Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer

Tijdens deze driedaagse intense training word je opgeleid tot Mahatma Coach & Trainer™ waardoor jij het niveau van de Mahatma Avatar van Synthese Master & de Advanced levels voorbij stijgt. Om deel te kunnen nemen aan deze driedaagse is het een vereiste dat je hetgeen wat tijdens de Mahatma Avatar van Synthese Master en de Mahatma Advanced trainingen is behandeld eigen hebt gemaakt. Het gaat hier om de basics zoals: activaties kunnen geven; een vortex goed kunnen activeren; het onderzoeken van je eigen patronen (zelfonderzoek); men moet meer vanuit het gevoel en het innerlijke weten kunnen handelen zonder in het hoofd vast te zitten of een bevestiging van een ander nodig te hebben. Dit zijn de basics die je tot op een bepaald niveau eigen gemaakt moet hebben. Met andere woorden: je moet op verschillende vlakken meesterschap geïntegreerd hebben want dat is waar deze trainingen over gaan. Om die reden is de Mahatma Coach & Trainer™ opleiding niet voor iedereen toegankelijk of geschikt. Er moet een bepaald niveau behaald worden en geïntegreerd zijn en om dat te behalen moet je daar wel een innerlijke passie en drive bij voelen.

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Deze driedaagse Mahatma Coach & Trainer™ is een training waarin jij de mogelijkheid krijgt om verder te groeien en over de grens van de Master heen te gaan. Je leert op een hoger niveau te werken, onder andere met het zelfstandig geven van activaties en channelen. Dit vereist een absolute discipline en een commitment naar jezelf en je innerlijke proces, want je moet begrijpen dat jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling nooit ‘klaar’ is. Er is altijd ruimte om te groeien en daarvoor moet je werkelijk integer naar jezelf en naar anderen kunnen zijn zonder ego (ik-bewustzijn). Dit klinkt misschien heel logisch maar in de praktijk blijkt dit niet altijd het geval, daarom zijn commitment en discipline ook werkelijk nodig.

Tijdens de Mahatma Coach & Trainer™ training leer je hoe je de activaties eigen kunt maken en hoe jouw innerlijke power wordt gestretcht om meer energie te kunnen faciliteren dan ooit te voren. Dat laatste geeft jou als Mahatma Coach & Trainer™ onbeperkte mogelijkheden wat betreft het faciliteren van een grote hoeveelheid energie. Dit is een absolute integratie van innerlijke Meesterschap over energiewerk.

Daarnaast leer je ook hoe je de vernieuwde driedaagse Mahatma Avatar van Synthese Practitioner kunt geven aan cursisten. Als je de intentie hebt om les te gaan geven is het dan ook de bedoeling dat je na de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer™ training goed gaat oefenen met deze geleerde stof om het helemaal eigen te maken. Een aantal maanden na de training volgt namelijk een examenweekend waarna je een officieel certificaat ontvangt om als erkend Mahatma Coach & Trainer™ les te kunnen geven. Dat houd in dat je zowel de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner én de eendaagse Angel Light Facilitator zelfstandig kan gaan geven. Deze mogelijkheden zijn een groot geschenk want elke keer wanneer jij deze training geeft aan een groep mensen zal ook jij een diep transformatieproces ingaan.

Jezelf neerzetten

Tevens is het zo dat doordat je leert om trainingen te geven jij jezelf onafhankelijk kan maken en als zelfstandige kan gaan werken, als je dat zou willen. Na deze training is het in principe mogelijk om jouw eigen bedrijf/praktijk op te zetten o.a. in het geven van healingen en coachen. Daarnaast kan je dan na het examenweekend ook de trainingen de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en de 1-daagse engelen workshop de Angel Light Facilitator gaan geven. Dit zijn slechts mogelijkheden en het is dan ook absoluut geen must maar in de praktijk zien we vaak dat mensen graag iets voor zichzelf willen gaan beginnen.

Het is namelijk niet zo dat de Mahatma Coach & Trainer™ alleen maar gaat over het leren geven van de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en de Angel Light Facilitator. Nee, het gaat veel verder dan dat. Het gaat over het begin van Godrealisatie van het hoogste niveau zonder in het ego te zitten of in afscheiding. De Mahatma Coach & Trainer™ geeft jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen buiten de comfortzone van het massacollectief.

