Losse trainingen

Op deze pagina vind je de trainingen die los te volgen zijn bij One Consciousness Academy. Wel is ook voor deze trainingen de Mahatma Avatar van Synthese Master de vereiste vooropleiding zodat we een constante basis en kwaliteit kunnen bieden aan alle deelnemers. Onder aan de pagina vind je het agenda overzicht van alle losse trainingen die momenteel staan ingepland.

Mahatma the I Am Essence

Entering the Golden Age: Gateway to Boundless Possibilities

Tijdens de maand oktober in het jaar van de Draak maken we weer connectie met de Aquarius energie. Nu deze energie zijn intrede gaat doen zal dat leiden tot een grote collectieve verschuiving in spirituele ontwaking. Dat is precies de reden waarom wij deze 2 daagse nu in deze vorm inplannen. Normaal gesproken geven we jaarlijks de Mahatma the I Am Essence, een bijeenkomst waarin we de Mahatma vieren en met gelijkgestemden samen zijn. Maar omdat het deze keer samenvalt met de opening van het Golden Age portaal en de intrede van de Aquarius energie – de energie van de Gouden Tijdperk – gaan we deze keer een zeer speciale bijeenkomst organiseren.

Dag 1 Ontwaak tot Je Volle Potentieel: Een Dag van Transformatie en Verlichting

Welkom bij The World Awakening Journey – een unieke kans om een dieper begrip van jezelf te ontwikkelen. In slechts één dag duiken we samen in de mysteries van het Gouden Tijdperk, waarbij we niet alleen persoonlijke uitdagingen en schaduwkanten onder de loep nemen, maar ook een pad naar ware bewustwording banen.

Bereid je voor op een diepgaand helingsproces waarbij oude pijn niet alleen wordt erkend, maar ook getranscendeerd. Bevrijd jezelf van de lasten die je draagt, onder de liefdevolle begeleiding van de Divine Source. Deze bijzondere dag belooft meer dan alleen inzichten; het is een uitnodiging om een diepgaande verlichting en vrijheid te ervaren die je leven voorgoed zal veranderen.

We gaan verder dan traditionele teachings. Bereid je voor op het volgende, we gaan of een transcendentale meditatie transmissie geven die niet alleen uniek is, maar je ook de kans biedt om een mystieke staat van bewustzijn te bereiken. Of we gaan ervaren hoe de Divine Essence een ‘hersenoperatie’ uitvoert voor een permanente staat van ontwaking – een transformatie die afhankelijk is van jouw persoonlijke reis en bereidheid om je open te stellen.

Of je nu geconfronteerd wordt met een specifiek probleem of gewoon op zoek bent naar spirituele verlichting, deze dag heeft de kracht om een intens en diepgaand proces in gang te zetten, leidend tot ultieme bevrijding. Laat Bliss je leven binnenstromen en wandel met een glimlach door het leven, als een Mahatma Avatar van Synthese Sorcerers die klaar is om zijn innerlijke kracht naar ongekende hoogten te tillen en een pionier te worden voor de toekomst.

The World Awakening Journey is niet zomaar een evenement; het is de sleutel tot jouw spirituele ontwaking en de deur naar een leven vol licht en vreugde. Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets dat veel groter is dan jezelf en ontdek hoe ver jouw licht kan schijnen.

Vanuit de kern van de Divine Source stroomt een onuitputtelijke kracht die de ziel ontwaakt en transformeert. Dit is geen eenvoudige verandering, maar een diepgaande ontwaking waarbij innerlijke grenzen vervagen en ware kracht zich onthult. In de aanwezigheid van deze goddelijke energie worden we meesters van ons eigen lot, gewapend met een kracht die bergen kan verzetten en de diepste wateren kan doorkruisen. Het is een kracht die niet alleen verlicht, maar ook bekrachtigt, een oneindige bron van inspiratie en creatie. De ontwaking door de Divine Source is het begin van een reis waarbij elke stap ons dichter bij onze ultieme essentie brengt, een pad verlicht door het zuiverste licht van bewustzijn en liefde.

Dag 2 Mara Palumbra: De Essentie van Empowerment - Ontketen Jouw Ultieme Kracht met de Divine Blueprint

Na een transformerende dag van ontwaking tijdens de World Awakening Journey, nodigen we je uit voor een nog dieper avontuur. Bereid je voor om jouw goddelijke blauwdruk in dit leven te activeren, onder de wijze begeleiding van grootmeester Don Rodolfo de Ochosi. Dit is het moment waarop we een verbinding aangaan met onze vooroudergeesten en de oergoden, en samen een fundament leggen voor jouw persoonlijke empowerment. Jouw goddelijke blauwdruk wordt verankerd over alle dimensionale realiteiten, waar jouw 144 zielsaspecten resoneren in krachtige harmonie voor een Ultieme Empowerment.

