Losse trainingen

Op deze pagina vind je de trainingen die los te volgen zijn bij One Consciousness Academy. Wel is ook voor deze trainingen de Mahatma Avatar van Synthese Master de vereiste vooropleiding zodat we een constante basis en kwaliteit kunnen bieden aan alle deelnemers. Onder aan de pagina vind je het agenda overzicht van alle losse trainingen die momenteel staan ingepland.

Divine Power Fusion Class

In deze Divine Power Fusion Class werkt Senia Melchizedek rechtstreeks met de Divine om jouw pad te openen voor het nieuwe tijdperk. Je zal verschillende energetische opschoningen en initiaties/activaties ontvangen vanuit de Power van de Divine zelf om jouw innerlijke Divine vonk te activeren. Hierbij wordt ook jouw systeem geüpgraded waardoor het contact met de Divine en je innerlijke Divine vonk versterkt wordt. Ook het contact met je Hogere zelf zal je meer gaan voelen en ervaren in je dagelijkse leven waardoor je de Divine power makkelijker kunt toepassen. Uiteraard gebeurt dit alles geheel in overeenstemming met jouw eigen Hogere Zelf en worden deze activaties begeleid met de nodige teachings.

Naast de activaties zal men een sterke Source Locking gaan ontvangen. In deze Source Locking zal de Divine in je hart worden verankerd en gekoppeld aan je bewustzijn. Je wordt hierdoor een Divine facilitator; je grondt de energie van de Divine Source en verspreidt deze voor de algehele awakening op aarde en in de Kosmos.

Omdat de activaties gefaciliteerd door Senia Melchizedek geheel in afstemming met het Hogere zelf gegeven worden, weet je nooit precies van te voren wat je zult gaan ontvangen. Jij ontvangt namelijk altijd datgene wat nodig is voor jouw individuele groei, op het niveau waar jij op dat moment bent. Dat maakt deze Divine Power Fusion Class voor iedereen geschikt, ongeacht niveau of ervaring.

Naast alle activaties zal er de gelegenheid zijn om persoonlijke vragen te stellen. Senia zal deze vanuit verbinding met de Divine voor gaan beantwoorden. De Divine zal Senia gebruiken als channeling kanaal zodat je de informatie ontvangt die speciaal voor jou bedoeld is.

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 125,-

Geen vooropleiding vereist!

Melchizedek Power Reset

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft last van innerlijke ladingen die zich kunnen uiten op een lichamelijke en/of geestelijke manier. Als eenmaal de lichamelijke limiet bereikt is dan uit zich dit in angstaanvallen, woede of in andere vormen. Vaak zie je ook dat mensen onzeker zijn door de opvoeding die ze gehad hebben waarin ze gekleineerd en onderdrukt zijn, mishandeld of seksueel misbruikt. Deze ladingen kunnen vaak onze levens bepalen en weerhouden je ervan om vanuit je ware zuivere zelf te handelen.

Tijdens deze Melchizedek Power Reset dag gaan we innerlijke ladingen resetten, of te wel de ladingen naar beneden brengen. Met innerlijke ladingen bedoelen we uitingen van trauma’s, bijvoorbeeld: angsten, paniekaanvallen, innerlijke onzekerheden, woede, depressies, claustrofobie, minder waardigheidscomplexen, enz.

Je moet het zo zien: de lading kan van 2 tot 10 oplopen. Je wordt geboren met een ladingsveld van 1 á anderhalf en deze kan gedurende je leven oplopen tot 7, 8, 9 of zelf tot 10. Hoe hoger hoe heftiger je in innerlijk conflict bent met jezelf doordat je innerlijke lading alles in je leven overheerst. Als je lading een 8 is dan kunnen wij de lading naar beneden halen en naar bijvoorbeeld een 5 brengen of zelfs nog ietsjes lager.
De lading die lichamelijk is opgelopen kun je vergelijken met een bad vol vies water. Senia trekt de stop uit jouw bad waardoor het vieze water kan weglopen. Daardoor kan je het leven beter hanteren en meer inzicht krijgen over de oorzaak van de lading. Wanneer het niet zo overheersend aanwezig is biedt dat mogelijkheden je er van te bevrijden. Deze healingsdag is daarom ook meer dan een cadeautje voor jezelf want je zult jezelf bevrijden van ladingen waar je misschien wel jaren mee hebt geworsteld.