Dienstbaarheid & dankbaarheid

Door mee te werken als energiewerker en deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner te gaan geven help jij de wereld en de mensheid mee naar een hoger plan van bestaan waar de Mahatma energie oftewel het gehele spectrum van de Bron centraal staat. Je bent dan als het ware in dienst van de Bron/Vader/Moeder/God de Divine en maak je deel uit van een groot team van energiewerkers op aarde en natuurlijk van de opgestegen meesters van het witte broederschap, engelen, christus buitenaardsen, enz. die de Bron dienen en het Hogere zelf. Je bent onderdeel van het geheel omdat je intuned en werkt vanuit verbinding. Op dit pad is geen ruimte voor afscheiding of ego werk en je bewandeld het pad van het Goddelijke de Divine. Je eigen pad bewandelen is ego gericht want wanneer je werkelijk intuned is er maar 1 pad, en dat is die van de Bron. Het pad vanuit verbinding bewandelen houd in dat je dienstbaar bent voor het grotere geheel; dat je minimaal 75% van je leven werkt aan je spirituele en persoonlijke groei en dienstbaar bent aan de mensheid. Dat kan op verschillende manieren. De rest van de tijd kan je aan alle andere dingen besteden die jij leuk vindt, ongeacht wat het is, zolang het maar leuk en integer voor jou is.

Mahatma Coach & Trainer™ begeleiding

Voor iedereen die de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft gedaan is het mogelijk om deel te nemen aan de waardevolle terugkom dagen. Deze  middagen of avonden worden georganiseerd door de door ons erkende Mahatma Coach & Trainers. Alle erkende Mahatma Coach & Trainers zijn te vinden op de Mahatma Coach & Trainer pagina.

Tijdens de meerdaagse trainingen van de Mahatma Avatar van Synthese verschuift er veel en krijg je aardig wat informatie te verwerken. In de praktijk is gebleken dat sommigen het lastig vinden om vervolgens aan de slag te gaan met alles wat behandeld is. Dit is helemaal het geval wanneer je verder niemand anders kent waarmee je kan oefenen of ervaringen kan uitwisselen. Dat is waar de terugkom dagen voor in het leven zijn geroepen: om laagdrempelig samen te kunnen komen en met elkaar te oefenen onder begeleiding van een erkende Mahatma Coach & Trainer.

Zo’n terugkom dagdeel zal altijd beginnen met een uitgebreide clearing en vandaaruit zal de Mahatma Coach & Trainer verder gaan werken met de groep. Wanneer jij ook op onze pagina van Erkende Mahatma Coach & Trainers komt te staan kan jij deze extra begeleiding en ondersteuning dus ook gaan aanbieden.

Meesterschap in liefde bewandelen

Deze Mahatma Coach & Trainer is een grote stap naar Innerlijke Meesterschap. Je kunt jouw kennis delen met vrienden, familie of eventueel met je cursisten en hun vervolgens helpen op hun pad. De benadering hiervan hoort dan ook integer, vriendelijk maar consequent en behulpzaam te zijn naar de vriend, het familielid of de cursist toe zonder Ego, overheersing en zonder aanbeden te worden zoals bij een zogenaamde Guru. In de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer zullen we onder andere het thema Meesterschap over Ik Bewustzijn en Eenheidsbewustzijn bespreken op esoterisch niveau zodat er ook daadwerkelijk begrepen word wat dit allemaal inhoud en wat voor verantwoordelijkheid nodig is om dit pad te bewandelen. 

Deze Mahatma Coach & Trainer is de transformatie van Master tot Coach & Trainer. Je ontwikkelt dus verder in je eigen innerlijke spirituele en persoonlijke proces en dit gaat natuurlijk in je eigen tempo, en wanneer jij hier klaar voor bent kan jij naar buiten toe treden om jezelf neer te zetten in Meesterschap vanuit liefde.  

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekend letterlijk Incarnatie van God. Het duidt op een wezen dat aan het eind van zijn opeenvolgende incarnaties volmaaktheid heeft bereikt. Als zodanig heeft de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer kennis over o.a. Ik Bewustzijn & Eenheidsbewustzijn en beheerst hij/zij alle aspecten van het menselijk bestaan. Wanneer hij/zij incarneert is dat altijd met het doel een Kosmische opdracht te vervullen en de mensheid op het pad van spirituele evolutie te leiden.

