Graaftraining

Ken je dat?

Je bent al zo lang bezig met een thema in je leven, een pijnstuk, een issue. En hoe hard je ook je best doet, het thema popt toch steeds weer omhoog op een moment dat je er niet op verdacht bent. Mensen noemen het ook wel eens liefkozend ‘de lagen van de ui afpellen’.

Maar is dat hele proces ook nodig of is er een andere manier?

Ken je dat?

Je bent al zo lang bezig met een thema in je leven, een pijnstuk, een issue. En hoe hard je ook je best doet, het thema popt toch steeds weer omhoog op een moment dat je er niet op verdacht bent. Mensen noemen het ook wel eens liefkozend ‘de lagen van de ui afpellen’.

Maar is dat hele proces ook nodig of is er een andere manier?

Naar de kern leren graven

Die uitspraak is gebaseerd op de overtuiging dat je issues per gebeurtenis verkent, dat je steeds diepere lagen ontdekt waar je door heen moet en zo langzaam aan meer inzicht ontvangt over het issue. Laten we nu even blijven bij het metafoor van de ui. Wanneer je een trigger ervaart en daarbij een hevige emotie op komt zetten, is dat waar jouw focus op gericht is. Ook wanneer je jouw best doet niet mee te gaan in de emotie, blijf je meestal gericht op de situatie die zich zojuist heeft voorgevallen. Je gedachtes gaan over datgene wat je op dat moment ervaart; de buitenste lagen van de ui. Je doorleeft de pijn en voelt verlichting, tot de volgende trigger en laag zich aandient.

Maar zou het niet fijn zijn als je direct tot de kern zou komen en zo de fundering kan aanpakken van alle beperkende overtuigingen die vanuit die fundering zijn ontstaan? Om niet langer symptomen te doorleven maar direct naar de onderliggende oorzaak te gaan wat alle lagen in stand houdt.

Dat is precies wat we in deze graaftraining gaan doen. We gaan leren graven naar de fundering, de kern van een spelend issue. Dit bespaart niet alleen een hele hoop tijd en energie, maar is ook een daad van (zelf-)liefde. Je erkent dat het niet nodig is om door een langdurige emotionele rollercoaster te gaan om tot waardevolle inzichten en heling te komen. Je gunt jezelf en anderen een doorbraak in ontwikkeling en groei.

Verdiep jouw coaching skills

Graven kan je bij jezelf doen, maar de beste resultaten worden gehaald wanneer het door een ander gedaan wordt die er niet emotioneel bij betrokken is, zodat er geen emotionele waas ontstaat maar het graven helder begeleid kan worden om tot de kern te kunnen komen. De graaf training sluit dan ook perfect aan op The Source Consciousness trainingen, The Path of Inner Mastery & de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer. In al deze trainingen en opleidingen heb je leren werken met verschillende energievormen en tools om heling te facilteren. Deze graaf training biedt je technieken waarmee je de behandeling of het coachingstraject van je cliënten nog veel gerichter kan inrichten en je sneller grote resultaten behaalt. Goed kunnen graven is dan een grote must om succesvol te zijn in dit werkveld. Kernovertuigingen bloot leggen zorgt voor doorbraken. Het brengt levensveranderende inzichten die je jouw cliënten kan bieden.

In 2 dagen tijd leer je verschillende technieken die je kunt inzetten om doorbraken te creëeren. Deze graaftraining is dan ook een grote verdieping op je coaching skills waarmee je de waarde van jouw praktijk vergroot!

Deze training wordt gegeven door:

Freya Melchizedek

Freya Melchizedek

Agenda & aanmelden

Duur: 2 dagen
Tijden:
van 10:00 tot 17:00
Investering: € 297,- 
Vereiste vooropleidingen:

Mahatma Avatar van Synthese 
Coach & Trainer
óf
The Path of Inner Mastery

Wanneer deze staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in bij jouw account