Deze healings dag zal +- 3 á 4 weken na deelname doorwerken waarvan de eerste week voornamelijk merkbaar zal zijn. De eerste 2 a 3 dagen zal men zich ook aardig moe en wat ongemakkelijk gaan voelen alsof je niet lekker in je vel zit. Dit heeft te maken met het feit dat de zware energie uit je systeem aan het gaan is. Het is tijd om jezelf te bevrijden van je innerlijke lasten.

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Gtummo Healing & Protection

Tijdens deze krachrige 2 daagse training werken we met zowel Mahakali als het Gtummo systeem. Er zal een volledige activatie/initiatie van de Hindu godin MahaKali gegeven worden met haar mantra en yantra. Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.
Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig healingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen en voor energetische versterking en bescherming. De volledige naam van deze training luid dan ook: 

Mahakali Empowerment & Gtummo Healing and Protection.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Deze worden in de training gecombineerd om jou het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, om wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu godinnen Kali en Baglamukhi. Hierbij wordt een heilig vuur geactiveerd dat bij elk level in fases wordt opgebouwd. Elke fase moet minimaal één week beoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Op deze werkwijze krijg je toegang tot alle Kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen tijdens het proces. We spreken hier dan ook onder andere van de hoogste vorm van Kundalini power.

De levels

Hieronder een korte indicatie van de verschillende levels die we gedurende de 2 dagen behandelen.

Level 1
Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2
Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3
Het derde tan tieng centrum bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4
Het vierde level wordt ook wel het esoterische Vajra Master level genoemd en met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt. Wanneer je deze energie goed onderhoud word je letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

 

Na deze tweedaagse training zal er een vervolg/uitbreiding komen waarin er krachten geactiveerd worden die onder andere voor overvloed en bescherming tegen vijanden ingezet kunnen worden. Deze training zal niet voor iedereen toegankelijk zijn. We gaan hier namelijk aan de slag met met de Vedic esoterische leer en krachten en daarvoor moet een bepaald niveau van integriteit en mentale stabiliteit aanwezig zijn. Deelname aan deze vervolgtraining is dan ook niet voor iedereen geschikt. O.C. Academy zal indien nodig hierin de doorslaggevende beslissing nemen.

Datum: 20 & 21 november 2021
Duur: 2 dagen
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 350,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Let op: Deze training zal online gegeven worden

Baglamukhi Puja

Voor iedereen die de Gtummo training heeft gevolgd bij O.C.A. is het mogelijk deze Baglamukhi Puja te ontvangen om de Baglamukhi schilden te versterken.

In de moderne concurrerende wereld wil iedereen vooruitgang boeken en de ene of de andere persoon verslaan. We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je naar beneden gehaald werd omdat een ander daar zelf beter van wilde worden. Wanneer dat gebeurt en je als het ware verslagen wordt, verlies je vaak het vertrouwen in jezelf en de almachtige Bron. Maar wie tijdens deze moeilijke fase geregeld de Gtummo meditatie doet en haar of zijn geloof in Godin Baglamukhi blijft behouden, rekent af met alle negativiteit in zijn/haar leven.

Godin Baglamukhi is een van de tien meest aanbeden godinnen. Ze is ook bekend als Pitambar Maa. Ze helpt om het kwaad te overwinnen en een vredig leven te leiden. Baglamukhi verwijdert alle slechte vibraties uit het leven van haar toegewijde. De Baglamukhi Puja die wij hier aanbieden helpt om jouw externe vijanden te verslaan, maar ook innerlijke tegenwerkende krachten zoals Karma en Samskara’s.

