World Awakening Journey

World Awakening Journey - One Consciousness Academy

World Awakening Journey

Een 7 weekse persoonlijke reis naar ontwaking. Persoonlijk omdat je de verdieping met jezelf aangaat, op jouw manier en in jouw eigen omgeving. De bijeenkomsten zijn namelijk via een webinar die je vanaf jouw favoriete plek kan bijwonen.

Binnenkort gaan we starten met een 7 weekse online training: World Awakening Journey. Deze training bestaande uit 7 webinars is voor iedereen toegankelijk en we nodigen dan ook iedereen die dat wilt uit voor dit zeer bijzondere en magische proces.

Gedurende de 7 weken gaan we 7 staten van ontwaking behandelen met behulp van contemplaties en zeer speciale processen. Tijdens deze processen laten we bewustzijnstranformatie plaatsvinden door middel van een meditatie waarin de teacher zich in een zeer hoge staat van bewustzijn bevindt en de nodige power en energie met de cursist deelt voor ontwaking van 1 van de 7 bewustzijns staten.

Ontwaken van de beperkende bewustzijnslagen zorgt er voor dat je minder tot niet gaat zitten piekeren; je problemen beginnen uit zichzelf op te lossen omdat je niet langer vast zit in je mind en diepere lagen van het leven gaat aanboren. Je bevrijd jezelf van de bewustzijnslagen die jou klein en omlaag houden waardoor je meer van het leven kan gaan genieten. Je zal vreugdevoller worden, het leven zal meer betekenis gaan krijgen en je zal zachter voor jezelf en naar je medemens worden. Je ervaart letterlijk de hemel op aarde.

Waarom de World Awakening Journey?

Steeds meer mensen ervaren kleine of grote veranderingen in hun leven. Het is soms moeilijk je vinger er op te leggen maar we kunnen allemaal wel voelen dat er veel in beweging is in de wereld om ons heen en in de maatschappij. En niet alleen in de wereld om ons heen, maar ook in onze innerlijke wereld. En net zo als we verandering en beweging in de wereld en in onszelf ervaren, zo wordt ook de weerstand of de angst voor verandering meer zichtbaar en komt naar de oppervlakte. Zichtbaar in de maatschappij en soms even voelbaar in onszelf. Sommigen vinden het lastig om mee te gaan met de tijd en ervaren de veranderingen in de maatschappij als bedreigend. Omdat ze er geen grip op hebben, het nog niet snappen of simpelweg omdat de oude weg met oude patronen en overtuigingen hun dient en ze deze met man en macht willen verdedigen. Feit is dat in 2011 het Gouden Tijdperk officeel van start is gegaan. Je zou dus kunnen zeggen dat we nu in het begin van het Gouden Tijdperk zitten en de frequentie begint nu aardig aan te nemen. Het is nu de tijd om de wereld, de mensheid, naar een andere staat van zijn te brengen. 

We hebben meer ontwaakte mensen nodig om een mooie en positieve tijdlijn aan te trekken waarin we allemaal voor elkaar zijn inplaats van in afscheiding. Je kan het zien alsof we op een tweesprong staan, en wij als mensheid beslissen welke kant we op gaan. Als er op verschillende plaatsten in de wereld mensen mee doen, de verdieping in zichzelf aangaan en in die staten van ontwaking komen, dan worden er kleine ontwakingscirkels in verschillende landen gecreëerd; een ontwaakt persoon heeft namelijk een absoluut effect op de omgeving. En wanneer deze kleine cirkels in verschilllende landen beginnen te groeien en elkaar gaan raken zal het een groots effect hebben waardoor iedereen meegenomen kan worden in die staten van ontwaking. Dat zal er toe leiden dat men met veel meer bewustzijn, mededogen en liefde op wereld staat. Het zelf, oftewel het ego, zal minder belangrijk worden en wij als mensheid belangrijker zijn in het geheel.

Deze bijeenkomsten zijn dan ook voor een ieder toegankelijk, iedereen kan en mag hier aan mee doen. We willen zoveel mogelijk mensen in de staten van ontwaking gaan brengen!

Agenda & aanmelden

LET OP: Dit betreft een online training bestaande uit 7 webinars.
Duur: 7 weken
Investering in jezelf: Eenmalige aanbieding € 79,-  € 197,-
Data webinars: 2 oktober, 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november & 13 november.

 

Deze webinar training is reeds van start gegaan, aanmelden is niet meer mogelijk.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in