Source Consciousness

Na een tijd weggeweest te zijn, nu weer terug bij One Consciousness Academy!

Wegens de grote aanvraag en blijvende interesse hebben we besloten deze intense verdiepingen weer aan te gaan bieden en hebben we de structuur van de Mahatma trainingen volledig aangepast.

De Source Consciousness verdiepingen kan je zien als het Mahatma Advanced 3 level. Deze zijn nu speciaal voor de mensen die de Mahatma Avatar van Synthese Master, de Advanced 1 en de Advanced 2 óf The Path of Inner Mastery hebben gevolgd. De Mahatma trainingen en The Path of Inner Mastery geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen buiten de comfortzone van het massacollectief en in afstemming te komen met het universum, los van het ego. Dat is waar de Source Consciousness op voortbouwt.

Je leert zeer krachtige technieken die je voor jezelf en anderen kan inzetten om per direct resultaten te behalen. Daarom is de Source Consciousness  ook zeer geschikt om in de praktijk toe te passen bij het persoonlijk begeleiden en coachen van cliënten. 

Na een tijd weggeweest te zijn, nu weer terug bij One Consciousness Academy!

Wegens de grote aanvraag en blijvende interesse hebben we besloten deze intense verdiepingen weer aan te gaan bieden en hebben we de structuur van de Mahatma trainingen volledig aangepast.

De Source Consciousness verdiepingen kan je zien als het Mahatma Advanced 3 level. Deze zijn nu speciaal voor de mensen die de Mahatma Avatar van Synthese Master, de Advanced 1 en de Advanced 2 óf The Path of Inner Mastery hebben gevolgd.

De Mahatma trainingen en The Path of Inner Mastery geven jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen buiten de comfortzone van het massacollectief en in afstemming te komen met het universum, los van het ego. Dat is waar de Source Consciousness op voortbouwt.

Je leert zeer krachtige technieken die je voor jezelf en anderen kan inzetten om per direct resultaten te behalen. Daarom is de Source Consciousness  ook zeer geschikt om in de praktijk toe te passen bij het persoonlijk begeleiden en coachen van cliënten. 

Werken met het Godsbewustzijn

In deze trainingen leer je werken vanuit een laag van het Godsbewustzijn. Dit is de hoogste staat van bewustzijn die er is. Je leert hoe je in een aantal seconden in deze laag kunt komen en hoe je vanuit deze staat van bewustzijn jezelf en je omgeving letterlijk kan programmeren en deprogrammeren. Dit is werken vanuit een hoge staat van Meesterschap en brengt dan ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. 

Tijdens de 3-daagse levels leer je verschillende verhoogde bewustzijnsmeditaties en commando’s waarmee je letterlijk werkt met het Bronsbewustzijn. Je bent dus letterlijk bij de Bron en je werkt met deze kracht. Vanuit deze staat van bewustzijn zal je de nodige activeringen en programmeringen gaan geven. Dit ga je doen bij zowel jezelf, mede cursisten als aan je omgeving. Met deze technieken, wat in de esoterie onder andere bekend staat als witte magie, kun je alles omzetten en veranderen wat jij maar wilt. Ziektes kunnen opgelost worden, situaties kun je veranderen en je kunt jezelf per direct genezen vanuit een diepe energetisch val van zwarte magie of andere entiteiten of duistere wezens die je lastig vallen. 

Niets is sterker dan de Godskracht. De kracht en de kunst is om het Godsbewustzijn vast te kunnen houden (bewustzijnskracht) en er volledig op te vertrouwen, want vanuit deze verhoogde staat van bewustzijn hoor je de nodige activeringen, teachings en (groeps-)healingen te kunnen geven. Deze staat van bewustzijn is het bewustzijn waar Freya en Senia Melchizedek in verkeren wanneer zij trainingen, channelings en/of activaties geven. 