Hoe moeilijk de situatie ook is, een persoon die toegewijd is aan Baglamukhi zal zijn vijanden overwinnen. Ze zal alle effecten van de zwarte magie of boze ogen vernietigen die op je geworpen worden. Ze beïnvloedt de spraak en het intellect van degene die je probeert te schaden. Ze zal helpen de omstandigheden gunstig te vormen zodat jij kan slagen, zij het in rechtszaken of jouw loopbaan. De Baglamukhi Puja is daarom ook zeer effectief voor hen die te maken hebben met problemen ondervinden in zaken of carrière, of door ongunstige incidenten. Problemen als vastlopen in je carrière of het afnemen van inkomsten zullen worden opgelost door deze Puja omdat jouw Baglamukhi schilden worden versterkt, of beter gezegd: ze krijgen een upgrade in power. Door geregeld de Gtummo meditaties te doen helpen deze schilden bij het afweren van het kwaad en bieden bescherming tegen allerlei soorten negatieve krachten.

Hoe kun je de zegeningen van Baglamukhi ontvangen?

Een Puja is een spiritueel ritueel waarin een of meerdere godheden worden verwelkomd en vereerd. Deze Puja gericht aan Baglamukhi wordt uitgevoerd door een Pujari die het Grand Master Vajra level beheerst en deze  Baglamukhi Puja kan uitvoeren.  Door deel te nemen aan deze Puja kan men de zegeningen van deze godin in het leven ontvangen en worden de schilden extra geactiveerd. Het is daarom raadzaam om de Baglamukhi Puja jaarlijks te ontvangen om je schilden te verzorgen en te verfrissen met nieuwe opgeladen energie.

Doel van de Baglamukhi Puja

Het belangrijkste doel van deze Puja is om alle vijanden van iemands leven af te weren en hen te helpen een gelukkig en vredig leven te leiden. Door deze Puja te ontvangen wordt de Vajra Master beschermd tegen zwarte magie, het boze oog en negatieve energieën. Dit zal o.a. helpen bij het oplossen van eventuele conflicten of geschillen die al lange tijd bestaan in de familie of met anderen. Het zal ook helpen om iemand te beschermen tegen ongelukkige gebeurtenissen zoals ongevallen.

Voordelen van Baglamukhi Puja

De Baglamukhi Puja kan je helpen om de volgende voordelen te behalen:

 • Baglamukhi Puja schenkt de zegeningen van Baglamukhi aan het individu, dat als wapen fungeert bij het vernietigen van alle vijanden (zowel open als verborgen) die van plan zijn fatale schade aan te richten.
 • Baglamukhi Puja beschermt de Vajra Master tegen zwarte magie, het boze oog en negatieve energieën, door een aura van beschermende energieën om hem / haar heen te creëren.
 • Baglamukhi Puja zegent de Vajra Master met een grote gezondheid en beschermt tegen kwalen veroorzaakt door zwarte magie of enige andere bovennatuurlijke invloed.
 • Baglamukhi Puja beschermt de rijkdom en bezittingen van de Vajra Master tegen vijanden die ze willen bemachtigen.
 • Baglamukhi Puja haalt de Vajra Master uit alle geschillen of juridische hindernissen die rond zijn / haar eigendom draaien.
 • Baglamukhi Puja beschermt het bedrijf van de Vajra Master tegen vijandige overnames.
 • Baglamukhi Puja beschermt de Vajra Master op de werkplek tegen onrechtvaardige druk en intimidatie van mensen met grote invloed.
 • Baglamukhi Puja beschermt de Vajra Master om geen slachtoffer te worden van ongunstige incidenten.
 • Baglamukhi Puja laadt en versterkt de Baglamukhi Schilden weer op en bekrachtigd de Gtummo energie.
 • Godin Baglamukhi heeft de kracht om dingen in het tegenovergestelde te veranderen, zoals onwetendheid in kennis, nederlaag in succes, armoede of tekort in rijkdom of overvloed.
 • Baglamukhi Puja brengt de echte motieven naar voren van mensen die bij ons betrokken zijn en zorgt ervoor dat we niet worden misleid, bedrogen of misleid door hun uiterlijk.

Om deze Puja te kunnen ontvangen moet men Vajra Master zijn. Tijdens de Puja komen de energie en zegeningen van Baglamukhi vrij. Om deze gericht door te leiden hebben we van jou enkele gegevens nodig: geboorte naam, geboorte datum en het liefst ook de geboorte tijd voor het aller beste effect.

