Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1

Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1

Waarom werken met je voorouders?

Normaal gesproken maak jij de beslissingen in het leven vanuit je hoofd. Wanneer jij deze beslissingen alleen moet maken brengt dat een groot gevoel van verantwoordelijkheid en druk met zich mee waardoor je vaak lang nadenkt en maalt over bepaalde situaties. Soms voelt het alsof je vast zit, er niet uitkomt en je gewoonweg niet tot een keuze komt.

Om het effect van werken met je voorouders uit te leggen maken we graag even een vergelijking. Zie jou hoofd als een computer. Deze computer werkt alleen in en met de werkruimte waar het toegang tot heeft, en dat is alleen de reeds gedownloade en geïnstalleerde software. Oftewel de kennis die jij reeds hebt vergaart in jouw geest/bewustzijn. Maar zodra je jouw computer aansluit op het internet, oftewel the World Wide Web, dan worden de mogelijkheden ineens ongelimiteerd en krijg je toegang tot een overvloedige stroom aan informatie. Wanneer jij de connectie met je voorouders maakt kan je dit zien dat jouw mind de verbinding maakt met het internet van je voorouders; het universele collectief van jouw voorouders wordt aangeboord. Daardoor krijg je toegang tot een overvloed aan kennis en worden de mogelijkheden vele malen groter en uitgebreider. Dit geeft ongelofelijk veel voordelen voor jouw groei, helingsproces en in het manifesteren van je diepste wensen en bewandelen van je pad. 

Enkele voordelen van het werken met je voorouders

 • Heling van alle generaties van jouw familielijnen.
 • Altijd beschermd zijn.
 • Voorouder advies
 • Manifestatie, kunnen vragen om dingen.
 • Voorouder zegeningen ontvangen.
 • Vrede in je hele systeem ervaren.
 • Voorouderbad voor opschoning en zuivering.
 • Je zelfverzekerd voelen.
 • Voorouder inzicht.
 • Voorouder waarschuwingen in je dromen.
 • Geen of minder angsten meer kennen.
 • Altijd verbonden voelen.
 • Altijd toegang hebben tot het collectief van je voorouders.
 • Eventuele voorouder geheimen weer tot je beschikking krijgen.

De mogelijkheden zijn onbeperkt. De connectie met je voorouders herstellen is daarom een belangrijke stap in je spirituele groei. Hoe beter de connectie, hoe sterker de effecten.

"Dit is naar mijn gevoel, mening en ervaring de mooiste teaching die je kan doen. Juist ook, als je het gevoel hebt geen of weinig familie te hebben of kennen. Juist dan ontvouwt er zich een nieuwe wereld open, waarin de voorouders weer naam krijgen. Zij er toedoen en gehoord worden. Familie op aarde zal zich kenbaar maken. En het gevoel dat je er altijd alleen voor staat. Is voorbij. Mijn voorouders geven richting in mijn leven. Komen met antwoorden op mijn vragen. En is een belangrijk rustpunt in mijn huis en dagelijks leven geworden. Deze teaching met alles erop en eraan is een must."
Monique de Wit
Deelt haar ervaring

Hoe gaan we te werk en wat leer je?

Dag 1: Opschoning & healing

In de eerste dag gaan we een intense voorouderhealing op gang brengen. Hier gaan we intensief in op het opschonen van jouw familielijnen. We duiken de generatieboom in van zowel jouw moederskant als de kant van jouw vader, en brengen daar heling op de goddelijke blauwdruk. Uiteraard heeft dit alles ook effect op jou. We gaan zoveel mogelijk stukken aanpakken die ons in deze huidige generatielijn kunnen belemmeren. Zodat er verlichting gebracht kan worden op bepaalde oude familiestukken en we bevrijd worden van lasten en innerlijke pijnen die onze innerlijke groei belemmeren.

Misschien vraag je jezelf af wat dat nou precies inhoud, zo’n voorouderhealing. Wanneer men bepaalde issues niet onder ogen wilt komen en doorbreken, zoals bepaalde ziektepatronen, familie drama’s zoals vloeken, ruzies en herhalende patronen van misbruik, dan geven ze dat mee aan hun kinderen. Zowel in energie als in het DNA. Die dat op hun beurt weer doorgeven aan hun kinderen wanneer zij hier niks mee doen en er heling op brengen. Op die manier draag jij ook verschillende oude en zware energieën van jouw voorouders. Gedurende de eerste dag zal een diepgaand proces op gang gebracht worden die jou en jouw voorouders zal verlossen van deze oude lasten waardoor er heling kan gaan plaats vinden. Dit is een zeer belangrijke stap wanneer jij jezelf wilt gaan neerzetten in meesterschap en een zuiver pad van zelfrealisatie wilt bewandelen.

Ook het DNA zal meegenomen worden in de opschoning de eerste dag. Alle generatielijnen worden afgescand en vervolgens wordt er heling gebracht op verstoord DNA van onze voorouders of onszelf. Dat alles brengt een upgrade in het massacollectief van de voorouders wat een groot effect heeft. Dit zorgt er voor dat zowel onze voorouders als wijzelf op een hogere frequentie gaan vibreren. 

Van zowel de kant van moeder als vader gaan we diep de generatieboom in. Daar zal heling gebracht worden op o.a. de volgende onderwerpen:

 • Armoede
 • Slachtofferschap
 • Geestelijke mishandeling
 • Familie maskers
 • Misbruik
 • Geestelijke en lichamelijke overleving
 • Energetische vloeken
 • Doorgeven van generatie op generatie van misvormde zaad cellen wat misvormde kinderen als gevolg heeft.
 • Helen van de volledig DNA-structuur en strengen (gebroken DNA wordt weer geheeld).

 

Dag 2: Werken met je voorouders

Op dag 2 leer je hoe je kan werken met jouw voorouders. Je ontvangt een voorouder initiatie die jou helpt om de verbinding te herstellen. Je leert verder hoe je deze verbinding zelf kan versterken in jouw dagelijkse leven met behulp van een voorouder ‘altaar’. Hoe je jouw krachten kan bundelen met die van je voorouders, deze kan opbouwen en vervolgens kan inzetten voor o.a. heling, bescherming, inzicht en voorouder advies. Ook zal je dan wekelijkse blessings kunnen ontvangen van je voorouders.  

Daarnaast leer je hoe jij jezelf een voorouder blessing kan geven door middel van een voorouder bad. Dat is een speciale opschoning met een speciaal essence recept wat je aan jezelf geeft in de badkamer tezamen met je voorouders. Dit is een krachtige manier om jezelf te ontdoen van zware energieën en entiteiten, en om je psychische, emotionele, mentale & fysieke lichaam tot rust en in harmonie te brengen.

Deze training kent 3 neveninitiaties. Als je wenst verder die diepte in te duiken met dit krachtige energiewerk met je voorouders dan kan je deze volgen.

Deze training wordt gegeven door:

Don Rodolfo (Senia Melchizedek)

Don Rodolfo (Senia Melchizedek)

Agenda & aanmelden

De Ancestral Work training wordt altijd online gegeven.

Duur: 2 dagen
Tijden:
Dag 1 is van 10:00 tot 17:00.
Dag 2 is van 10:00 tot 16:00.
Vooropleidingen vereist: 
Mahatma Avatar van Synthese Master + Mahatma Master Neveninitiaties 1 en 2
Investering in jezelf: € 297,- Inclusief certificaat.

Wanneer deze Advanced 1 staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in