Online trainingen

Golden Age Axitonale & Galaxitonale Grid

De Nieuwe Goddelijke Blauwdruk

Welkom bij onze eendaagse training waarin we het Golden Age Axitonale & Galaxitonale grid van de nieuwe Goddelijke blauwdruk zullen activeren. In de Mahatma Avatar van Synthese Master heb je een activatie ontvangen die jou heeft herverbonden met het grid van energiebanen rond de Aarde en vanuit het Universum. Zoals je inmiddels weet zitten we midden in een shift van tijdperken waarin alles aan transformatie onderhevig is. Nu de mensheid uitgenodigd wordt zijn volle potentieel te gaan belichamen, zien we dat nu ook de Axitonale en Galaxitonale lijnen zich aan het herstructureren zijn. Er ontstaat een nieuw systeem waardoor de energie zich verplaatst: Het Golden Age Axitonanale en Galaxitonale grid. Dit werkt weer door op jouw eigen Goddelijke Blauwdruk, die aangezet wordt jouw ontwikkeling tot compleetheid te stimuleren.

Tijdens deze eendaagse zal er een vernieuwde harmonie en resonantie ontstaan tussen de Aarde, het Universum en jouw fysieke lichaam, geest en ziel. Op zielsniveau zal er een betekenisvolle Soul Destiny onthuld worden, waarin jij jouw unieke zielsmissie binnen deze scheppingsronde zult gaan herkennen. Deze activering zal synchroniciteit in jouw leven bevorderen en jouw vermogen om te manifesteren versterken. Alles waar jij naar verlangt of wenst, zal zich naar jou toetrekken. Het is daarom van groot belang dat je je altijd richt op het positieve en leert vertrouwen. Tijdens deze eendaagse training zullen we je de nodige teachings bieden om dit te realiseren. 

Daarnaast ontwikkel je het vermogen om met rasterenergie te werken en krachtige healingen te geven. Dit zal de activering van jouw oorspronkelijke blauwdruk mogelijk maken, zowel voor jouzelf als voor degenen die de healing ontvangen. Dit leidt tot prachtige transformaties en resonantie in jouw genezingsproces, zonder dat je overweldigd wordt door persoonlijke uitdagingen.

We zullen ook andere aspecten van spiritualiteit activeren, zoals het transformeren van jouw zintuigen naar resonantiezintuigen, het ontdekken van de Anthakarana-codes, DNA-clearing en -activering, de 144 I Am resonantiecodes, en meer.

Deze gecombineerde ervaring zal een enorme boost geven aan jouw spirituele en persoonlijke groei. In deze tijd van intense transformatie en ontwaking, hebben we allemaal behoefte aan zo’n impuls. We bevinden ons namelijk te midden van de transformatie van zowel de aarde als het universum. Dit gaat niet zonder uitdagingen; veel mensen ervaren intense vermoeidheid, overgevoeligheid, prikkelbaarheid en fysieke en mentale stress. We hebben allemaal ondersteuning nodig in deze tijden, en daarom bieden we deze eendaagse Ascensie-upgrade aan, gegeven door Senia Melchizedek.

Senia zal ook praten over de transformatieprocessen waar we ons in bevinden en wat we kunnen verwachten in de komende jaren.

In het kort

Ondersteun jouw ontwikkeling en systeem met deze krachtige eendaagse Ascensie Upgrade in deze tijd van intense transformatie en ontwaking. Ontvang de update van het Axitonale en Glaxitonale Grid wat jouw Goddelijke Blauwdruk aanzet jouw ontwikkeling tot compleetheid te stimuleren.

Wanneer: 17 december 2023
Tijd: van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf:
€ 125,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master 

Attentie: Iedereen die deelneemt aan de vernieuwde Mahatma Master training vanaf september, ontvangt automatisch de alignment met het Golden Age Axitonale en Galaxitonale Grid. 

