Mahatma Avatar van Synthese

De Mahatma de Avatar van Synthese is geen systeem, maar een ascensie energie die sinds het begin der tijden bestaat maar nu beter bereikbaar is voor iedereen. Tijdens deze trainingen ligt de focus op energiewerk en het herstel met jouw I Am (hogere zelf) en de Bron.

Doordat de verbinding met jouw I Am Presence en de Bron herstelt word zal je veel dichter bij jezelf gaan komen. En wanneer jij meer in verbinding staat met jezelf en jouw omgeving zal het universum daar automatisch op reageren. Het is dan ook niet vreemd dat je na deze training steeds meer ‘flow’ en synchronisiteiten in je leven zal gaan ervaren. Tevens leer je met energie werken waardoor jij jezelf en jouw omgeving healing en ondersteuning kan bieden. 

Je wordt geïntroduceerd in jouw geboorterecht, en je leert jezelf daarom op vele vlakken kennen en ontwikkelen.
Het is dan ook een waar begin van jouw meesterschap.

De Master is tevens de vereiste vooropleiding voor een aantal andere trainingen. Er wordt namelijk een stevige basis gelegd voor jouw verdere ontwikkeling en vanuit deze fundering werken we verder in de Paranormale trainingen en The Golden Age Teachings.

In de gewijde schemering van het ongeziene, komt de Mahatma Avatar van Synthese naar voren. Niet als een aards systeem, maar als een kosmische kracht van ascensie die ons vergezelt sinds de dageraad van het ontstaan. 

Deze energie is nu binnen handbereik voor ieder die het durft te verkennen. 

De trainingen waar je aan deelneemt zijn een pelgrimstocht in de wereld van esoterische energieën, een reis waarin je de alchemist in jezelf onthult en de banden herstelt met jouw I Am Presence, je hogere zelf, en de oerbron van al het zijn. Het re-integreren van jouw verbinding met je I Am Presence en de Bron, leidt je naar een staat van authentieke zelfrealisatie. 

Je zult de verborgen diepten van je innerlijke vermogens ontdekken. Hoe meer je in harmonie bent met jezelf, je innerlijke magiër, en de wereld om je heen, des te meer zal het universum op je afstemmen; een kosmisch antwoord op je resonantie. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat na deze training, doordrenkt met mysterie en magie, je zult ontdekken dat er steeds meer ‘flow’ en synchroniciteiten zich ontvouwen in je leven. Je zult leren hoe je met energie kunt werken voor genezing, bescherming, manifestatie en empowerment, voor zowel jezelf als je omgeving.

Je wordt verwelkomd in jouw geboorterecht, waar je innerlijke krachten ontwaken uit hun sluimer, klaar om opnieuw te worden ontdekt en getransformeerd. Dit is waarlijk het begin van jouw tocht naar meesterschap.

Als Adept van de Mahatma Avatar van Synthese, leg je de fundamenten die noodzakelijk zijn voor verdere studies bij de O.C. Academy. Vanaf dit stevige startpunt werken we samen om je innerlijke magische vermogens te ontketenen. Bovendien zijn er naast deze Master Class talrijke aanvullende initiaties en advanced trainingen om je tot de hoogste piek van empowerment te brengen. Jouw spirituele groei kent geen grenzen.

De vooropleiding voor o.a. The Golden Age Teachings & de Paranormale trainingen. Jouw startpunt binnen de Academy.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan onze cursussen. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze trainingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen. 

Graag verwijs ik je door naar de Algemene Voorwaarden.

Log in bij jouw account