Losse trainingen

Op deze pagina vind je de trainingen die los te volgen zijn bij One Consciousness Academy. Wel is ook voor deze trainingen de Mahatma Avatar van Synthese Master de vereiste vooropleiding zodat we een constante basis en kwaliteit kunnen bieden aan alle deelnemers. Onder aan de pagina vind je het agenda overzicht van alle losse trainingen die momenteel staan ingepland.

High Frequency Angel Light

De High Frequency Angel Light training is een dag die zal baden in de zeer hoog frequente engelen energie. Tijdens deze eendaagse ontvang je verschillende initiaties rechtstreeks vanuit het hogere bewustzijn van de Seraph Freya Melchizedek en Hoge Priester Senia Melchizedek. Tijdens verschillende van deze initiaties zullen zij een Powerfusion laten plaats vinden; dat wil zeggen dat zij hun bewustzijn ter plekke laten samensmelten waarbij een enorme kracht vrij zal komen, waaruit zij vervolgens de zeer hoog frequente initiaties zullen gaan geven. De initiaties vanuit deze hogere staten en sferen van bewustzijn zijn nog nooit eerder gegeven tijdens een training. De tijd en energie zijn er nu rijp voor en zal bij een ieder die deze training volgt een groot effect hebben op hun energiesysteem en bewustzijn.

Tijdens deze ééndaagse zal je geïnitieerd worden in de Hogere Orde van de Seraph en Melchizedek, zowel fysiek, energetisch en in bewustzijn. Naast de bijzondere initiaties/activaties zal er een bewustzijnstransmissies gegeven worden om fragmenten van het Seraph bewustzijn en het Melchizedek bewustzijn te integreren. Dat zal jouw vermogen flink laten toenemen om op hoog niveau contact te maken met de engelen en de Melchizedek orde.

Ook zullen er powertools gedeeld worden die de ontwikkeling van jouw paranormale vermogens zullen stimuleren en waardoor je natuurlijk de High Frequency Angel Light zelf kan gaan faciliteren.

De exacte inhoud van deze training kan alleen ervaren worden. Daarom gaan we er ook verder geen woorden aan verspillen. Kom het zelf ervaren tijdens deze 1 daagse, mis het niet!

De effecten

  • Jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling krijgen een boost. Dit zal voor iedereen op een andere manier vorm krijgen in jouw leven want ieders pad is uniek.
  • De connectie met de Hogere Sferen wordt enorm versterkt.
  • De ontwikkeling van jouw paranormale vermogens worden gestimuleerd. Dit zal je gaan merken in onder andere jouw helderziende vermogens en bij het channelen.
  • De Anthakarana ontvangt een upgrade. Deze zal ongeveer 50 meter breed worden waardoor het mogelijk wordt om de krachtige energie van de Hoog Frequente Angel Light  te faciliteren.

Deelname vereisten

Om deel te kunnen nemen aan deze High Frequency Angel Light training moet je minimaal de Mahatma Avatar van Synthese Master gevolgd hebben. In de Mahatma Master wordt namelijk een bepaalde fundering gelegd die vereist is om met deze hoog frequente energie te kunnen werken.

Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om uit jouw comfortzone te stappen en open staat om nieuwe lagen te verkennen. Wanneer je met de hoge frequentie van de engelen gaat werken zal jouw contact met de Hogere Sferen namelijk toenemen.

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 99,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Melchizedek Power Reset

Iedereen, maar dan ook iedereen, heeft last van innerlijke ladingen die zich kunnen uiten op een lichamelijke en/of geestelijke manier. Als eenmaal de lichamelijke limiet bereikt is dan uit zich dit in angstaanvallen, woede of in andere vormen. Vaak zie je ook dat mensen onzeker zijn door de opvoeding die ze gehad hebben waarin ze gekleineerd en onderdrukt zijn, mishandeld of seksueel misbruikt. Deze ladingen kunnen vaak onze levens bepalen en weerhouden je ervan om vanuit je ware zuivere zelf te handelen.

