Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eindejaars ceremonie

Collectieve ceremonie

27 december 2023 Gehele dag

Op 27 december 2023 zal Don Rodolfo, a.k.a. Senia Melchizedek, een krachtige eindejaars ceremonie  geven waarin hij samen werkt met de Divine Source en de 4 Aartsengelen: Aartsengel San Miguël, Aartsengel San Raphaël, Aartsengel San Gabriël & Aartsengel San Zadkiël.

De ceremonie is gericht op het afronden van het huidige jaar en het brengen van een Kosmische resonantie voor 2024 waarin je het gehele jaar door Goddelijke leiding ontvangt van de Divine Source en de 4 Aartsengelen die onze 4 wegen bewaken; deze 4 wegen kunnen vergeleken worden met de 4 windrichtingen. Door een magische ceremonie met hen te doen kunnen zij de wegen voor ons openen en aanwezige blokkades opheffen. Hierdoor komt het leven wat het meest met jou resoneert binnen handbereik, het pad wat jij vanuit jouw hart het liefst zou bewandelen wordt geopend. Divine Source zegent het pad met zijn Gouden levensadem.

Wanneer: 27 december. Aanmelden kan tot uiterlijk 26 december 20:00u.
De volledige ceremonie duurt tussen de 7 en 9 dagen en zal ongeveer 12 maanden doorwerken. Geschikt voor iedereen die deze zegen in zijn of haar leven wilt ontvangen. Nu in deze collectieve ceremonie voor de unieke prijs van slechts 11 euro per persoon!

€11 per persoon
Log in