The Path of Inner Mastery

path of inner mastery

Ontwikkel je zelfgenezend vermogen.

Het Pad van Innerlijke Meesterschap betekent:

    Ontwaking van je Innerlijke Vermogens.

Volledig in bewustzijn Zijn.

Je authentieke leven Volledig Leven.

De volledige waarheid over je ware zelf Zien & Belichamen.

Deze training wordt gegeven in ongeveer 5 maanden tijd. Elke maand is er een trainingsweekend van 2 dagen waarin theorie en praktijkwerk behandeld zullen worden, gepaard met teachings. Dit zijn 2 intensieve dagen waarin je veel verschillende oefeningen doet om bewust te worden van je innerlijke blokkades en om o.a. je innerlijke helende vermogens weer aan te wakkeren.

Dit pad van Innerlijke Meesterschap is letterlijk het herontdekken van de innerlijke vermogens waarover jij beschikt, met andere woorden, je paranormale vermogens. Je zult eerst de basis teachings gaan leren en van daaruit gaan we steeds dieper in op paranormale zaken zodat jij jezelf op een dieper niveau kunt herontdekken. Dit is zowel theorie als praktijkwerk. Deze training is zowel voor beginners als gevorderden in het paranormaal werk, want in de praktijk blijkt dat zelfs zij die al langer met energiewerk bezig zijn zoals reiki en andere energievormen, geen basis hebben in het ontwikkelen van hun eigen paranormale vermogens.

Je werkt o.a. met de Gouden Kamer van de Heilige Trinity waarmee jij je dagelijks kunt verbinden door middel van speciale meditatie technieken en je leert deze krachtbron in te zetten voor je eigen energetische bescherming. De stof wat je hierover leert gaat verder dan wat behandeld wordt bij de Mahatma Avatar van Synthese Master. Je zult een paranormaal trainingsprogramma ondergaan met een intuïtieve training en het daarbij behorende huiswerk. Dit alles gebeurt uiteraard onder toezicht en begeleiding van Senia Melchizedek die ruim 25 jaar ervaring heeft in dit soort paranormaal healing werk.

De focus tijdens deze training ligt onder andere op persoonlijke healing. Vanuit deze benadering zul je kennis en inzicht krijgen over zowel Emotionele, Mentale, Spirituele & Fysieke lichamen zodat jij precies weet waar jij staat. Deze benadering maakt het mogelijk om jouw innerlijke blokkades te zien, te ervaren en op te lossen. Dit geeft een enorm zelf-inzicht waardoor je makkelijker andere mensen kunt helpen en jij zelfverzekerder wordt.

Des te meer blokkades opgeruimd zijn in je eigen systeem, des te meer energie er vrij komt voor het ontwikkelen van je innerlijke vermogens zoals helderziendheid en andere paranormale vermogen. Deze training is letterlijk een Inner Mastery training voor hen die het Meesterpad op willen en willen werken met hun zelfgenezende vermogens op hoog niveau.

Programma

Krijg hieronder een indruk van de 5 trainingsweekenden. Het is een mooie mix van theorie en praktijk werk zodat je niet alleen de technieken leert beheersen maar ook begrijpt wat je aan het doen bent. Dit programma is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Level 1
 • Het zelfgenezend vermogen.
 • Verkennen van de zintuigen.
 • Het inzetten van je zelfgenezend vermogen.
 • Meditaties over de Gouden Kamer en Kathedraal van de Heilige Trinity & Krachtbron. (Verdieping in het werken met de Trinity energie wat verder gaat dan bij de Mahatma Avatar van Synthese Master).
 • Energieveld leren reinigen.
Level 2
 • Zelfhypnose. Je leert jezelf in hypnose te brengen om de kracht van het onderbewustzijn in te kunnen zetten voor jouw genezing.
 • Het zelfgenezend vermogen toepassen met booster (theorie en praktijk werk).
 • Entiteiten verwijderen.
Level 3
 • Melchizedek Body reset (theorie en praktijkwerk).
 • Melchizedek Power reset (diepe en intense activering van deze vermogens).
 • Chakra’s reinigen en deze in resonantie brengen.
Level 4
 • Melchizedek Power reset (praktijkwerk waarin je leert de emotionele en psychische ladingen van anderen naar beneden te brengen tot een rustpunt).
 • Zielshealing.
Level 5
 • Paranormale teachings.
 • Al de geleerde stof samenbrengen tot 1 systeem.
 • Behandelplan opstellen.
 • Het in de praktijk brengen van je vermogens op clienten. 

Deze 5 maanden opleiding tot Paranormaal genezer en is een ware must voor hen die zichzelf beter willen leren kennen. Je leert beter begrijpen wie je werkelijk bent, wat jouw persoonlijke blokkades zijn en wat ze met jou doen. Je boort bronnen van kracht aan in jezelf zoals onder andere jouw innerlijk zelfgenezend vermogen. We hebben het hier niet over Reiki, Magnetiseren of andere healingmethodes maar dit gaat echt over jouw eigen zelfgenezend vermogen wat vele malen sterker is dan welke energiebron dan ook. 

De Inner Mastery Intensive & de Inner Mastery Advanced zijn krachtige aanvullingen op The Path of Inner Mastery. Wanneer je deze nog niet hebt gevolgd voordat je met The Path of Inner Mastery van start gaat, is ons advies deze na afloop te gaan volgen zodra ze weer staan ingepland. In de Intensive en de Advanced leer je werken met jouw helderziende en mediamieke vermogens, waardoor je gerichter te werk kan gaan in het geven van healing. Jouw behandelingen zullen daardoor nog effectiever en krachtiger zijn.

Agenda & aanmelden

Duur: 5 maanden met 5 trainingsweekenden.
Tijden trainingsdagen: van 10:00 tot 17:00.
Investering in jezelf: € 1297,-
Inclusief certificaat.
Vooropleiding vereist:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Wanneer deze opleiding staat ingepland verschijnt deze hieronder. Klik erop voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.
Log in