Tijdens deze Melchizedek Power Reset dag gaan we innerlijke ladingen resetten, of te wel de ladingen naar beneden brengen. Met innerlijke ladingen bedoelen we uitingen van trauma’s, bijvoorbeeld: angsten, paniekaanvallen, innerlijke onzekerheden, woede, depressies, claustrofobie, minder waardigheidscomplexen, enz.

Je moet het zo zien: de lading kan van 2 tot 10 oplopen. Je wordt geboren met een ladingsveld van 1 á anderhalf en deze kan gedurende je leven oplopen tot 7, 8, 9 of zelf tot 10. Hoe hoger hoe heftiger je in innerlijk conflict bent met jezelf doordat je innerlijke lading alles in je leven overheerst. Als je lading een 8 is dan kunnen wij de lading naar beneden halen en naar bijvoorbeeld een 5 brengen of zelfs nog ietsjes lager.
De lading die lichamelijk is opgelopen kun je vergelijken met een bad vol vies water. Senia trekt de stop uit jouw bad waardoor het vieze water kan weglopen. Daardoor kan je het leven beter hanteren en meer inzicht krijgen over de oorzaak van de lading. Wanneer het niet zo overheersend aanwezig is biedt dat mogelijkheden je er van te bevrijden. Deze healingsdag is daarom ook meer dan een cadeautje voor jezelf want je zult jezelf bevrijden van ladingen waar je misschien wel jaren mee hebt geworsteld.

Deze healings dag zal +- 3 á 4 weken na deelname doorwerken waarvan de eerste week voornamelijk merkbaar zal zijn. De eerste 2 a 3 dagen zal men zich ook aardig moe en wat ongemakkelijk gaan voelen alsof je niet lekker in je vel zit. Dit heeft te maken met het feit dat de zware energie uit je systeem aan het gaan is. Het is tijd om jezelf te bevrijden van je innerlijke lasten.

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 99,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Gtummo Healing & Protection

Tijdens deze krachrige 2 daagse training werken we met zowel Mahakali als het Gtummo systeem. Er zal een volledige activatie/initiatie van de Hindu godin MahaKali gegeven worden met haar mantra en yantra. Dit maakt een zeer sterke kracht vrij van reiniging, transformatie en bescherming.
Gtummo is de Tibetaanse naam voor een krachtig healingssysteem dat in Tibet wordt ingezet om ernstige medische aandoeningen te genezen en voor energetische versterking en bescherming. De volledige naam van deze training luid dan ook: 

Mahakali Empowerment & Gtummo Healing and Protection.

Er zijn verschillende vormen van Gtummo en Candali, waarvan elke vorm vier levels van initiaties kent. Deze worden in de training gecombineerd om jou het beste van het beste te kunnen bieden. Tibetaanse Gtummo Inti Api Hidup heeft een makkelijk maar zeer krachtig systeem ontwikkeld om krachten aan te roepen. Satya Candali voegt een aantal mantra’s en mudra’s toe om deze kracht voor verschillende doeleinden toe te passen zoals mind control, vernietiging van vijanden en negatieve entiteiten, energetische bescherming, om wensen uit laten komen en het helen van ziekten.

Het werkt samen met de Hindu godinnen Kali en Baglamukhi. Hierbij wordt een heilig vuur geactiveerd dat bij elk level in fases wordt opgebouwd. Elke fase moet minimaal één week beoefend en uitgevoerd worden voordat je door kan gaan naar de volgende. Op deze werkwijze krijg je toegang tot alle Kundalini kracht zonder het risico om schade op te lopen tijdens het proces. We spreken hier dan ook onder andere van de hoogste vorm van Kundalini power.

De levels

Hieronder een korte indicatie van de verschillende levels die we gedurende de 2 dagen behandelen.

Level 1
Het eerste tan tieng centrum onder de navel wordt wakker gemaakt en het heilige vuur wordt opgevoerd en verspreidt. De Baglamukhi lichaamsbeschermer wordt gegeven.

Level 2
Het tweede tan tieng centrum bij het hart wordt geactiveerd en de kracht wordt 100 maal versterkt. Het Mahakali schild wordt gegeven.