Melchizedek Power Reset

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft last van innerlijke ladingen die zich kunnen uiten op een lichamelijke en/of geestelijke manier. Als eenmaal de lichamelijke limiet bereikt is dan uit zich dit in angstaanvallen, woede of in andere vormen. Vaak zie je ook dat mensen onzeker zijn door de opvoeding die ze gehad hebben waarin ze gekleineerd en onderdrukt zijn, mishandeld of seksueel misbruikt. Deze ladingen kunnen vaak onze levens bepalen en weerhouden je ervan om vanuit je ware zuivere zelf te handelen.

Tijdens deze Melchizedek Power Reset dag gaan we innerlijke ladingen resetten, of te wel de ladingen naar beneden brengen. Met innerlijke ladingen bedoelen we uitingen van trauma’s, bijvoorbeeld: angsten, paniekaanvallen, innerlijke onzekerheden, woede, depressies, claustrofobie, minder waardigheidscomplexen, enz.

Je moet het zo zien: de lading kan van 2 tot 10 oplopen. Je wordt geboren met een ladingsveld van 1 á anderhalf en deze kan gedurende je leven oplopen tot 7, 8, 9 of zelf tot 10. Hoe hoger hoe heftiger je in innerlijk conflict bent met jezelf doordat je innerlijke lading alles in je leven overheerst. Als je lading een 8 is dan kunnen wij de lading naar beneden halen en naar bijvoorbeeld een 5 brengen of zelfs nog ietsjes lager.
De lading die lichamelijk is opgelopen kun je vergelijken met een bad vol vies water. Senia trekt de stop uit jouw bad waardoor het vieze water kan weglopen. Daardoor kan je het leven beter hanteren en meer inzicht krijgen over de oorzaak van de lading. Wanneer het niet zo overheersend aanwezig is biedt dat mogelijkheden je er van te bevrijden. Deze healingsdag is daarom ook meer dan een cadeautje voor jezelf want je zult jezelf bevrijden van ladingen waar je misschien wel jaren mee hebt geworsteld.

Deze healings dag zal +- 3 á 4 weken na deelname doorwerken waarvan de eerste week voornamelijk merkbaar zal zijn. De eerste 2 a 3 dagen zal men zich ook aardig moe en wat ongemakkelijk gaan voelen alsof je niet lekker in je vel zit. Dit heeft te maken met het feit dat de zware energie uit je systeem aan het gaan is. Het is tijd om jezelf te bevrijden van je innerlijke lasten.

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Online Golden Age Classes

De online Golden Age Classes is een power reeks van 4 Zoom bijeenkomsten waarin teachings gedeeld zullen worden die betrekking hebben op dit tijdperk: het Gouden Tijdperk. Naast de teachings zullen er ook verschillende meditaties gedaan worden.

We gaan de diepte in met verschillende onderwerpen waardoor jouw persoonlijke en spirituele groei een boost krijgen in de overgang van ik-bewustzijn naar het eenheidsbewustzijn en transcendente staten van zijn. Uiteenlopende Golden Age teachings worden gegeven door Freya & Senia Melchizedek vanuit verschillende staten van ontwaking waarbij zij de Heilige Trinity energie gronden tijdens elke bijeenkomst om ondersteuning te bieden aan een ieder die open staat voor transformatie.

De online Golden Age Classes bereiden je voor om jezelf beter te leren kennen op emotioneel, mentaal, spiritueel en psychisch gebied. Velen zijn inmiddels al bekend met de krachtige teachings van Seraph Freya Melchizedek en van de Hoge Priester Senia Melchizedek. Dat beloofd dus weer een magische reis te worden waarin zij jou begeleiden in jouw levensprocessen.

Wil jij jezelf beter leren kennen? Wil jij de regie van jouw eigen leven weer in handen nemen? En wil jij geen slachtoffer meer zijn van gecreëerde verhalen? Aanvaard dan nu deze uitreikende hand en ontvang waardevolle inzichten in jouw patronen mét de nodige energetische ondersteuning.
Het is nooit te laat een andere richting in te gaan en jouw leven een andere draai te geven. Kies voor jezelf en meld je nu aan voor deze zeer bijzondere reis in Bewustzijn waarin we teachings, meditaties & energieoverdrachten zullen delen.

