Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Golden Age Teachings level 1: One Consciousness

Dit betreft een jaartraining bestaande uit 4 live weekenden.

3 september 2021 @ 09:00 5 september 2021 @ 17:00

The Golden Age Teachings level 1: One Consciousness

Deze training is onderdeel van een enorm krachtige en buitengewoon magische reis om de ware kracht van jouw bewustzijn te leren kennen en te beheersen. Het is een reis van innerlijke transformatie, liefde, leiderschap, transcendentie en naar kosmisch eenheidsbewustzijn. Deze reis naar Godrealisatie kent vier levels. Elk level zal in 4 weekenden gegeven worden over een tijdbestek van één jaar zodat alles goed geïntegreerd en eigen gemaakt kan worden. De volledige training bestaat dus uit een traject wat zich over 4 jaar uitspreidt.

Het eerste jaar van The Golden Age Teachings ligt de focus op het innerlijke onderzoek naar het ik-bewustzijn en de ontwaking van het eenheidsbewustzijn. Tijdens het eerste level maak je een reis naar binnen om jezelf beter te leren kennen en om jouw werkelijke waarheid te kunnen zien. Je zal je bewust worden hoe jij van het ik-bewustzijn naar het eenheidsbewustzijn kan gaan en gebruik kan maken van jouw innerlijke manifestatiekracht. Het overvloedsbewustzijn zal in jou ontwaken en je zal leren hoe jij kan manifesteren vanuit het eenheidsbewustzijn waar vreugde, liefde, verbinding en medeleven aanwezig zijn en waar je volledig in het nu aanwezig bent. Je zult synchroniciteiten en welvaart gaan creëren op elk niveau zoals jij het wilt en iedere vorm van overvloed volop gaan ervaren in jouw leven. 

Wanneer: 
Deze jaaropleiding bestaat uit 4 live lesweekenden met toegang tot de versleutelde online omgeving op de website voor tussentijdse ondersteuning.
Het is niet mogelijk om losse weekenden te volgen.

Weekend 1:  3, 4, 5, september 2021
Weekend 2:  5, 6, 7, november 2021
Weekend 3:  7, 8, 9 januari 2022
Weekend 4:  4, 5, 6, maart 2022

Vereiste vooropleidingen:
Mahatma Avatar van Synthese Master

€1797 Betaal in 1x of in 4 termijnen

Let op: Wanneer de maartegelen omtrent Corona te zijner tijd een goed verloop van de opleiding in de weg staan, zal deze online gegeven gaan worden.

’t Trefpunt

Deest, Gelderland Nederland + Google Maps
Log in bij jouw account