Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Melchizedek Power Reset

4 mei @ 10:00 17:00

Online training

Tijdens deze Melchizedek Power Reset dag gaan we innerlijke ladingen resetten, of te wel de ladingen naar beneden brengen. Met innerlijke ladingen bedoelen we uitingen van trauma’s, bijvoorbeeld: angsten, paniekaanvallen, onzekerheden, woede, depressies, claustrofobie, minderwaardigheidscomplexen, enz.

Door de aanwezige lading te verlagen kan je het leven beter hanteren en meer inzicht krijgen over de oorzaak. Wanneer het niet zo overheersend aanwezig is biedt dat mogelijkheden je er van te bevrijden. Deze healingsdag is daarom ook meer dan een cadeautje voor jezelf want je zult jezelf bevrijden van ladingen waar je misschien wel jaren mee hebt geworsteld.

Deze bijzondere Melchizedek Power Reset hebben we gepland op 4 mei, omdat er deze dag (Dodenherdenking) veel aandacht uit gaat naar geleden trauma. Naast persoonlijke problemen zal er ook gewerkt worden in het collectief om trauma ladingen naar beneden te brengen, zodat er collectief meer heling en bewustwording kan ontstaan. Dat zal deze dag een extra krachtige dimensie geven.

Meer informatie over deze bijzondere techniek en dag lees je hier.

Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

€150

Dit betreft een online training die met behulp van Zoom wordt gegeven. Voorwaarde voor deelname is dat men zich zichtbaar maakt met behulp van de camera om een persoonlijke connectie te waarborgen. Alleen de mensen die zich bij ons hebben aangemeld nemen we mee in de online trainingen en energieoverdrachten.

Log in