Level 3
Het derde tan tieng centrum bij het derde oog wordt geactiveerd en alle chakra’s en nadi’s worden opgeschoond. De kracht wordt hier 1000 maal versterkt.

Level 4
Het vierde level wordt ook wel het esoterische Vajra Master level genoemd en met dit level is de initiatie compleet. De kracht wordt 10.000 maal versterkt. Wanneer je deze energie goed onderhoud word je letterlijk onbreekbaar voor negatieve krachten.

 

Na deze tweedaagse training zal er een vervolg/uitbreiding komen waarin er krachten geactiveerd worden die onder andere voor overvloed en bescherming tegen vijanden ingezet kunnen worden. Deze training zal niet voor iedereen toegankelijk zijn. We gaan hier namelijk aan de slag met met de Vedic esoterische leer en krachten en daarvoor moet een bepaald niveau van integriteit en mentale stabiliteit aanwezig zijn. Deelname aan deze vervolgtraining is dan ook niet voor iedereen geschikt. O.C. Academy zal indien nodig hierin de doorslaggevende beslissing nemen.

Duur: 2 dagen
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 350,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

The Way of the Shaman

In The Way Of The Shaman gaan we werken met onze persoonlijke dood. Voor velen zal dit in eerste instantie eng klinken omdat we geneigd zijn angst te hebben voor het onbekende en de dood een beladen onderwerp in de westerse maatschappij is. Maar juist dit onbekende en onderbelichte onderwerp heeft aandacht nodig om inzichten te kunnen krijgen over onze valkuilen in het leven dat we leven.

Tijdens deze eendaagse training zal je door het doodsproces gaan en onder begeleiding een kleine dood gaan ervaren. De meeste sjamanen vanuit verschillende tradities kennen de kleine dood en doorlopen dit proces minimaal 1 maal in hun leven. Het is een zeer fijne voorbereiding op de grote sprong die je ooit gaat maken in je ascensie proces en het is daarom ook een echte must zodat je vol vertrouwen de sprong kan aangaan. Het doodsproces wat we deze dag gaan doen brengt je inzichten over waar je jezelf nog aan vasthoudt, en wat je belemmert om uiteindelijk het leven los te kunnen laten als het werkelijk zover is.

Het proces van deze dag zal een letterlijk een eye-opener zijn voor jouw innerlijke weten en het geeft je de mogelijkheid te zien waar nu jouw beperkingen liggen en wat jouw eigen schaduwkanten zijn. Door je hier bewust van te worden gaan er nieuwe deuren open die nieuwe mogelijkheden brengen. Het is daarom ook een proces wat eigenlijk iedereen een keer zou moeten ervaren en niet alleen zij die zich met sjamanisme bezig houden, omdat het je juist dichter bij jezelf brengt. De inzichten die je krijgt kunnen soms overweldigend zijn maar zeker bevredigend omdat je leert zien met andere ogen; het leven krijgt er meer diepte door.

The Way Of The Shaman is een dag van innerlijke transformatie en om ruimte te scheppen in je leven. Je zal duidelijkheid krijgen over wat jou energetisch nog vasthoud en jou belemmert om jezelf te kunnen zijn; jezelf goed te kunnen uitdrukken in het leven om het leven volledig te kunnen leven. Het gaat over jouw innerlijke kracht terug nemen en het leven te dansen vanuit een innerlijk verlangen om daadwerkelijk te zijn in het hier en Nu. Zelfrealisatie/Godrealisatie kan alleen bewerkstelligd worden als we bewust worden van de diepere lagen van onszelf die ons vasthouden in het leven.

Dus mis deze spannende en prachtige dag niet wanneer deze staat ingepland!

Duur: 1 dag
Tijd:
van 10:00 tot 17:00
Investering in jezelf: € 99,-
Vereiste vooropleiding:
Mahatma Avatar van Synthese Master

Agenda & aanmelden

Zodra een losse training staat ingepland verschijnt deze hier onder. Houd de agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

[ecs-list-events cat='losse trainingen' thumb='true' thumbwidth='150' thumbheight='150' ecs-list-events excerpt='300' contentorder='title, thumbnail, price, excerpt, date, venue']
Ja, ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen.