Psychic Medium – The Gift

Psychic medium the gift

Hoe mooi zou het zijn als het voor je mogelijk gemaakt werd dat je jouw helderziende en mediamieke vermogens in een veel sneller tempo eigen kon maken? Zou je dat niet als een enorm cadeau zien? 

In deze eendaagse Psychic Medium – The Gift gaan we jouw natuurlijke gaven open strippen. Sommigen kennen deze werkwijze wellicht van The Path of Inner Mastery opleiding waarin we het paranormale vermogen om de Melchizedek Power Reset te kunnen geven op deze manier hebben geactiveerd. Maar wat betekent het om een gave open te strippen?  Ten eerste moet je begrijpen dat iedereen psychic (helderziend) is en mediamiek begaafd. Dit is nou eenmaal ons geboorterecht, maar niet bij iedereen zijn deze vermogens geopend en daarom bij velen nog slapende. Wat wij gaan doen in de eendaagse The Gift is deze innerlijke vermogens open strippen, oftewel bloot gaan leggen zodat je helderziende en mediamieke vermogens toegankelijker worden. Dat houdt in dat het steeds makkelijker zal worden om informatie uit iemand zijn of haar energieveld te halen en daar stopt het niet. Ook zal je steeds meer toegang krijgen tot de informatiestroom uit de wereld van de overledenen of andere intelligenties zoals verheven meesters waardoor ook het kanaal van channelen meer open gaat. 

Uiteraard is het wel zo dat men zichzelf moet gaan ontwikkelen en uit onzekerheid stappen.  Om sprongen te maken moet je vastberaden zijn om het gewoon te gaan doen in plaats van te blijven twijfelen en in onzekerheid te gaan. Het is daarom wel vereist dat je bewust de keuze maakt om deze skills eigen te maken en wanneer je onzekerheid ervaart is het taak je schaduwkanten goed te gaan onderzoeken door jouw patronen te stalken. Innerlijke groei begint bij en in jou zelf, je kan jezelf niet afhankelijk maken van de bevestiging van een ander. In deze training zullen ook teachings over zelf-bekrachtiging gegeven worden zodat jij meer in jezelf gaat geloven want iedereen is een geboren psychic medium. Kom uit je comfortzone en maak je spirituele journey, ga de ontdekkingsreis in jezelf aan  en maak de skills van psychic medium eigen. 

Deze Psychic Medium – The Gift is voor iedereen geschikt die deze skills eigen wilt maken. Wanneer je de Inner Mastery Intensive en de Inner Mastery Advanced hebt gevolgd dan zal je een enorme groei gaan doormaken. Mocht je deze paranormale trainingen nog niet gedaan hebben, dan is het zeker verstandig om deze na deze eendaagse alsnog in de toekomst te gaan doen zodat je alle ins en outs meekrijgt en jouw geopende gaven ook goed in de praktijk leert in te zetten.

Agenda & aanmelden

Duur: 1 dag
Tijden: 10:00 tot 16:00.
Investering in jezelf: €150,-
Vooropleiding vereist: Mahatma Avatar van Synthese Master

Wanneer deze training staat ingepland verschijnt deze hieronder. Klik erop voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in