Mahatma Advanced 4 neveninitiatie

Mahatma Advanced 4 neveninitiatie

Rituals of Power: A Sorcerer's Path to Shadow Work

In deze gevorderde neven-initiatie zal je een reeks krachtige rituelen ontvangen die speciaal zijn ontworpen om je te bekrachtigen in jouw schaduwwerk, samen met de begeleiding van je Eguns en meer. Deze rituelen zijn de sleutels tot het ontsluiten van je innerlijk potentieel, waardoor je dieper in je schaduw kunt afdalen en resonantie kunt vinden in jezelf. Wanneer je bent aangekomen bij deze neveninitiatie, weet je inmiddels al hoeveel kracht de rituelen hebben wanneer ze worden uitgevoerd bij je altaar met je Eguns. 

Tijdens deze initiatie zullen we verschillende onderwerpen verkennen die je rituele praktijken naar nieuwe hoogten tillen. Bereid je voor op een diepgaande transformatie, heling en zelfacceptatie, waarbij je diepgaande inzichten zult opdoen om je authentieke zelf te benaderen door je innerlijke duisternis verder te omarmen.

Na het voltooien van deze neveninitiatie krijg je de mogelijkheid om door te gaan naar Mahatma Advanced Level 5, waar jouw Sorcerer vaardigheden zullen uitbreiden om nog meer mogelijkheden te bieden voor je magische reis. Omarm de kracht binnenin en begin aan een pad van zelfontdekking en empowerment zoals nooit tevoren.

"Het verkennen van de diepten van het schaduwwerk van de Sorcerer is als het beginnen aan een diepgaande reis door de gangen van de ziel, geleid door de wijsheid van onze voorouders bij het heilige altaar van transformatie."

Duur: 1 dag, van 10:00 tot ± 17:00
Wordt online gegeven met behulp van Zoom.
Investering in jezelf: € 150,- 
Deze neveninitiatie kan pas gegeven worden wanneer iemand de Mahatma Advanced 4 heeft afgerond.

Deze neveninitiaties worden gegeven door:

Don Rodolfo de Ochosi

Don Rodolfo de Ochosi

Agenda & aanmelden

Wanneer een Mahatma Advanced 4 neveninitiatie staat ingepland verschijnt deze hieronder.
Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in