Paranormale Coach & Genezers

Op deze pagina vind je een overzicht van mensen die door One Consciousness Academy zijn opgeleid tot Paranormaal Coach & Genezer. Zij hebben de opleiding The Path of Inner Mastery succesvol afgerond en zijn nu actief in hun eigen onderneming. In basis werken zij met het zelfgenezend vermogen, een zeer krachtige energiebron die lichaam en geest aanzet tot herstel. Door het eigen ontwikkelde zelfgenezend vermogen in te zetten tijdens een persoonlijke behandeling kan het zelfgenezend vermogen van de cliënt worden aangesproken.

Daarnaast beschikken zij over veel meer tools om jouw proces in beweging te zetten. Neem rechtstreeks contact op met een van hen wanneer je een afspraak wilt maken of benieuwd bent wat diegene voor jou kan betekenen.

Paranormale Coach & Genezers

NEDERLAND

Claudia Hartendorp

Enkhuizen
(noord-holland)

Tijdens de paranormale behandelingen die ik geef zal je het krachtige effect van het zelfgenezend vermogen gaan ervaren. Een Persoonlijk op maat traject van behandelingen geeft jou Bewust inzicht in jouw klachten of beperkingen. Dat dankbare gevoel van mensen  helpen  en stimuleren in hun eigen herstel van levenskracht en levensvreugde  geeft mij zo veel voldoening! Het magische proces van dicht bij te mogen waarnemen…WAUW!

Annemarie van der Meulen

Huizen
(noord-holland)

Ervaart u lichamelijke ongemakken en andere ondefinieerbare klachten? Deze ongemakken die je ervaart worden onder andere veroorzaakt door trauma’s en jou innerlijke blokkades. Neem contact met mij op voor een kennismaking, tijdens dit moment kijken wij samen voor een traject naar jou persoonlijke heling.

Sylvia Sluiter

GORINCHEM
(ZUID-Holland)

Als paranormaal healer en genezer werk ik met de universele levensenergie. Het is mijn wens om vanuit diepe innerlijke rust, liefde en compassie het zelfgenezend vermogen van mijn cliënten te activeren om de symptomen van ziektebeelden te laten verdwijnen en hun levenskwaliteit sterk te verbeteren. 

Diana Wiemers

oud-beijerland
(zuid-holland)

Ik voel een sterke drive om mensen liefdevol te ondersteunen en te begeleiden op hun unieke ontdekkingsreis van hun eigen potentieel. Met een holistische visie en gebruikmakend van mijn helderziende en mediamieke vermogens en kennis, draag ik bij om heling en balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Marleen de Jong

Hellevoetsluis
(Zuid-Holland)

Als Paranormaal Coach en Genezer help ik je op een effectieve wijze om weer terug te komen in je ware zelf, van overleven naar leven. Daarbij maak ik gebruik van diverse technieken. In mijn praktijk  staat  het ontdekken van de oorsprong van je emotionele blokkades, beperkende overtuigingen, patronen en fysieke klachten centraal, en deze in de kern aan te pakken, zodat je levensenergie weer kan gaan stromen. Ieder mens is uniek en daarom worden de behandelingen volledig aangepast aan jou persoon. 

Esther Kleijn

hellevoetsluis
(zuid-holland)

Mijn naam is Esther Kleijn en het is mijn missie om mensen te begeleiden bij hun innerlijke processen. Opgedane levenservaringen kunnen hun sporen achter laten in ons lichaam en energieveld. Paranormaalhealing is een veel omvattende methode om mensen te laten herstellen van de gevolgen van trauma’s. Door deze methode toe te passen komt er weer rust in je systeem en wordt het zelfgenezende vermogen van je lichaam weer in beweging gezet.

Lurnia Arnhem

Almere (Flevoland)

Mijn holistische visie is dat eenheid tussen lichaam- ziel en geest de basis is voor heling en zelfontwikkeling. Mijn doel is je hierbij op weg te helpen door met aandacht naar je lichaam, je gevoel, en je denken te gaan kijken om situaties en jezelf te veranderen. Als uniek mens kun je volledig bewust in verbinding met jezelf zijn.

Sylvia Zeegers

Utrecht
(Utrecht)

Mijn naam is Sylvia. Door mijn levenservaring en werk in de gezondheidszorg is mijn passie ontstaan. Mensen begeleiden zodat ze weer in hun kracht kunnen staan. Door de op de O.C. Academy geleerde technieken kan er heling ontstaan en bewustzijnsgroei.
Leven met passie en liefde als doel.

Hermine van der Veen - Pipper

Nijkerk
(gelderland)

Als Paranormaal Coach en Genezer luister en kijk ik naar de persoon in het geheel en niet alleen naar de klacht. Door eerst een intakegesprek te hebben kan ik zien welke stappenplan ik je kan aanbieden. En wie weet mag of kan ik je helpen zodat jij je lichamelijk weer beter voelt en het zelfgenezend vermogen zijn werk kan doen.

Daniëlle Bührs

Vollenhove
(Overijssel)

Wat geweldig dat ik mijn passie met jou mag gaan delen. Als Paranormaal Coach & Genezer kan ik jou helpen om fysiek en mentaal weer te gaan bloeien. Dit doe ik graag! Lekkerder in je vel zitten en van emoties en/of pijnen afkomen die je uit balans halen, verstoorde levensenergie herstellen. Zo kom jij meer ontspannen en krachtiger in het leven te staan.
EUROPA

Inge Borremans

Rumst, Antwerpen
(BELGIE)

Lieve Jij,
Voel jij je uit balans, wil jij inzichten bij bepaalde issues in je leven, wil jij je zelfgenezend vermogen weer optimaliseren, sta jij open voor hulp uit de spirituele wereld? Dan ontmoet ik je graag.
Liefs Inge

Vind hieronder een Paranormaal Coach & Genezer
bij jou in de buurt.

Tip: Klik op de aanwijzers om direct naar de bijbehorende website te gaan en contact op te nemen.

Log in bij jouw account