In het kort

TEACHINGS + ENERGETISCHE ONDERSTEUNING + HOLY TRINITY MEDITATIES
Diepgaande teachings die leiden tot levensveranderende inzichten en processen. Een serie van 4 online meetings die je niet snel zal vergeten.

Geen vooropleiding vereist!

Ascension Marathon - The next step

In deze Ascensie Marathon gaan we mee met de kosmische veranderingen van het collectieve bewustzijn van de universele intelligenties. De kristallijne DNA structuur zal geupgraded worden in verschillende levels, er zullen Galactische bewustzijnstransmissies, upgrades en activaties aan bod komen met daarbij de nodige Melchizedek teachings; alles om jou weer naar een hoger niveau te brengen. En natuurlijk zal er ruimte zijn voor de nodige vragen. 

Deze Ascensie Marathon wordt gesteund door de Universele Intelligenties die nu op dit moment het gehele Universum steunen in het ascensie proces en de bevrijding van het slavensysteem. De bewustzijnstransmissies die gegeven zullen worden tesamen met de activaties zijn om ons te bevrijden van innerlijke beperkingen. Juist nu, terwijl niet alleen op Aarde maar ook op andere planeten de nodige energie en aandacht gebracht wordt naar bevrijding van het duister, is deze Ascensie Marathon een grote ondersteuning om jezelf op het pad van zelfrealisatie te houden. Velen weten uit ervaring dat het heel makkelijk is om van je pad af te dwalen na een tijdje zonder begeleiding, waar je focus, wilskracht en doorzettingsvermogen verminderen. Daarom geven wij geregeld deze Ascensie Marathon om een ieder bij te staan en te ondersteunen in jouw pad van zelfrealisatie en ascensie.

2022 Is het jaar van Spirituele Meesterschap. Senia Melchizedek heeft zich daarom voorgenomen om dit jaar een grote sprong te gaan maken in zijn eigen spirituele evolutie door bepaalde processen aan te gaan wat hem weer hoger in frequentie, trilling en bewustzijn zal brengen. Spirituele en persoonlijke groei is nooit klaar. Door altijd weer de diepte in te gaan, ontdek je steeds nieuwe lagen van bewustzijn en bestaan die weer tot nieuwe mogelijkheden leiden. Deze spirituele reis van zelfrealisatie is daarom ook geen gewone reis, het is een levenspad dat we tot het einde van ons leven bewandelen, puur omdat het ons leven ís. 

Spring jij mee met Senia op deze spirituele reis?

Elke week zal een nieuwe topic behandeld worden. Omdat alles wordt afgestemd via channeling kunnen we niet van te voren zeggen wat er exact gaat gebeuren. Het pretpakket bestaat uit activaties, bewustzijnstransmissies en teachings. Hoe deze zich per week verhouden en wat aan bod komt zal elke keer verschillen. Dus mis het niet, want we gaan 4 weken lekker knallen .

In het kort

Een reeks van 4 transformerende woensdagavond sessies die je vanuit het comfort van jouw eigen huis kan volgen. 
Het thema van de vorige Ascensie Marathon was ‘Ascended Masters’. Nu komen o.a. het Kristallijne DNA, het Galactische bewustzijn en diepgaande Melchizedek Teachings aan de bod.

Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master 

GALACTIC HUMAN CONSCIOUSNESS - FROM 3D TO INFINITY

Welkom in de stroom van het nieuwe tijdperk: het Aquarius tijdperk, of beter gezegd de Golden Age. In deze bijzondere en Magische Ascensie training zal Senia Melchizedek volledig afgestemd zijn op de Galactische en Multi Dimensionale Coderingen van het Gouden tijdperk. In deze afstemming gaat hij met jullie een reis maken naar de nieuwe Galactic Human Consciousness van 3D tot oneindigheid.