Deze dag is cruciaal voor iedereen die ernstig toegewijd is aan het ontwikkelen van hun tovenaarskwaliteiten en die de Mahatma Avatar Sorcerers symfonie wil beheersen. Na de initiële doorbraak van de eerste dag, duiken we dieper de magie in. We onthullen jouw magische vaardigheden die verborgen liggen binnen je goddelijke blauwdruk, klaar om zich in dit leven te manifesteren. Dit is een proces dat jouw ontwikkeling in de komende maanden en jaren enorm zal versnellen, waarbij je niet alleen jouw magische skills ontdekt, maar ook jouw paranormale vermogens en de connectie met vooroudergeesten versterkt.

Bovendien zullen we een versterkend erkenning- en bekrachtigingsritueel uitvoeren dat veel dieper gaat dan alles wat je tot nu toe hebt ervaren. Dit is een moment van magische versterking onder de leiding van Don Rodolfo de Ochosi in Mara Palumbra zoals nooit tevoren. Zijn kracht zal zich uitstrekken naar hoogten die nog nooit eerder zijn ervaren tijdens Practical Magic.

Dit is dé kans voor alle Mahatma Avatar Sorcerers die de diepten van persoonlijke kracht willen verkennen en omarmen. Laat deze kans op magische empowerment niet aan je voorbijgaan. Sta klaar om je ware potentieel te ontsluiten en een pionier te zijn in een nieuwe wereld van magische excellentie.

In het tijdperk van Aquarius ontvouwt Mara Palumbra de essentie van ware empowerment; een magische symbiose van westerse magie, Latijns-Mesoamerikaanse en Afro-Caribische tradities, geweven met sjamanistische draden. Hier, aan de rand van de matrix, omarmen we verloren verbindingen, ontwaken magiërs, heksen en tovenaars in hun meesterschap over energie, heling en transformatie. We zijn de pioniers van een nieuw tijdperk, klaar om in totale vrijheid de intrede van Aquarius eigen te maken

Wanneer: 19 & 20 oktober 2024
Duur: 2 dagen
Tijd: van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 295,-
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master

Melchizedek Power Reset

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft last van innerlijke ladingen die zich kunnen uiten op een lichamelijke en/of geestelijke manier. Als eenmaal de lichamelijke limiet bereikt is dan uit zich dit in angstaanvallen, woede of in andere vormen. Vaak zie je ook dat mensen onzeker zijn door de opvoeding die ze gehad hebben waarin ze gekleineerd en onderdrukt zijn, mishandeld of seksueel misbruikt. Deze ladingen kunnen vaak onze levens bepalen en weerhouden je ervan om vanuit je ware zuivere zelf te handelen.

Tijdens deze Melchizedek Power Reset dag gaan we innerlijke ladingen resetten, of te wel de ladingen naar beneden brengen. Met innerlijke ladingen bedoelen we uitingen van trauma’s, bijvoorbeeld: angsten, paniekaanvallen, innerlijke onzekerheden, woede, depressies, claustrofobie, minder waardigheidscomplexen, enz.

Je moet het zo zien: de lading kan van 2 tot 10 oplopen. Je wordt geboren met een ladingsveld van 1 á anderhalf en deze kan gedurende je leven oplopen tot 7, 8, 9 of zelf tot 10. Hoe hoger hoe heftiger je in innerlijk conflict bent met jezelf doordat je innerlijke lading alles in je leven overheerst. Als je lading een 8 is dan kunnen wij de lading naar beneden halen en naar bijvoorbeeld een 5 brengen of zelfs nog ietsjes lager.
De lading die lichamelijk is opgelopen kun je vergelijken met een bad vol vies water. Senia trekt de stop uit jouw bad waardoor het vieze water kan weglopen. Daardoor kan je het leven beter hanteren en meer inzicht krijgen over de oorzaak van de lading. Wanneer het niet zo overheersend aanwezig is biedt dat mogelijkheden je er van te bevrijden. Deze healingsdag is daarom ook meer dan een cadeautje voor jezelf want je zult jezelf bevrijden van ladingen waar je misschien wel jaren mee hebt geworsteld.

Deze healings dag zal +- 3 á 4 weken na deelname doorwerken waarvan de eerste week voornamelijk merkbaar zal zijn. De eerste 2 a 3 dagen zal men zich ook aardig moe en wat ongemakkelijk gaan voelen alsof je niet lekker in je vel zit. Dit heeft te maken met het feit dat de zware energie uit je systeem aan het gaan is. Het is tijd om jezelf te bevrijden van je innerlijke lasten.

Wanneer: 4 mei 2024
Duur:
1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 150,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Agenda & aanmelden

Zodra een losse training staat ingepland verschijnt deze hier onder. Houd de agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Mahatma the I Am Essence

Entering the Golden Age: Gateway to Boundless Possibilities Voel je welkom op de jaarlijkse Mahatma the I Am Essence bijeenkomst, speciaal voor alle Mahatma beoefenaars. Tijdens deze 2 daagse zal…
Read more

Find out more »
€295
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.
Log in