Mahatma Avatar van Synthese

De Mahatma de Avatar van Synthese is geen systeem, maar een ascensie energie die sinds het begin der tijden bestaat maar nu beter bereikbaar is voor iedereen. Tijdens deze trainingen ligt de focus op energiewerk en het herstel met jouw I Am (hogere zelf) en de Bron.

Doordat de verbinding met jouw I Am Presence en de Bron herstelt word zal je veel dichter bij jezelf gaan komen. En wanneer jij meer in verbinding staat met jezelf en jouw omgeving zal het universum daar automatisch op reageren. Het is dan ook niet vreemd dat je na deze training steeds meer ‘flow’ en synchronisiteiten in je leven zal gaan ervaren. Tevens leer je met energie werken waardoor jij jezelf en jouw omgeving healing en ondersteuning kan bieden. 

Je wordt geïntroduceerd in jouw geboorterecht, en je leert jezelf daarom op vele vlakken kennen en ontwikkelen.
Het is dan ook een waar begin van jouw meesterschap.

De Master is tevens de vereiste vooropleiding voor een aantal andere trainingen. Er wordt namelijk een stevige basis gelegd voor jouw verdere ontwikkeling en vanuit deze fundering werken we verder in de Paranormale trainingen en The Golden Age Teachings.

De vooropleiding voor o.a. The Golden Age Teachings & de Paranormale trainingen.

LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan onze cursussen. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze trainingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen. 

Graag verwijs ik je door naar de Algemene Voorwaarden.

Log in bij jouw account