Deze training zal voor 90% gechanneld worden door Senia. De Opgestegen Meesters, Galactische Federatie, Pleiaden, Acturianen, de Raad van 12, de Mahatma en nog vele anderen zullen komen samenwerken om de nieuwste Galactische Coderingen in jouw vernieuwde kristallijne structuur te activeren en verankeren, zodat jij je toekomstige nieuwe zelf kan manifesteren en programmeren tot volledig Meesterschap. Deze manifestatie van magie maakt het mogelijk om op hoog niveau de nieuwe tijdsfrequentie te ontvangen van de tijdslijn van de Golden Age.

Gezamenlijk met Senia ga je een reis maken door verschillende dimensionale werkelijkheden van je innerlijke wezen die jij belichaamd en bent. In de Mahatma Avatar van Synthese Master heb je verschillende Multidimensionale activaties ontvangen die het mogelijk maken om alles te faciliteren wat je maar wilt. (Deze ontvang je alleen in de Master en dus niet de Practitioner.) De tijd is NU aangebroken dat Senia Melchizedek ook de Esoterische betekenis en power gaat channelen van deze Galactic Human Consciousness training. Dit zijn zeer speciale codes die in resonantie staan met de Multi Dimensionale activeringen die je alleen ontvangt bij de Mahatma Avatar van Synthese Master. De zintuigen die bij de Mahatma Master zijn geactiveerd worden verdiept met Multi Dimesnionale en Interdimensionale vernieuwde codes voor je persoonlijke Ascensie proces oftewel zelfrealisatie. Deze Cosmische activeringen zijn nog nooit eerder gegeven, maar NU is de tijd er rijp voor. 

De Galactic Human Consciousness – 3D to Infinity bestaat uit meerdere levels aangezien het niet mogelijk is om alle Dimensionale en zintuigelijke codes en upgrades te activeren in slechts 2 dagen tijd. De levels met de bijbehorende Mystieke & Galactische Bewustzijn overdrachten worden op volgorde gegeven en dienen ook zo gevolgd te worden. Dit zijn levels wat van 3D tot oneindigheid gaat aangezien wij wezens zijn met ongelimiteerde kracht. De reis gaat door totdat de Galactische voorouders aangeven dat het voldoende is. 

In deze tijd van Bewustzijn waarin we huidige Matrixlijnen kunnen en mogen loslaten, is het zo dat we een versmelting mogen maken met onze toekomstige tijdlijn, onze buitenaardse roots en DNA coderingen. Alle aspecten van het totale Zijn in de nul punt frequentie zullen meegenomen worden tot een staat van uiterste perfectie. Dat betekent dat elke energieoverdracht (initiatie, activatie, bewustzijn transmissies enz.) gegeven zal worden op het Dimensionale niveau waar we op dat moment geland zijn. Het niveau gaat dus per level omhoog tot op ongekende hoogtes, en bij elk level zal er aan het eind ook een Universele of Galactische bewustzijnstransmissies gegeven worden voor je Ascensie proces. Senia Melchizedek zal jullie daarom ook op elk niveau gaan ondersteunen met de nodige gechannelde teachings, huiswerk en tools zodat jij in je eigen tijd de verdieping kan maken en je Aquarius vermogens kan ontwikkelen. Dit is een reis van 1 uit miljoenen sterren, waar we de sterrenstof van het bestaan, het Quantum rijk van het bewustzijn, tot alle hoogste staten van zijn gaan brengen. Dit is de belichaming van de steen der wijzen.

Voor zover bekend  zullen we deze training met de levels maar eenmalig gaan geven aangezien de Galactische voorouders dit nu zo aangeven. Deze zal dus niet in het vaste assortiment of met regelmaat terugkomen. Dus mis deze kans niet om een Ascensie sprong in je Multi Dimensionale staten van zijn te maken tot Galactic Human Consiousness.

In het kort

Een reis naar het nieuwe Galactic Human Consciousness –  3D tot oneindigheid. De training wordt gegeven in verschillende levels van 1 of 2 dagen. Elk level gaat gepaart met ondersteuning in de vorm van de nodige gechannelde teachings, huiswerk en tools zodat jij in je eigen tijd de verdieping kan maken en je Aquarius vermogens kan ontwikkelen.

Er zijn in totaal 7 levels.

