Paranormale Coach & Genezers

Op deze pagina vind je een overzicht van mensen die door One Consciousness Academy zijn opgeleid tot Paranormaal Coach & Genezer. Zij hebben de opleiding The Path of Inner Mastery succesvol afgerond en zijn nu actief in hun eigen onderneming. In basis werken zij met het zelfgenezend vermogen, een zeer krachtige energiebron die lichaam en geest aanzet tot herstel. Door het eigen ontwikkelde zelfgenezend vermogen in te zetten tijdens een persoonlijke behandeling kan het zelfgenezend vermogen van de cliënt worden aangesproken.

Daarnaast beschikken zij over veel meer tools om jouw proces in beweging te zetten. Neem rechtstreeks contact op met een van hen wanneer je een afspraak wilt maken of benieuwd bent wat diegene voor jou kan betekenen.

Paranormale Coach & Genezers

NEDERLAND

Claudia Hartendorp

Enkhuizen
(noord-holland)

Tijdens de paranormale behandelingen die ik geef zal je het krachtige effect van het zelfgenezend vermogen gaan ervaren. Een Persoonlijk op maat traject van behandelingen geeft jou Bewust inzicht in jouw klachten of beperkingen. Dat dankbare gevoel van mensen  helpen  en stimuleren in hun eigen herstel van levenskracht en levensvreugde  geeft mij zo veel voldoening! Het magische proces van dicht bij te mogen waarnemen…WAUW!

Annemarie van der Meulen

Huizen
(noord-holland)

Ervaart u lichamelijke ongemakken en andere ondefinieerbare klachten? Deze ongemakken die je ervaart worden onder andere veroorzaakt door trauma’s en jou innerlijke blokkades. Neem contact met mij op voor een kennismaking, tijdens dit moment kijken wij samen voor een traject naar jou persoonlijke heling.

Daphne Bos

Wervershoof
(noord-holland)

Verlang jij naar meer geluk, persoonlijke groei en bewustwording in je leven? Ik sta klaar om je daarbij te begeleiden met een op maat gemaakt healingtraject. Samen activeren we jouw zelfgenezend vermogen en maken we gebruik van krachtige tools voor diepgaande transformaties. Ik voel dankbaarheid en voldoening wanneer ik anderen mag helpen op hun weg naar herstel en ultiem geluk.

Sylvia Zeegers

Utrecht
(Utrecht)

Mijn naam is Sylvia. Door mijn levenservaring en werk in de gezondheidszorg is mijn passie ontstaan. Mensen begeleiden zodat ze weer in hun kracht kunnen staan. Door de op de O.C. Academy geleerde technieken kan er heling ontstaan en bewustzijnsgroei.
Leven met passie en liefde als doel.

Hermine van der Veen - Pipper

Nijkerk
(gelderland)

Als Paranormaal Coach en Genezer luister en kijk ik naar de persoon in het geheel en niet alleen naar de klacht. Door eerst een intakegesprek te hebben kan ik zien welke stappenplan ik je kan aanbieden. En wie weet mag of kan ik je helpen zodat jij je lichamelijk weer beter voelt en het zelfgenezend vermogen zijn werk kan doen.

Daniëlle Bührs

Vollenhove
(Overijssel)

Wat geweldig dat ik mijn passie met jou mag gaan delen. Als Paranormaal Coach & Genezer kan ik jou helpen om fysiek en mentaal weer te gaan bloeien. Dit doe ik graag! Lekkerder in je vel zitten en van emoties en/of pijnen afkomen die je uit balans halen, verstoorde levensenergie herstellen. Zo kom jij meer ontspannen en krachtiger in het leven te staan.

Marleen de Jong

Hellevoetsluis
(Zuid-Holland)

Als Paranormaal Coach en Genezer help ik je op een effectieve wijze om weer terug te komen in je ware zelf, van overleven naar leven. Daarbij maak ik gebruik van diverse technieken. In mijn praktijk  staat  het ontdekken van de oorsprong van je emotionele blokkades, beperkende overtuigingen, patronen en fysieke klachten centraal, en deze in de kern aan te pakken, zodat je levensenergie weer kan gaan stromen. Ieder mens is uniek en daarom worden de behandelingen volledig aangepast aan jou persoon. 

Esther Kleijn

hellevoetsluis
(zuid-holland)

Mijn naam is Esther Kleijn en het is mijn missie om mensen te begeleiden bij hun innerlijke processen. Opgedane levenservaringen kunnen hun sporen achter laten in ons lichaam en energieveld. Paranormaalhealing is een veel omvattende methode om mensen te laten herstellen van de gevolgen van trauma’s. Door deze methode toe te passen komt er weer rust in je systeem en wordt het zelfgenezende vermogen van je lichaam weer in beweging gezet.

Diana Wiemers

oud-beijerland
(zuid-holland)

Ik voel een sterke drive om mensen liefdevol te ondersteunen en te begeleiden op hun unieke ontdekkingsreis van hun eigen potentieel. Met een holistische visie en gebruikmakend van mijn helderziende en mediamieke vermogens en kennis, draag ik bij om heling en balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

Dilana Yeral

Bergen op Zoom
(noord-brabant)

Als paranormaal coach & genezer bied ik diverse energetische behandelingstrajecten aan, gericht op body, mind & soul. Samen met jou gaan we de diepte in, op zoek naar de oorzaak van het probleem. Ik gebruik hierbij mijn kennis, helderziende en mediamieke vermogen. Ik begeleid je graag om jouw eigen kracht te ontdekken en te voelen, zodat je daadkrachtig en vrij kan leven vanuit het hart.

Davie Broers

Weert
(Limburg)

Ik voel een sterke drive om mensen op een liefdevolle manier te ondersteunen en te begeleiden op hun levenspad. Ik gebruik onder andere healingen en andere methodes waardoor het zelfgenezend vermogen weer in beweging wordt gezet. Eerst volgt er een intake om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Met een holistische visie kijk ik naar de situatie en help ik harmonie en balans te verkrijgen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

BELGIË

Inge Borremans

Rumst (Antwerpen)

Lieve Jij,
Voel jij je uit balans, wil jij inzichten bij bepaalde issues in je leven, wil jij je zelfgenezend vermogen weer optimaliseren, sta jij open voor hulp uit de spirituele wereld? Dan ontmoet ik je graag.
Liefs Inge

Sofie Decombel

Sint Katelijne Waver (Antwerpen)

Sabine Wienen

Opoeteren
(lIMBURG)

Als holistisch coach richt ik mij op het lichamelijke, geestelijke en het spirituele en dit door middel van diverse energetische behandelingen.
Graag ben ik je gids, je klankbord, je spiegel en je wegwijzer.

Vind hieronder een Paranormaal Coach & Genezer
bij jou in de buurt.

Tip: Klik op de aanwijzers om direct naar de bijbehorende website te gaan en contact op te nemen.

Log in