Mahatma Avatar van Synthese -Sorcerers Symphony

In de gewijde schemering van het ongeziene, komt de Mahatma Avatar van Synthese de Sorcerers Symphony naar voren. Een eeuwenoude esoterisch systeem en als een kosmische kracht van ascensie die ons vergezelt sinds de dageraad van het ontstaan. 

Dit esoterisch systeem & energie is nu binnen handbereik voor ieder die het durft te verkennen. 

De trainingen waar je aan deelneemt zijn een pelgrimstocht in de wereld van esoterische energieën, een reis waarin je de alchemist in jezelf onthult en de banden herstelt met jouw I Am Presence, je hogere zelf, en de oerbron van al het zijn. Het re-integreren van jouw verbinding met je I Am Presence en de Bron, leidt je naar een staat van authentieke zelfrealisatie. 

Je zult de verborgen diepten van je innerlijke vermogens ontdekken. Hoe meer je in harmonie bent met jezelf, je innerlijke magiër, en de wereld om je heen, des te meer zal het universum op je afstemmen; een kosmisch antwoord op je resonantie. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat na deze training, doordrenkt met mysterie en magie, je zult ontdekken dat er steeds meer ‘flow’ en synchroniciteiten zich ontvouwen in je leven. Je zult leren hoe je met energie kunt werken voor genezing, bescherming, manifestatie en empowerment, voor zowel jezelf als je omgeving.

Je wordt verwelkomd in jouw geboorterecht, waar je innerlijke krachten ontwaken uit hun sluimer, klaar om opnieuw te worden ontdekt en getransformeerd. Dit is waarlijk het begin van jouw tocht naar meesterschap.

Als Adept van de Mahatma Avatar van Synthese, leg je de fundamenten die noodzakelijk zijn voor verdere studies bij de O.C. Academy & Casa de los Santos waar de Hardcore Magiers toegang krijgen tot grotere en diepere esoterisch werken en onderdeel kunnen worden van de Casa de los Santos Community. Vanaf dit stevige startpunt werken we samen om je innerlijke magische vermogens te ontketenen.

Door deel te nemen aan de Mahatma Avatar van Synthese Master, zet je de eerste stap op een pad van diepgaande spirituele groei. Na deze initiatie kun je verder evolueren met de neveninitiaties van de verbanningsrituelen. Stap voor stap leidt deze reis je naar de advanced 1 training waar je je verdiept in Ancestral work en andere aspecten om je magische vaardigheden met je voorouders naar nieuwe hoogten te tillen. In Advanced 2, de Sorcerers Sovereignty, samen met zijn neveninitiaties, ontwikkel je je magische krachten verder, en in Advanced 3 betreed je de wereld van de Archangel Chronicles en nog veel meer. Dit is een betoverende reis naar ultieme zelfontplooiing en empowerment, een pad dat je naar ongekende magische realiteiten brengt.

Inschrijving voor het Mahatma Avatar Sorcerers programma biedt niet automatisch toegang tot alle niveaus. Een cruciaal aspect van dit traject is de opbouw van een vertrouwensband; zonder vertrouwen kan er geen kracht worden opgebouwd. Don Rodolfo de Ochosi behoudt zich daarom het recht voor om toegang te weigeren of te beëindigen voor deelnemers die hij beoordeelt als niet klaar, geschikt, of in staat om een dergelijke vertrouwensrelatie te vormen, essentieel voor de verdieping binnen dit intensieve en diepgaande esoterische pad.

De vooropleiding van het Mahatma Sorcerers Symphony traject & andere trainingen zoals de 
The Golden Age Teachings & de Paranormale trainingen.
Jouw startpunt binnen de Academy.

Aanvullende trainingen

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan onze cursussen. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze trainingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen. 

Graag verwijs ik je door naar de Algemene Voorwaarden.

Log in