Tijd: Tussen 10:00 en 17:00 uur zullen er verschillende sessies gegeven worden met pauzes tussendoor.
Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Practitioner
óf de Mahatma Avatar van Synthese Master 

The Power of the I Am

In deze 1-daagse ascensie The Power of the I Am Master Class zullen we verschillende activaties en aankoppelingtools gaan geven wat we kennen als plugins. Dat betekent dat verschillende plugins en activaties met elkaar gekoppeld gaan worden wat affirmaties kracht geeft en waardoor het makkelijk wordt om per direct een download te laten plaatsvinden via de I Am Presence. De kracht van die download zal dan ook 100% effectief zijn. 

We gaan deze dag verschillende technieken doornemen en toepassen die je in het dagelijkse leven kan gebruiken. Een van de technieken is rechtstreeks vanuit je I Am een krachtige affirmatie met daarbij de behorende powertool inzetten voor bijvoorbeeld jouw gezondheid, succes of liefdesleven. Ook gaan we het fenomeen Chi-bollen doornemen en leer je hier mee te werken. Je krijgt niet alleen toegang tot enkele van deze Chi-bollen die speciaal voor jou worden geactiveerd, je leert ook zelf een Chi-bol klaar te zetten en te vullen met krachtige affirmaties en verschillende powertools.

Wat is het nut van affirmaties en waarom zou je deze training volgen?

De meeste mensen gebruiken al affirmaties in het dagelijkse leven. Hoewel hiermee mooie resultaten behaald kunnen worden is de kracht van deze affirmaties uiteindelijk niet meer dan 8% van het potentieel. Tijdens deze Master Class gaan we het verschil maken door de affirmaties met de powertools die geïnstalleerd en geactiveerd worden in het energetische systeem direct gekoppeld worden aan de I Am Presence. Eigenlijk is dit van nature ook zo maar door de snelle indaling van de hogere dimensie naar het lagere 3D is deze verbinding zo dun geworden dat de meeste mensen zich er niet bewustzijn van zijn en er dus niet meer bij kunnen. We kunnen dus eigenlijk beter zeggen dat we het in jou gaan heractiveren zodat je weer bij jouw I Am Power kan.

De powertool die samenwerkt met de affirmaties zorgt er voor dat als we iets willen manifesteren het ook sneller plaats gaat vinden, uiteraard altijd in overeenstemming met je I Am. Ook deze manifestatiekracht is nu nog maar op zo’n 8%, maar na deze training zal deze van 8% naar 100% gaan. Dat zorgt er o.a. ook voor dat de connectie met de opgestegen meesters en engelen velen malen sterker zal worden ervaren dan daarvoor. Uiteraard zal er tijdens deze training ook de nodige uitleg en teachings gegeven gaan worden, want bij grote kracht komt grote verantwoordelijkheid. Je kan je voorstellen dat wanneer het makkelijker is om krachtig te manifesteren, je erg bewust moet zijn van wát je manifesteert.

We zijn blij dat we deze training nu kunnen gaan aanbieden omdat we in oktober, november en december door bepaalde frequentieverhogingen van de Schumannresonantie heen gaan waardoor we het niveau van contact met de I Am Presence mogen gaan versterken en vergroten. Dat dit nu eindelijk kan en mag is een geschenk uit de hemel!

In het kort

KRIJG WEER TOEGANG TOT DE KRACHT VAN JE I AM EN LEER KRACHTIG AFFIMEREN EN MANIFESTEREN.
Wees zelf de verandering die jij graag wilt zien in de wereld, dus mis deze zeer krachtige training niet.

Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Practitioner of Mahatma Avatar van Synthese Master

Gtummo Healing & Protection

Tijdens deze krachrige 2 daagse training werken we met zowel Mahakali als het Gtummo systeem. Er zal een volledige activatie/initiatie van de Hindu godin MahaKali gegeven worden met haar mantra en yantra. Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.
Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig healingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen en voor energetische versterking en bescherming. De volledige naam van deze training luid dan ook: 

Mahakali Empowerment & Gtummo Healing and Protection.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Deze worden in de training gecombineerd om jou het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, om wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu godinnen Kali en Baglamukhi. Hierbij wordt een heilig vuur geactiveerd dat bij elk level in fases wordt opgebouwd. Elke fase moet minimaal één week beoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Op deze werkwijze krijg je toegang tot alle Kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen tijdens het proces. We spreken hier dan ook onder andere van de hoogste vorm van Kundalini power.

