Graaftraining

Ken je dat?

Je bent al zo lang bezig met een thema in je leven, een pijnstuk, een issue. En hoe hard je ook je best doet, het thema popt toch steeds weer omhoog op een moment dat je er niet op verdacht bent. Mensen noemen het ook wel eens liefkozend ‘de lagen van de ui afpellen’.

Maar is dat hele proces ook nodig of is er een andere manier?

Ken je dat?

Je bent al zo lang bezig met een thema in je leven, een pijnstuk, een issue. En hoe hard je ook je best doet, het thema popt toch steeds weer omhoog op een moment dat je er niet op verdacht bent. Mensen noemen het ook wel eens liefkozend ‘de lagen van de ui afpellen’.

Maar is dat hele proces ook nodig of is er een andere manier?

Naar de kern leren graven

Die uitspraak is gebaseerd op de overtuiging dat je issues per gebeurtenis verkent, dat je steeds diepere lagen ontdekt waar je door heen moet en zo langzaam aan meer inzicht ontvangt over het issue. Laten we nu even blijven bij het metafoor van de ui. Wanneer je een trigger ervaart en daarbij een hevige emotie op komt zetten, is dat waar jouw focus op gericht is. Ook wanneer je jouw best doet niet mee te gaan in de emotie, blijf je meestal gericht op de situatie die zich zojuist heeft voorgevallen. Je gedachtes gaan over datgene wat je op dat moment ervaart; de buitenste lagen van de ui. Je doorleeft de pijn en voelt verlichting, tot de volgende trigger en laag zich aandient.

Maar zou het niet fijn zijn als je direct tot de kern zou komen en zo de fundering kan aanpakken van alle beperkende overtuigingen die vanuit die fundering zijn ontstaan? Om niet langer symptomen te doorleven maar direct naar de onderliggende oorzaak te gaan wat alle lagen in stand houdt.

Dat is precies wat we in deze Graaftraining gaan doen. We gaan leren ‘graven’ naar de fundering, de kern van een spelend issue. Dit bespaart niet alleen een hele hoop tijd en energie, maar is ook een daad van (zelf-)liefde. Je erkent dat het niet nodig is om door een langdurige emotionele rollercoaster te gaan om tot waardevolle inzichten en heling te komen. Je gunt jezelf en anderen een doorbraak in ontwikkeling en groei.

Verdiep jouw coaching skills

Graven kan je bij jezelf doen, maar de beste resultaten worden gehaald wanneer het door een ander gedaan wordt die er niet emotioneel bij betrokken is, zodat er geen emotionele waas ontstaat maar het graven helder begeleid kan worden om tot de kern te kunnen komen. De Graaftraining sluit dan ook perfect aan op The Source Consciousness trainingen en The Path of Inner Mastery. In al deze trainingen en opleidingen heb je leren werken met verschillende energievormen en tools om heling te facilteren. Deze Graaftraining biedt je technieken waarmee je de behandeling of het coachingstraject van je cliënten nog veel gerichter kan inrichten en je sneller grote resultaten behaalt. Goed kunnen graven is dan ook een grote must om succesvol te zijn in dit werkveld. Kernovertuigingen bloot leggen zorgt voor doorbraken. Het brengt levensveranderende inzichten die je jouw cliënten kan bieden.

In 2 dagen tijd leer je verschillende technieken die je kunt inzetten om doorbraken te creëeren. Deze Graaftraining is dan ook een grote verdieping op je coaching skills waarmee je de waarde van jouw praktijk vergroot!

Wat anderen zeggen

" Het was een intens process. Zeker nadat ik de Source Consciousness had gevolgd was het in bepaalde momenten heftig, maar erg leerzaam en zeker uitdagend. Tijdens de Graaftraining kregen we goede begeleiding van Freya. Ook de kennisoverdracht was rustig, duidelijk, goed voorbereid en desondanks dat er mensen met zo verschillende tools aanwezig waren, was de hele groep gebracht waar ze moesten zijn. Goede controle over de ruimte en waar wel en niet helpen en wie laten ff zelf uit zwemmen. De training heeft mij veel gebracht. Source Consciousness was bijzonder en de tools magisch, maar de Graaftraining liet zien hoe je een grote impact kan brengen met niet doen en laten. Ruimte maken, aanraken en vertrouwen hebben dat het zich ontvouwt. Ik heb er een volledig andere manier van communiceren aan overgehouden. Zeer waardevol. "
Diana
" Eind oktober vorig jaar heb ik de “Graaftraining” bij Freya mogen volgen. Freya is heel gestructureerd en duidelijk. Ik hou daarvan! In vind de Graaftraining heel waardevol omdat het mij goede handvatten geeft om bij mensen tot de kern van het probleem te komen. Ook heb ik tijdens het oefenen aan der lijve mogen ondervinden wat het met je doet als je doormiddel van goed gericht ondervragen bij de kern komt. Het is de kunst om zonder iemand de woorden in de mond te leggen diegene zelf tot inzichten te laten komen die buitengewoon waardevol zijn én transformerend. Het heeft een mega helend effect! Niet alleen heeft mij dit geholpen bij cliënten, maar ook bij mijzelf en mijn directe omgeving. Tijdens de training is het nog oefenen, maar daarna is het gewoon doen en kilometers maken! Wat ik altijd mooi vind aan de trainingen, is dat je zelf ook alles ondergaat. Dit maakt dat je beseft dat er moed voor nodig is om zo’n sessie te ondergaan. Freya zorgt voor een veilige bedding zodat iedereen de diepte in kan gaan. Freya super bedankt! Ik vond het geweldig om eens een training van jou alleen te ontvangen. Dat er nog vele mogen volgen! Ik ben van de partij, want ik vond het super interessant! Liefs, Esther "
Esther
" Tijdens de graaftraining heeft Freya ons meegenomen in verschillende ‘ondervraag’-technieken. Deze technieken zorgde ervoor dat ik steeds dieper en dieper kon doorvragen bij iemand, zodat ik op gegeven moment uit kon komen bij de kern/basis van het issue dat iemand ervaart. Hierdoor kwamen er mooie waardevolle inzichten vrij, ook bij mijzelf, omdat het in de training meteen bij elkaar toegepast werd. Deze training heeft mij heel erg veel geleerd over technieken die gebruikt kunnen worden om iemands diepe gevoel te openbaren, maar zeker ook over mijzelf! Ik ga niet verklappen wat er allemaal behandeld is, maar wel dat deze training zeker aan te bevelen is. Voor je eigen ontwikkeling en ook om anderen te kunnen helpen bij vraagstukken in hun leven. Zo fijn om steeds stappen dichter bij mijzelf te kunnen komen! Dank je wel Freya voor dit waardevolle diepgaande trainingsweekend!! "
Danielle Appelman

Deze training wordt gegeven door:

Freya Giza Melchizedek

Freya Giza Melchizedek

Agenda & aanmelden

Duur: 2 dagen
Tijden:
van 10:00 tot 17:00
Investering: € 297,- 
Minimale vereiste vooropleiding:

The Source Consciousness
óf
The Path of Inner Mastery

Wanneer deze staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in