Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mahatma Master Neveninitiatie 1: Verbanningsritueel

10 maart @ 10:00 16:00

Online training

Wanneer je de Mahatma Master hebt gevolgd kan je deelnemen aan deze krachtige dag. Gedurende deze eendaagse spirituele reis word je ondergedompeld in de kunst van een krachtig verbanningsritueel om negatieve en zware energieën te neutraliseren, of entiteiten te verbannen die mogelijk via vloeken of andere magische paden naar jou gestuurd zijn. Bovendien zorgt dit ritueel van verbanning ervoor dat je voorzien wordt van de essentiële bescherming gedurende de dag, vooral wanneer je je in intense omgevingen bevindt.

Zeker geen overbodige luxe wanneer je in de schoenen van jouw Meesterschap bent gestapt tijdens de Mahatma Master! Wanneer je op een hoger level begint te ontwikkelen en met magie en energiewerk aan de slag gaat, kan dat ook de interesse wekken van andere krachten die mee willen liften.

De neveninitiaties moeten op volgorde gevolgd worden.
Meer informatie over de verschillende neveninitiaties lees je hier.

Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

€150

Dit betreft een online training die met behulp van Zoom wordt gegeven. Voorwaarde voor deelname is dat men zich zichtbaar maakt met behulp van de camera om een persoonlijke connectie te waarborgen. Alleen de mensen die zich bij ons hebben aangemeld nemen we mee in de online trainingen en energieoverdrachten.

Log in