De levels

Hieronder een korte indicatie van de verschillende levels die we gedurende de 2 dagen behandelen.

Level 1
Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2
Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3
Het derde tan tieng centrum bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4
Het vierde level wordt ook wel het esoterische Vajra Master level genoemd en met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt. Wanneer je deze energie goed onderhoud word je letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

 

Na deze tweedaagse training zal er een vervolg/uitbreiding komen waarin er krachten geactiveerd worden die onder andere voor overvloed en bescherming tegen vijanden ingezet kunnen worden. Deze training zal niet voor iedereen toegankelijk zijn. We gaan hier namelijk aan de slag met met de Vedic esoterische leer en krachten en daarvoor moet een bepaald niveau van integriteit en mentale stabiliteit aanwezig zijn. Deelname aan deze vervolgtraining is dan ook niet voor iedereen geschikt. O.C. Academy zal indien nodig hierin de doorslaggevende beslissing nemen.

Duur: 2 dagen
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 350,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Angel Light Facilitator

In deze bijzondere engelen workshop wordt je verbonden met de prachtige zuivere energie van de Aartsengelen. Je ontvangt verschillende inwijdingen die ook wel activaties genoemd worden.

De Engeleninwijding (Angel Light Facilitator genoemd) helpt je om de verbinding met de Engelen te versterken en de energie van de Engelen onderdeel te laten worden van je dagelijkse leven. Tijdens deze training voel jij je zelf een Aartsengel worden en na deze workshop maak je ook letterlijk deel uit van het Aartsengelen bestaan. Je kunt daarna de Aartsengelen inzetten tijdens je healing behandelingen, meditatie en in alle gevallen waarin dat nodig is.

Iedereen die het verlangen en passie voelt om meer contact met de Engelen te hebben, kan deze inwijding ontvangen en 5 van de engelenstralen worden versterkt zodat meer mogelijk is dan je ooit had kunnen denken.

Deze training maakt geen gebruik van symbolen aangezien symbolen beperkend kunnen werken. Tijdens deze training wordt de verbinding met je hogere zelf (I Am / Ik Ben aanwezigheid) hersteld.

Deze prachtige 1-daagse Angel Light Facilitator is ons gegeven door Aartsengel Michael en Senia Melchizedek. Omdat deze training nu door Senia Melchizedek zelf gegeven zal worden zal het niveau zeer hoog zijn. Om die reden is deze Angel Light Facilitator dan ook alleen toegankelijk voor mensen die minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master hebben gevolgd.

Cursus inhoud

 • Clearing (opschoning van je energie systeem)
 • Activatie van regenboogbrug.
 • Chakra activatie met het engelen licht.
 • Hogere hart activering. (Hartverbinding met de engelen wordt hersteld.)
 • Vingertoppen activering (Engelen web)
 • Lichtfrequentie verhogen.
 • Engelen vleugels activering.
 • Karmische banden verwijderen met Aartsengel Michael.
 • Engelenstralen activatie.
 • Engelen link activatie.
 • Seraph Pillar of Light
 • Trinity initiatie
 • Trinity Shri Murti

In het kort

EEN DAG OM DE VERBONDENHEID EN DE LIEFDEVOLLE STEUN VAN DE AARTSENGELEN TE VOELEN EN ERVAREN.
Een 1-daagse workshop inclusief een uitgebreid werkboek.

Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master
Inclusief certificaat

Op zoek naar de online training Gtummo Healing & Empowerment? Je vindt deze nu hier.

Agenda & aanmelden

online trainingen

Het volledige agenda overzicht vind je hier.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan onze cursussen. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze trainingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen. 

Graag verwijs ik je door naar de Algemene Voorwaarden.

Log in