Speerpunten van de training

 • Wat ware Meesterschap en ontwaking nu werkelijk is.
 • Het ‘Channelen’ van je Hogere zelf op hoog niveau.
 • Voorbereiding in het geven van Ascensie activaties.
 • Je vermogen upgraden door de volumesetting tot het maximale te activeren.
 • Volledige integratie van de cosmische stralen.
 • Teachings ik bewustzijn vs eenheidsbewustzijn.
 • 200 Dimensionale activeringen (de complete 352 komen aan bod bij het examen).
 • Verantwoordelijkheid nemen.
 • Seraphim tool.
 • Divine (teachings).
 • Holy Trinity Teachings.
 • Je leert de initiaties/activaties te geven die horen bij de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner.
 • Engelen activatie leren geven voor de Angel Light Facilitator (de volledige uitleg van de Angel Light Facilitator komt aan bod tijdens het examenweekend).
 • Begeleiden als Mahatma Coach waarbij je mensen healingen geeft in je eigen praktijk (optioneel).
 • Begeleiden als Mahatma Coach & Trainer waar je terugkom momenten organiseert voor cursisten die de Mahatma Practitioner hebben gevolgd.

Examen, bijscholing & erkenning

Nadat deze Mahatma Coach & Trainer training goed is afgerond ontvang je een oefencertificaat. Dit is een bewijs van deelname maar geeft geen permissie om de geregistreerde trainingen van One Consciousness Academy te geven, want de geleerde stof moet eerst helemaal eigen gemaakt worden door te oefenen. Wanneer je interesse hebt om les te gaan geven moet de jaarlijkse bijscholing met het examen succesvol afgerond worden die enkele maanden na de Mahatma Coach & Trainer training zal plaats vinden. Daarna ontvang je een officieel Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer™ certificaat die jou de mogelijkheid geeft om het komend jaar werkzaam te zijn als gecertificeerd Mahatma Coach & Trainer™. Dit houd o.a. in dat je de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner, de Mahatma Practitioner terugkomen dagen (mits men voldoende ervaring heeft opgedaan) en de Angel Light Facilitator kan geven. De terugkomdagen kan je gaan organiseren in overleg met ons.

Deze bijscholing met het examen duurt 3 dagen. Op de eerste dag zal het examen plaats vinden en op dag 2 en 3 worden jouw vaardigheden en kennis zo uitgebreid dat je zelfstandig de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner en de Angel Light Facilitator kan gaan geven. Tevens ontvang je meerdere upgrades zodat jij jezelf werkelijk vanuit kracht kan gaan neerzetten als Mahatma Coach & Trainer™.

De jaarlijkse bijscholing wordt eens per jaar gegeven en deelname is vereist om gecertificeerd te blijven als Mahatma Coach & Trainer™ zodat wij kwaliteit en actualiteit aan cursisten kunnen blijven waarborgen. Na een succesvolle deelname van de bijscholing met het examen ontvang je een vernieuwd jaarlijks erkend certificaat. Erkenning houd in dat je ook op de Mahatma Coach & Trainer™ pagina komt te staan. Hier zijn een aantal voorwaarden aan verbonden. Ben je geïntereseerd om door ons erkend te worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en/of klik hier om de voorwaarden te bekijken.

Deze training wordt gegeven door:

Don Rodolfo (Senia Melchizedek)

Don Rodolfo (Senia Melchizedek)

en/of

Freya Giza Melchizedek

Freya Giza Melchizedek

Agenda & aanmelden

Tijden: van 9:00 tot 17:00.
Vereiste vooropleidingen:
Mahatma Avatar van Synthese Master
Mahatma Avatar van Synthese Advanced levels
Investering in jezelf: € 497,-

Wanneer deze staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.
Kennis en vaardigheden opfrissen? Deze training kan herhaald worden voor €250,-. Neem contact met ons op voor herhalen.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 Grondlegger van de Mahatma Avatar van Synthese trainingen is Senia Melchizedek. 

Alle andere trainingen die hier op lijken zijn van One Consciousness Academy gekopieëerd en worden niet door ons erkend of ondersteund.

Log in