Clearing & Chakra activatie

gratis clearing & chakra activatie

Op dinsdag 29 oktober gaan we een uitgebreide opschoning  (clearing) geven voor je algehele systeem. Deze clearing geven we online in de vorm van een webinar en zal helemaal gratis toegankelijk zijn voor iedereen die daar aan deel wilt nemen!

De meeste mensen wassen zich elke dag, maar hebben nog nooit hun energetische systeem laten opschonen. Is dat eigenlijk niet vreemd? Ja, en tegelijkertijd ook begrijpelijk. Want we hebben in de maatschappij geleerd om ons fysieke lichaam schoon te houden maar nooit hoe we ons energetische systeem moeten onderhouden. En juist dat laatste is zo belangrijk om vrij te komen van beperkende zware energieën die je oppikt in het dagelijkse leven. Dat kan er namelijk voor zorgen dat jij je lusteloos, vermoeid, onrustig of geblokkeerd voelt. Deze zware energieën worden verwijderd zodat jij weer goed kan functioneren in het leven en deze jou niet meer naar beneden halen.

In deze sessie gaan we o.a. entiteiten, virussen en energetische blokkades verwijderen en niet alleen je lichaam maar ook jouw energetisch systeem opschonen. Het zal een fijne opschoning zijn die velen kennen van onze trainingen. De meeste trainingen van One Consciousness Academy starten we namelijk met een diepgaande clearing voordat we verder gaan werken. Een opschoning van ons systeem kan je vergelijken met het opschonen van een computer, waarop je geregeld even een virusscanner laat afdraaien om het systeem goed draaiende te houden en te ontdoen van junk. Na deze opschoning gaan we ook nog jouw 7 chakra’s activeren zodat ook deze weer goed functioneren en de energie goed kan doorstromen. 

Voor wie is deze gratis webinar clearing en chakra activatie?

  • Voor iedereen die last heeft van zware energieën.
  • Wanneer je meer rust wilt ervaren.
  • Wanneer je voelt dat je even niet meer verder komt in het leven.
  • Voor hen die voelen dat ze geen richting hebben in het leven.
  • Als je oude lasten los wilt laten maar niet weet hoe.
  • Wanneer je voelt dat je lichaam even niet lekker mee werkt.
  • Wanneer je voelt dat er een blokkade aanwezig is in je systeem.
  • En verder voor iedereen die mee wilt doen dus pak deze kans, wees lief voor jezelf, en gun jezelf die opschoning en frisse start.

Wat heb je nodig om deel te kunnen nemen?

Een computer, tablet of telefoon met een stabiele internetverbinding. 

En een ruimte waarin jij alleen kan zijn zonder gestoord te worden en waar je lekker ontspannen kan gaan liggen. 

Ook is het een grote toegevoegde waarde om een relaxed instrumentaal achtergrondmuziekje af te kunnen laten spelen, een waar jij je goed bij voelt. 

Voor de rest is het gewoon heerlijk ontvangen en jezelf helemaal laten opschonen. 

Agenda & aanmelden

Wanneer: 29 oktober 2019
Tijd: 20:00 uur
Investering in jezelf: GRATIS

Achteraf zal je je weer heerlijk fris, ontspannen, en lichter gaan voelen.
Zeg JA tegen jezelf en gun jezelf nu deze heerlijke clearing en chakra activatie.

Log in