Ancestral Work Neveninitiaties

Heb je de Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1: Ancestral Work gevolgd, en ben je toe aan verdieping? Dan is deze neveninitiatie voor jou. In 1 dag tijd leer je hoe je jouw voorouder altaar kan versterken en  je leert verschillende krachtig baden te maken voor verschillende doeleinden, zoals opschoning of healing.

In het begin van de 2 daagse Ancestral Work heb je eerst geleerd je te verbinden met je voorouders. Verschillende kanalen zijn geopend en minimaal de eerste 3 maanden staan in het teken van leren contact te maken met je voorouders en heling. Heling staat in het begin voorop want je heelt als het ware al je familielijnen en dat is de basis voor het verdere werk.  In dit vervolg ga jij je altaar upgraden en vele malen versterken. Je gaat werken volgens een bepaalde structuur waardoor het werk met jouw voorouders meer diepgang en mogelijkheden zal krijgen. Zo leer je onder andere op krachtige manieren te werken met je voorouderaltaar. Dit kan voor verdediging zijn, wanneer je energetisch aangevallen wordt of wanneer je zelf in een bepaalde situatie zit en jij in de aanval moet. En wanneer je leven vredevol verloopt kan jij je voorouder kracht in rust zetten. Dit zijn zeer oude esoterische, of beter gezegd mystieke technieken waarmee je op een veel dieper niveau kan werken met je voorouders en tegelijkertijd je band met hun vele malen verdiept en versterkt.

Daarnaast ontvang je kennis over verschillende helende baden, heling voor zowel jezelf als voor een ander. Ook leer je een overvloedsbad te maken om overvloed aan te trekken in je leven. Het niveau van de baden neemt ook in deze 1 daagse neveninitiatie enorm toe en geeft meer mogelijkheden om met cliënten te werken, mocht je dat willen.

Deze zeer bijzondere en magische werken van de Ancestral Work neveninitiatie 1 zijn zeer geliefd bij esoterische en mystieke mensen die hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling op een hoger niveau willen brengen.

Duur: 1 dag
Investering in jezelf: € 149,- 
Deze neveninitiatie kan pas gegeven worden wanneer iemand de Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1: Ancestral Work heeft afgerond.

Naast de eerste neveninitiatie komt er de mogelijkheid om nog een andere neveninitiatie te volgen: Working with the Saints & the Ancestral Altar. Door deze tweedaagse neveninitiatie kan je de Saints, of hoe anderen ze noemen de opgestegen meesters, gaan inzetten tezamen met je voorouderaltaar.

De inhoud van deze tweede neveninitiatie Working with the Saints & the Ancestral Altar zal niet online gepubliceerd worden aangezien we het niveau en het mystieke kracht zuiver willen houden. Aan het eind van de dag van de eerste neveninitiatie zal er een uitleg gegeven over deze tweede neveninitiatie.

Duur: 2 dagen
Investering in jezelf: € 250,- 
Deze neveninitiatie kan pas gegeven worden wanneer iemand de eerste neveninitiatie heeft ontvangen.

Tijdens de derde neveninitiatie ontvang je een initiatie van San Jesus en het Christusbewustzijn, wat niet alleen de connectie met de Santo versterkt maar waardoor ook de hartsenergie van San Jesus geactiveerd word in jouw hart. Vanuit deze staat van zijn kan je dan verschillende ceremonies en petities doen met San Jesus wat een enorme kracht geeft in het werk wat je voor zowel jezelf als iemand anders kan doen. 

Naast het ontvangen van de initiatie van San Jesus en het Christusbewustzijn ontvang je ook de initiatie in de Divine Feminine, wat bekend staat als de Shekinah. Shekinah staat voor de Vrouwelijke Aanwezigheid van God. Tijdens deze initiatie wordt de balans hersteld tussen het dominante mannelijke en de vrouwelijke Shekinah energie; de connectie met het hart en het goddelijke wordt volledig hersteld.

Met deze derde neveninitiatie vergroot je jouw persoonlijke power waardoor de samenwerking met de Heiligen waar je al mee werkt zal verdiepen. Meer ins en outs zullen tijdens de training medegedeeld worden. 

Duur: 2 dagen
Investering in jezelf: € 250,- 
Deze neveninitiatie kan pas gegeven worden wanneer iemand de eerste twee neveninitiaties heeft ontvangen.

Deze neveninitiaties worden gegeven door:

Senia Melchizedek

Senia Melchizedek

Agenda & aanmelden

Wanneer de neveninitiaties staan ingepland verschijnen deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in bij jouw account