Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mahatma Master Neveninitiatie 2: Beschermingsritueel

13 oktober @ 10:00 16:00

Online training

Deze neveninitiatie kan pas gegeven worden wanneer iemand de eerste neveninitiatie heeft ontvangen.

In deze unieke bijeenkomst, gewijd aan de Beschermengelen, dompelen we ons onder in de wereld van persoonlijke krachtontwikkeling. Je zal kennismaken met subtielere aspecten van Engelen Magie, zoals bekend in esoterische en occulte kringen.

Deze spirituele en esoterische ontdekkingstocht zal je ziel vullen met een overvloedig gevoel van persoonlijke kracht. Het is pure empowerment. Het voegt een extra dimensie toe aan je leven, verrijkt je innerlijke wereld en transformeert je wereldbeeld. De rituelen die je leert geven jou de mogelijkheid om niet alleen jezelf, maar ook anderen, je woning en elke plek die je bijzonder vindt, te beschermen. Ze stellen je in staat om je omgeving te reinigen van ongewenste energieën en invloeden.

Meer informatie over de verschillende neveninitiaties lees je hier.

Datum: 13 oktober 2024
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master & Mahatma Master Neveninitiatie 1

€150

Dit betreft een online training die met behulp van Zoom wordt gegeven. Voorwaarde voor deelname is dat men zich zichtbaar maakt met behulp van de camera om een persoonlijke connectie te waarborgen. Alleen de mensen die zich bij ons hebben aangemeld nemen we mee in de online trainingen en energieoverdrachten.

Log in