Gift

Ben je blij met de Meditatiekamer en gun je een ander ook deze ervaring?
Of weet je nog niet wat je iemand voor een verjaardag of de feestdagen moet geven?

Geef het cadeau van innerlijke rust.

De Meditatiekamer

Hoe werkt het?

1. Om een abonnement op de Meditatiekamer als cadeau te kopen vul je het formulier in met jouw eigen gegevens. Vink daarbij de vraag aan: Is dit een gift?
Daarna zal je een popup scherm te zien krijgen.

2. Wanneer je deze pop up invult zal er een email verstuurd worden naar de ontvanger van jouw mooie gift. 

3. In deze email staat een een link waarmee de ontvanger het cadeau abonnement kan claimen.

4. Via de link komt de ontvanger op een pagina waar zij een standaard registratie formulier kunnen invullen om het abonnement op hun naam te zetten. Zodra de gebruiker op de Aanmeldknop drukt zal het gegeven abonnement van start gaan.

5. Jij als gever kan het cadeau terugvinden in jouw lidmaatschap account. Er is een nieuw tabblad bijgekomen: Gifts. Hier kan je o.a. de link terugvinden waarmee het cadeau geclaimd kan worden kopiëren (Copy Gift URL). Handig als de eerste email verloren is geraakt of je de link later op een ander moment wilt geven. Ook kan je de hele email opnieuw toesturen. Daarnaast kan je als gever hier inzien of het cadeau al geclaimd is. Handig!

Tip:

Wil je het cadeau nu alvast kopen maar pas later geven? Vul in de pop up dan jouw eigen email adres in zodat jij de mail met link zelf ontvangt en deze in jouw eigen tijd kan doorsturen naar je dierbare. 

Misschien wil je er zelfs wel een leuk tastbaar cadeau van maken wat je persoonlijk kan overhandigen. Download dan hieronder een van deze mooie giftcards en maak er echt iets speciaals van!

Wil je iemand een maand of een jaar toegang cadeau geven?

Maandabonnement

1 maand

15
  • Volledige toegang tot de Meditatiekamer

1 jaar

180
144
  • Maar liefst 20% korting.

Log eerst in om het cadeau aan te schaffen.
Nog geen account op onze website? Geen probleem! Door het formulier in te vullen zal er automatisch een account worden aangemaakt waarin je jouw aankoop terug kan vinden.

Log in