Inner Mastery Intensive

Open up potential.
Unlock hidden information.
Inner Mastery Intensive - One Consciousness Academy

Ontwikkel je helderziende vermogens

Iedereen beschikt van nature over paranormale gaves, je moet ze alleen willen ontwikkelen. Tijdens deze 3 daagse Inner Mastery Intensive maak je kennis met jouw natuurlijke helderziende vermogens en leer je er mee te werken. Spelenderwijs begeleiden we jou met het ontwikkelen van deze verborgen vermogens en leer je te ‘readen’. Weet dat iedereen dit in zichzelf kan ontwikkelen en het is dan ook niet nodig om eerder reading werk gedaan te hebben. 

Vaak denken mensen dat Helder Zien een gave op zich is, maar niets is minder waar. Helder Zien gaat namelijk gepaard met Helder Voelen, Helder Weten en Intuїtie. Je ontwikkelt tijdens deze training een gevoeligheid waardoor je toegang krijgt tot een energetische wereld waardoor je beelden ziet/voelt/weet en ze ook juist leert te interpreteren. We zullen tijdens deze training gebruik maken van verschillende technieken om jouw eigen innerlijke vermogens te versterken. Daarbij ontvang je ook een aantal tools om op een andere manier Helderziende informatie te verkrijgen. Ook gaan we werken met mindmapping waarmee je op verschillende manieren informatie van iemand kan lezen. 

We zullen veelal in duo’s werken en wisselen de hele dag door zodat je met verschillende personen kunt oefenen en diep de stof in kunt duiken om je deze helemaal eigen te maken. Deze training is een 3 daagse training waarin we dus heel intensief werken aan het ontwikkelen van je paranormale vermogens: Helder zien, Helder voelen, Helder weten en je Intuïtie.

Senia Melchizedek deelt in deze training zijn kennis, teachings en praktijkervaring die hij in ruim 30 jaar tijd heeft opgedaan. De Inner Mastery Intensive is een ware must voor hen die hun innerlijke Paranormale krachten willen ontwikkelen tot Meesterschap.

Op een rijtje

In deze 3 intensieve dagen leer je:

  • Jouw natuurlijke helderziende vermogens verkennen. Helder zien gaat gepaard met Helder weten, Helder voelen en intuïtie.
  • Informatie te ‘lezen’ van een persoon of dier. Dit kan zowel een levend of overleden persoon of dier zijn. Verkrijg informatie zonder dat er een woord aan te pas hoeft te komen.
  • Verleden, heden en toekomst te zien: je maakt kennis met de eigenschap om dingen waar te nemen (zien, weten of voelen) voordat het plaats vindt. De energie die door de atmosfeer zweeft wordt gebundeld tot beelden die zichtbaar worden voor het geestelijk oog van de persoon. Deze beelden kunnen iets zeggen over de toekomst, maar ook over het verleden of het heden.
  • Het zien van beelden bij objecten (psychometrie). Dit is het waarnemen en interpreteren van energie aan de hand van bijvoorbeeld een foto. Met het krijgen van beelden bij objecten zoals foto’s en andere persoonlijke eigendommen, pikt de persoon de energie op van het object en van de persoon van wie het object is (geweest). Aan zo’n object hangen verschillende energieën. De uitstraling en de emoties van een persoon zitten er als het ware in of aan gekleefd. Je kunt deze energie waarnemen en tot  beelden vormen. Het krijgen van beelden bij de energie gebeurt vrijwel automatisch. Als je bij een krachtplaats bent kun je ook oude rotsen of andere krachtvoorwerpen aanraken en zo beelden waarnemen vanuit een ver verleden. Je kunt zo de geschiedenis van die plaats bestuderen, wat ontzettend waardevol is. De wereld word een groot speelveld.
  • Het kunnen kijken in het menselijk lichaam en zo kwalen vaststellen van organen. Dit is erg handig als je met healing werk bezig bent zoals je bijvoorbeeld leert in The Path of Inner Mastery.
  • Op afstand situaties of voorwerpen bekijken wat bekend staat als Remote Viewing. Dit zijn technieken die onder andere toegepast worden door bepaalde spionagenetwerken. 
  • Het geleerde in praktijk brengen als demonstratie voor de groep op podium.
Extra voordelen: 
  • Je zult na deze Inner Mastery Intensive nog veel gevoeliger en intuïtiever worden en je vermogens worden opgerekt tot het maximum. Dit betekent dat je het makkelijker kunt toepassen in je dagelijks leven zoals bij het maken van lastige keuzes.
  • Leer dit alles rechtstreeks van Senia Melchizedek die met ruim 30 jaar ervaring één van de grootmeesters op paranormaal reading gebied is.

Agenda & aanmelden

Duur: 3 dagen
Tijden: 9:00 tot 17:00.
Investering in jezelf: 350,-
Inclusief certificaat.
Vooropleiding vereist: Mahatma Avatar van Synthese Master

Deze training wordt gegeven door Senia Melchizedek.
Wil je deze training herhalen en jouw vaardigheden opfrissen en verdiepen? Dat kan voor 195,-

Wanneer deze training staat ingepland verschijnt deze hieronder. Klik erop voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in