Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Petitie Saint Michael

29 september 2022 Gehele dag

29 September staat in het teken van Saint Michael, de beschermengel van rechtvaardigheid, genade en gerechtigheid. Don Rodolfo, ook bekend als Senia Melchizedek, heeft de laatste 30 jaar nauw samengewerkt met Saint Michael en hij zal op deze speciale dag een Magische ceremonie gaan uitvoeren, een ritueel vanuit de Hogere Magie. Tijdens deze jaarlijkse ceremonie zal de energie van Saint Michael gegrond worden en is er de mogelijkheid verschillende verzoeken te doen met petities voor bescherming, geluk, verbinding, overvloed in gezondheid, om blokkades op ons pad te verwijderen, zware energieën en entiteiten te verwijderen zodat we weer vrij zonder obstakels ons pad kunnen vervolgen.

Don Rodolfo maakt deze ceremonie en de petitie nu ook toegankelijk voor anderen aangezien we in een bizarre tijd leven. Dit jaar zal hij een verlengde ceremonie geven om iedereen die dat wil mee te nemen in de energie.

Wanneer: 29 september 2022. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 september 20:00u.
De volledige ceremonie duurt tussen de 7 en 9 dagen en zal ongeveer 12 maanden doorwerken. Geschikt voor iedereen die deze zegen in zijn of haar leven wilt ontvangen. Nu in deze collectieve ceremonie voor de unieke prijs van slechts 11 euro per persoon!

€11 per persoon

Log in