Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De nieuwe Goddelijke Blauwdruk

17 december 2023 @ 10:00 17:00

Online training

Zoals je inmiddels weet zitten we midden in een shift van tijdperken waarin alles aan transformatie onderhevig is. Nu de mensheid uitgenodigd wordt zijn volle potentieel te gaan belichamen, zien we dat nu ook de Axitonale en Galaxitonale lijnen zich aan het herstructureren zijn. Er ontstaat een nieuw systeem waardoor de energie zich verplaatst: Het Golden Age Axitonanale en Galaxitonale grid. Dit werkt weer door op jouw eigen Goddelijke Blauwdruk, die aangezet wordt jouw ontwikkeling tot compleetheid te stimuleren.

Tijdens deze eendaagse zal er een vernieuwde harmonie en resonantie ontstaan tussen de Aarde, het Universum en jouw fysieke lichaam, geest en ziel. Deze gecombineerde ervaring zal een enorme boost geven aan jouw spirituele en persoonlijke groei. In deze tijd van intense transformatie en ontwaking, hebben we allemaal behoefte aan zo’n impuls. Mis deze mooie update van de initiële initiatie vanuit de Mahatma Master niet!

Meer informatie over de training vind je hier.

Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master

Attentie: Iedereen die deelneemt aan de vernieuwde Mahatma Master training vanaf september 2023, ontvangt automatisch de alignment met het Golden Age Axitonale en Galaxitonale Grid. 

€125

Dit betreft een online training die met behulp van Zoom wordt gegeven. Voorwaarde voor deelname is dat men zich zichtbaar maakt met behulp van de camera om een persoonlijke connectie te waarborgen. Alleen de mensen die zich bij ons hebben aangemeld nemen we mee in de online trainingen en energieoverdrachten.

Log in