We zullen tijdens elk level 90% praktijk werk doen waarnaast uiteraard de nodige teachings gegeven zullen worden. Dit zijn dus actieve 3-daagse trainingen waarin jij zelf jouw bewustzijn traint en aanscherpt. Deze trainingen kunnen dan ook aardig zwaar voelen omdat je veel werk moet verrichten, niet alleen lichamelijk of geestelijk maar ook op bewustzijnsniveau. Je traint jouw wilsbeheersing en wilskracht en je rekt jouw eigen kracht uit tot het uiterste zodat jij steeds sterker en sterker wordt.

In The Golden Age Teachings gaan we nog een stap verder en leer je deze staat van bewustzijn volledig te belichamen gedurende een traject van 3 jaar

Wat brengt het je?

Het brengt je letterlijk Meesterschap op een ongekend hoog niveau. Je leert in enkele seconden readings te geven vanuit een laag van het Godsbewustzijn door contact te maken met gidsen, voorouders of andere hogere entiteiten uit andere dimensionale werkelijkheden. Je kan krachtige healingen faciliteren. Waarnemen wat iemand werkelijk mankeert én het direct kunnen behandelen op verschillende lagen van bestaan. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. Deze vormen van healing gaan ontzettend diep omdat je het probleem bij de kern aanpakt.

Daarnaast zullen we gaan werken met het verwijderen van negatieve programmeringen, beter bekend als overtuigingen die je in de weg zitten. Je leert hoe je deze kunt verwijderen en omzetten naar nieuwe positieve programmeringen. Dit is een intense en ingrijpende ervaring omdat jouw leven per direct zal gaan veranderen. Het is dan ook belangrijk dat je de nodige ervaring hebt met het werken met de Trinity Kathedraal voordat je met deze training begint. Hierdoor is de connectie met de Bron nog sterker en directer omdat je dan al psychisch, emotioneel, mentaal en fysiek onder bescherming staat van de Trinity energie.

De ervaring van anderen

" Een paar weken geleden heb ik meegedaan aan een hele bijzondere training onder begeleiding van Freya. Hiervan ben ik nog steeds onder de indruk. Het weekend was magisch en dat ervaar ik nu nog steeds, ik merk duidelijk een verschil in mijn systeem. Ik heb bijzondere technieken geleerd van Freya die ik toe kan passen bij mijzelf en anderen die per direct een verandering brengen. Het mooie is dat ik ik deze training samen met mijn vriendin heb gedaan. De technieken kunnen we meteen in praktijk toe passen bij elkaar. De source consciousness is een training voor in de boeken!! Ik kijk enorm uit naar level 2. Dankjewel Freya voor het magisch weekend! Namaste "
Niels Simons
" De training Source Consiousness gegeven door Freya Giza…….. wat een geweldig weekend was dit . Wat zij allereerst neer zette was een veilige omgeving met een hoge warme energie die direkt verbintenis brengt in de groep. De teachings over de Source, de clearing en uitleg over de graaftechnieken wordt zo natuurlijk overgebracht dat het ook direkt in je systeem doordringt en duidelijk is. Maar ook het geduld voor als er iets niet helemaal duidelijk is voor iemand . Zonder oordeel wordt t steeds opnieuw uitgelegd op een duidelijke manier totdat er weer 1 energie heerst. Wat hebben er tranen gevloeid en wat hebben we gelachen . Freya voelt als een van ons , zij staat niet boven ons , zeker niet onder ons maar vooral naast ons en toch als leider. En juist die sfeer maakt dat deze training , over hoe we kunnen manifesteren en overtuigingen om kunnen buigen bij de Source Consiousness, de hoogste laag van bewustzijn die alle natuurwetten onder zich laat , zich zo laat pakken. Je gaat er mee aan de gang , je kunt of wilt gewoon niet anders en je ziet de magie zich voltrekken voor je ogen . Dank je wel Freya, je bent een prachtig mooi mens 🙏🏼❤️ ik hoop nog vele trainingen te mogen volgen bij jou!"
Monique van Beers

Enkele ervaringen van anderen

Opbouw

De Source Consciousness training is opgebouwd in verschillende levels van 3 dagen. 