Deze Puja wordt gegeven door de Vajra Grand Master die de Pujari is en gemachtigd is om deze Magische ceremonie uit te voeren. De ceremonie wordt zonder toeschouwers gedaan om de energie het zuiverst te kunnen aanspreken. Alle Vajra Masters die deelnemen kunnen zich afstemmen op het ontvangen van de Bhaglamuki Puja. De ceremonie zal ongeveer tussen de 2 á 3 uur duren.

Na afloop ontvangt je de Bhaglamuki Yantra. Deze goudkleurige metalen Yantra  kan je op jouw altaar leggen en wanneer je de Gtummo meditatie doet mediteer je ook op de Yantra. Je zal dan voelen dat je Bhaglamukhi schilden versterkt worden.

Duur: 2 á 3 uur.
Tijd:
De puja zal in de avond plaats vinden, de exacte tijd wordt van te voren gecommuniceerd.
Investering in jezelf: € 100,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master & Gtummo Healing & Protection 

The Way of the Shaman

In The Way Of The Shaman gaan we werken met onze persoonlijke dood. Voor velen zal dit in eerste instantie eng klinken omdat we geneigd zijn angst te hebben voor het onbekende en de dood een beladen onderwerp in de westerse maatschappij is. Maar juist dit onbekende en onderbelichte onderwerp heeft aandacht nodig om inzichten te kunnen krijgen over onze valkuilen in het leven dat we leven.

Tijdens deze eendaagse training zal je door het doodsproces gaan en onder begeleiding een kleine dood gaan ervaren. De meeste sjamanen vanuit verschillende tradities kennen de kleine dood en doorlopen dit proces minimaal 1 maal in hun leven. Het is een zeer fijne voorbereiding op de grote sprong die je ooit gaat maken in je ascensie proces en het is daarom ook een echte must zodat je vol vertrouwen de sprong kan aangaan. Het doodsproces wat we deze dag gaan doen brengt je inzichten over waar je jezelf nog aan vasthoudt, en wat je belemmert om uiteindelijk het leven los te kunnen laten als het werkelijk zover is.

Het proces van deze dag zal een letterlijk een eye-opener zijn voor jouw innerlijke weten en het geeft je de mogelijkheid te zien waar nu jouw beperkingen liggen en wat jouw eigen schaduwkanten zijn. Door je hier bewust van te worden gaan er nieuwe deuren open die nieuwe mogelijkheden brengen. Het is daarom ook een proces wat eigenlijk iedereen een keer zou moeten ervaren en niet alleen zij die zich met sjamanisme bezig houden, omdat het je juist dichter bij jezelf brengt. De inzichten die je krijgt kunnen soms overweldigend zijn maar zeker bevredigend omdat je leert zien met andere ogen; het leven krijgt er meer diepte door.

The Way Of The Shaman is een dag van innerlijke transformatie en om ruimte te scheppen in je leven. Je zal duidelijkheid krijgen over wat jou energetisch nog vasthoud en jou belemmert om jezelf te kunnen zijn; jezelf goed te kunnen uitdrukken in het leven om het leven volledig te kunnen leven. Het gaat over jouw innerlijke kracht terug nemen en het leven te dansen vanuit een innerlijk verlangen om daadwerkelijk te zijn in het hier en Nu. Zelfrealisatie/Godrealisatie kan alleen bewerkstelligd worden als we bewust worden van de diepere lagen van onszelf die ons vasthouden in het leven.

Dus mis deze spannende en prachtige dag niet wanneer deze staat ingepland!

Duur: 1 dag
Datum: 17 juli 2021
Tijd:
van 9:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 125,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Agenda & aanmelden

Zodra een losse training staat ingepland verschijnt deze hier onder. Houd de agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Gtummo Healing & Protection

Tijdens deze krachrige 2 daagse training werken we met zowel het Mahakali als het Gtummo systeem. Er zal een volledige…
Read more

Meer weten »
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.
Log in bij jouw account