Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mahatma Avatar van Synthese Master

2 september 2022 @ 09:00 4 september 2022 @ 17:00

Deelname op locatie of via livestream.

Het pad van ware meesterschap en voorbij de illusie.

Leer met energieën werken en claim jouw geboorterecht terug. Ook is dit de vooropleiding voor onder andere The Golden Age Teachings en de Paranormale trainingen.

Nu ook via livestream te volgen!
Ideaal voor mensen die slecht ter been zijn, in het buitenland verblijven of om welke andere reden dan ook de voorkeur geven aan een online deelname vanuit hun eigen vertrouwde omgeving, maar toch de sfeer van een training op locatie willen proeven. De voorkeur om een training op locatie of online te volgen is voor iedereen persoonlijk. Omdat er wat vragen bij je omhoog kunnen komen omtrent de livestream hieronder een korte toelichting.

We huren een externe partij in zodat de livestream verbinding professioneel wordt opgezet. Enkele weken voor aanvang ontvang je aanvullende informatie via de email. We kunnen verzekeren dat het volgen van de Mahatma Master via livestream geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de training en de effectiviteit en kracht van de energieoverdrachten. Uiteraard zal de ervaring anders zijn, maar daarom niet minder.

We hebben veel ervaring met het geven van online trainingen. Tot nu toe hebben we eigenlijk alleen positieve feedback ontvangen van eerdere cursisten, ook van hen die het in het begin eigenlijk niet zo zagen zitten dat online. Ze bleken positief verrast over de kracht waarmee de activaties/clearingen binnen kwamen en de rust waarmee ze de teachings konden ontvangen en de energie integreren. Dit komt omdat dit gehele systeem is gecreëerd om juist op afstand te geven aangezien mensen vroeger grote afstanden moesten afleggen te voet of te paard en dat niet altijd mogelijk was.

€350 inclusief certificaat

Wil je herhalen? Neem dan eerst even contact op.

Wanneer de regelgeving omtrent Corona te zijner tijd een goed verloop van de training in de weg staan, zal deze online gegeven gaan worden.

’t Trefpunt

Deest, Gelderland Nederland + Google Maps

Log in