te blijven staan, ik ben daardoor spiritueel nog bewuster geworden.

Lieve Senia & Freya dank je wel voor jullie liefde en wijsheid die jullie en jullie meesters met ons delen.

Joy for you…Lurnia

Lurnia
7 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Het Gevoel Van “Zijn”

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Senia. De eerste training die ik volgde was de Mahatma Avatar van Synthese Master training. Wat een overweldigende ervaring! Ik heb kunnen ervaren dat je nooit alles weet en dat je zeker jezelf niet door en door kent. De vraag is ook of je het lef hebt om jezelf werkelijk te leren kennen? Bij mij was het antwoord: ja! Ik maakte de stap om aan het sjamanen pad te beginnen, nou dat heb ik geweten ook! Als er iets bestaat wat je zo laat zien wie je nu werkelijk bent, dan is het de sjamanen pad van Senia wel. Naast diepe confrontaties gebeuren er ook supermooie situaties. Maar het mooiste is het ervaren van levensvreugde en het plezier maken met jezelf (en anderen). Het kind in jezelf wordt wakker en ik kan je zeggen: ik raak niet uitgespeeld! Ik ben, ik mag zijn! Heel dankbaar ben ik daarvoor.

Bless you all, Debby

Debby
7 augustus 2019
Mahatma Avatar van Synthese

Letterlijk mijn wereld op zijn kop gezet

De trainingen hebben letterlijk mijn wereld op zijn kop gezet, ik heb zo ontzettend veel geleerd en dat terwijl ik zelf al aardig wat jaartjes bezig was met spirituele groei en ik vroeger veel geleerd heb bij onder anderen Sathya Sai Baba, ondanks mijn ervaring in het spirituele heeft Senia een grote bijdrage geleverd in mijn proces en alles in versnelling gebracht, ik ben hem zo ontzettend dankbaar en voel mij echt vereerd dat ik bij een Melchizedek die gewoon in Nederland woont en zo lekker zichzelf is trainingen mag volgen.

In Liefde

Masha

Masha
6 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Dankbaar

Ik ben je zeer dankbaar voor de teachings die ik mocht ontvangen. Het heeft mijn ogen geopend en mijn leven en visie zijn enorm veranderd…ik kijk met andere ogen naar mijzelf en mijn omgeving. Het is nog hard werken (aan mijzelf) maar ik weet zeker dat ik heel veel zal bereiken. Het is zo mooi dat ik tijdens de workshops heel veel vragen beantwoord krijg….vragen waar ik al jaren mee loop….echt fantastisch. Ik ben aan het groeien en voel me steeds sterker en gelukkiger worden.

Ik verheug me steeds weer op de volgende workshop.

Veel liefs en knuffels,

Elena

Elena
6 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese, Paranormale trainingen

Thuiskomen

Valt bijna niet in woorden te gieten wat de Mahatma Avatar van Synthese Master Trainingen mij gebracht hebben, Prachtig, Bijzonder en Zeer Bevoorrecht en Dankbaar voel ik mij dat ik dit cadeau op mijn pad heb gekregen.

Het is thuiskomen…in jezelf..! Ik ben zoveel inzichten rijker geworden, er zijn een hoop kwartjes gevallen..ik ben bewuster gaan kijken en voelen naar mijzelf en alles om mij heen.

Het heeft een positieve beweging in gang gezet die ik niet meer wil stoppen…..er waren momenten van weerstand en angst en onzekerheid maar ook van overgave, liefde en loslaten…het mocht er allemaal zijn!!!! Dit doordat ik mij zo veilig voelde onder leiding van Senia… !

Heel fijn is ook dat ik ontzettend veel Praktische Tools, informatie, Kennis en Ascentie Activaties heb gekregen om in mijn eigen energetische praktijk mee te kunnen werken en dit in liefde mogen doorgeven aan mijn clienten.

Ik gun dit ieder mens….!!!!….

Ik ben…, Ik ben die is, Mahatma in Liefde..!

Noah

Noah
6 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Levens veranderend

Als natuurgeneeskundig- energetisch therapeut ben ik altijd op zoek naar cursussen en trainingen die mij helpen bij mijn groei en bewustwording. Ik volgde bij Senia Melchizedec de Mahatma Avatar van Synthese Master en kort daarna de eerste upgrade.

De trainingen hebben mijn leven veranderd! Ik heb de lessen ervaren als liefdevol, integer, wijs en al dat andere waar ik geen woorden aan wil geven omdat ik het dan begrens. Goddelijkheid is niet in woorden te gieten! Het voelt alsof ik ben thuisgekomen, bij Senia, de groep, alle meesters, mezelf, bij God dus. Verbinding!

Senia is in staat diepgaande kennis op een speelse manier over te brengen met groot respect voor alle deelnemers, zonder oordeel!

Voor mij heeft dat betekend dat ik het allemaal kon opnemen en integreren. Bovendien, het allerbelangrijkste misschien nog, heb ik me tijdens de training enorm veilig gevoeld!

Met een enorme hoeveelheid aan nieuwe kennis ben ik nu in staat mijn cliënten met nieuwe kracht en inzichten te behandelen. Hen daarmee verder de weg te wijzen op hun eigen pad van bewustzijn en groei! Na de training ben ik met nieuwe wijsheid en energie aan de slag gegaan in mijn praktijk Aurora, verwachtingsvol van wat er mag gebeuren! Het is een cadeau aan mezelf en daardoor ook aan mijn omgeving en mijn cliënten.

Met liefde en dankbaarheid,

Angela

Angela
6 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Bedankt dat je er bent

Ik heb de Mahatma Avatar van Synthese Master en de sjamanen training bij Senia gevolgd en ik voel mij zo ontzettend vrij en blij, ik ben persoonlijke stukken tegen gekomen waar Senia mij in begeleidt heeft en waar ik een enorme vrijheid in heb gekregen en daardoor slaap ik nu ook veel beter en voel ik mij veel rustiger, zijn manier van les geven is zo bijzonder en hij zegt waar het op staat en loopt er niet omheen zodat je zelf diep naar binnen kunt in jezelf.

Ik ben je heel erg dankbaar voor wat je mij gegeven hebt, bedankt dat je er bent.

Liefs

Ellen

Ellen
6 augustus 2019
Algehele ervaring, Mahatma Avatar van Synthese

Verplicht

Maak je geen zorgen, jouw e-mail zal niet zichtbaar zijn voor anderen.
Een titel voor jouw review.
Wat is jouw ervaring met ons?
rating fields
Log in bij jouw account