Level 1 - The basics

 • In enkele seconden in het Godsbewustzijn komen.
 • Psychische controle over je gedachten.
 • Groeps healing met de Godskracht (superpower healingen, basic power fusion).
 • Elke vorm van magische aanvallen ombuigen en neutraliseren.
 • Jezelf onkwetsbaar maken voor zware energie in je omgeving.
 • Spontane genezing laten plaatsvinden.
 • Beperkende overtuigingen ombuigen/veranderen.
 • Leren graven naar sleutelovertuigingen.
 • En nog veel meer…

Level 2 - The download level

 • Geavanceerde downloads (dit vraagt training in bewustzijn, wilsbeheersing en wilskracht).  Dit is een zeer intens proces wat we gedurende 3 dagen gaan doen. Tussendoor zal  er ander praktijkwerk gedaan worden om het bewustzijn de nodige rust te geven. Dit proces mag niet onderschat worden, is zeer intens en het kan veel los maken in jezelf.

 • Voorouder werk en healing.

 • Manifestatie power vergroten.

 • Soulretrieval vanuit de Source Consciousness.

 • Groeps healing met de Godskracht (superpower healingen, basic power fusion).

Level 3 - Cases

In dit level gaan we werken aan jouw praktijk skills. Als energiewerker wordt je soms geconfronteerd met uitdagende situaties die op jouw pad komen. Stel, je hebt een cliënt die jouw hulp vraagt met een zeer bizarre situatie, een waarin zij in aanraking is geweest met zwarte magie en vol zit met zware energie en haken. Of stel dat iemand door een trauma in shock toestand verkeert, en op dat moment per direct hulp nodig heeft zodat deze persoon niet volledig verloren gaat. Dit zijn slechts 2 voorbeelden, maar zo zijn er nog veel meer bijzondere casussen die je tegen kan komen en waar jij als geavanceerd Mahatma faciliteerder mee om moet zien te gaan.

Tijdens deze driedaagse zal jij al jouw skills in de praktijk gaan brengen. Dat betekent dat je alles wat je tot nu toe geleerd hebt van de Mahatma Master tot en met nu moet kunnen toepassen. Je wordt letterlijk door ons uitgedaagd en uitgenodigd om uit je comfortzone te stappen en zeer creatief te werk te gaan. Al jouw vaardigheden en kennis zal je moeten inzetten met behulp en inzicht van de Source Consciousness. Door middel van rollenspellen worden jouw vaardigheden als Coach, Healer en Stalker getoetst, want je zal ook jouw stalkingscapaciteiten nodig hebben om een bepaalde rol aan te nemen en vast te kunnen houden.
Op de laatste dag zal er gewerkt worden met echte cliënten. Iedere deelnemer nodigt iemand uit zijn/haar omgeving uit om op de laatste dag een gratis behandeling te komen ontvangen van het hoogste niveau dat je tot nu toe geleerd hebt. Je zal gekoppeld worden aan een voor jou onbekend persoon die zijn of haar eigen persoonlijke hulpvraag heeft. 

Wij zullen vanaf de eerste tot en met de laatste dag begeleiding, teachings en inzichten bieden die nodig zijn om jouw vaardigheden te verbeteren. We zullen er alles aan doen om jouw skills uit de kast te halen. Er wordt van jou verwacht dat je de nodige inzet toont tijdens deze 3 dagen omdat de druk waarin jij je werk moet kunnen doen heel hoog is. Vergroot daarom nu onder begeleiding jouw ervaring zodat je bekwamer kan reageren op verschillende situaties en mensen op jouw pad.

Deze training wordt gegeven door:

Freya Giza Melchizedek

Freya Giza Melchizedek

Freya en Senia Melchizedek zijn de grondleggers van de Source Consciousness trainingen.

Agenda & aanmelden

Tijden: van 10:00 tot 17:00.
Vereiste vooropleidingen:
Mahatma Avatar van Synthese Advanced 2
of
The Path of Inner Mastery
Tevens moeten de Source Consciousness levels op volgorde worden gevolgd.
Investering in jezelf: € 397,- per level.
Inclusief certificaat.

Wanneer deze staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.
Kennis en vaardigheden opfrissen? Een level kan herhaald worden voor €250,-. Neem contact met ons op voor herhalen.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in