Consulten & Ceremonieën

Veel cursisten zijn bekend met het werk van Senia Melchizedek, waaronder het voorouder werk en het werk met de Saints/Opgestegen Meesters en Engelen. Na jaren de focus gehad te hebben op het geven van cursussen en trainingen in deze materie, heeft hij nu ook beperkt ruimte vrij gemaakt in zijn agenda om consults te geven en mensen te helpen met persoonlijke issues of problemen.   

Met behulp van magische ceremonieën kunnen persoonlijke issues of problemen worden opgelost vanuit de energetische sferen. Het werk met o.a. de voorouders en de Saints zorgt er voor dat een bepaald evenwicht wordt hersteld, zodat heling en harmonie kan ontstaan rond het issue. Het is namelijk zo dat een probleem zich altijd eerst energetisch vormt voordat het zich fysiek manifesteert. Door vanuit de energetische sferen te werken en het evenwicht te herstellen, pakt Senia de kern van het probleem aan in samenwerking met de voorouders, Saints, Engelen en andere krachten die de mensheid dienen.

Voordat er een ceremonie gedaan kan worden zal er eerst een online consult via Zoom moeten plaatsvinden waarin het issue of het probleem gezamenlijk besproken en belicht wordt. Vandaaruit wordt er gekeken welke ceremonie uitgevoerd kan worden om verandering en heling te brengen in de situatie. Zodra dat helder is zullen de spirits aan de slag gaan voor je. Er wordt altijd vanuit het hoogste goed gewerkt. Het is dan ook goed mogelijk dat er tijdens het consult informatie naar voren komt die wijst op een eigen aandeel in de situatie waarvoor verantwoordelijkheid genomen mag worden. Alle heling die we gaan brengen via de ceremonie zal daarom ook altijd in het voordeel zijn voor alle partijen. 

Wat voor soort issues en problemen kunnen er behandeld worden?

Eigenlijk alles. Het is belangrijk om de controle die men vaak wilt houden op het probleem volledig los te laten en het over te geven aan de krachten, om verandering te kunnen laten plaatsvinden.

Er is van alles mogelijk met magisch werk, maar er dient wel vanuit een integriteit en waarheid gehandeld te worden. Het is daarom belangrijk om eerst een consult te nemen om het betreffende issue of probleem te bespreken. Het kan namelijk bijvoorbeeld zo zijn dat het niet haalbaar of wijs is om nieuw leven te blazen in een relatie die karmisch gezien op zijn einde loopt. Uiteraard kan en zal Senia geen keuzes voor jou maken maar kan hij slechts adviseren en aangeven wat de mogelijkheden zijn. Daarom is een consult nodig voorafgaand aan een ceremonie om het plaatje rond en helder te krijgen, zodat er gekeken kan worden naar de mogelijkheden om het issue/probleem te behandelen.

Tevens is het mogelijk om helend bad essences te ontvangen. Deze essences zijn opgeladen met spirituele kracht om het energetisch en fysieke lichaam mee te reinigen. Soms zal het gebruik van een essence gepaard gaan met een ceremonie en soms is het mogelijk om ze los te ontvangen van de ceremonie.

Prijzen

Consulten

Uur                     –  € 95,-              

Anderhalf uur   – € 130,-

Overig

1 fles van 1 ½ liter helend bad essences – € 75,-

Ceremonieën

Een ceremonie wordt altijd op maat gedaan en kent daarom geen vaste prijs. Deze is o.a. afhankelijk van het level van het issue of probleem en de tijd en energie die er in gestoken moet worden om de balans te herstellen. Maar om een indicatie te kunnen geven benoemen we hieronder enkele voorbeelden.

Liefdesceremonie – €250,-
Ondervind jij liefdes problemen? Ben jij op zoek naar de ware liefde maar lukt het niet? Of heb je een partner maar is de passie minder (geworden) en mag de liefde meer stromen? Dan kan je met deze liefdesceremonie weer nieuwe energie in je liefdesleven blazen.

Heling van relatieproblemen – Begint bij €250,- en kan oplopen naarmate de intensiteit van de verstoring.
Ceremonies/rituelen voor relatieproblemen zijn heel breed, daarom kunnen we hier niet specifiek 1 ding benoemen aangezien we open staan voor de gehele problematiek. De ceremonies en rituelen kunnen volledig aangepast worden op het probleem gebied. Tijdens het consult zullen de puntjes op de i gezet worden.

Andere voorbeelden waar rituelen en ceremonieën voor gedaan kunnen worden – vanaf €250,-

  • Het openen van wegen wanneer jouw weg/pad geblokkeerd is.
  • Meer geluk in het leven willen hebben.
  • Een goede gezondheid.
  • Persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
  • Geluk in liefde.
  • Financiële overvloed.
  • Enzovoort

Er is veel mogelijk, vraag daarom altijd naar de mogelijkheden tijdens het consult met Senia Melchizedek.

Boek nu een consult

Het is alleen mogelijk een online consult te boeken. Uit dit consult zal blijken welke mogelijkheden er zijn voor een ceremonie.
Nadat jouw verzoek voor een consult is ontvangen zal deze in behandeling worden genomen om een beschikbare datum en tijdstip te vinden. Vanwege een volle agenda is het slechts beperkt mogelijk hierin rekening te houden met voorkeuren. Het kan enkele werkdagen duren voordat er contact wordt opgenomen. Hiervoor vragen we begrip.

Het is momenteel niet mogelijk een consult te boeken.

Log in