Mahatma Coach & Trainers™

Op deze pagina vind je een overzicht van de actieve en gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers™.
Let op: Enkel zij die op deze pagina staan worden officieel erkend en ondersteund door One Consciousness Academy.

Alle Mahatma Coach & Trainers™ op deze pagina hebben de jaarlijkse bijscholing ontvangen waardoor zij werken volgens de laatste ontwikkelingen. One Consciousness Academy staat voor professionaliteit en kwaliteit, wij gaan niet voor minder.

Bij deze Coach & Trainers kan je onder andere terecht voor de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™. Tijdens deze driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Voor een uitgebreide beschrijving van deze Practitioner scroll je helemaal naar beneden.

Tevens organiseren zij de zeer waardevolle terugkomdagen waaraan je deel kan nemen om met de geleerde stof te oefenen, in praktijk te brengen en eigen te maken. Er zijn terugkomdagen voor de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™ en Master. Uiteraard is deelname aan een van deze terugkom momenten pas mogelijk wanneer de bijbehorende training is afgerond.

Mahatma Coach & Trainers™

NEDERLAND

Thamar Karpes

zandvoort
(noord-holland)

Met een achtergrond in het bedrijfsleven, als Yoga teacher en Mahatma Coach & Trainer heb ik de intentie om jou op het pad van meesterschap, diepe transformatie en bewustwording te begeleiden zodat je volledig in je kracht komt te staan.

Claudia Hartendorp

Enkhuizen
(noord-holland)

Jouw verbinding met de bron herstellen. Jouw bewustzijnsgroei volledig in jouw kracht begeleiden in liefde en dankbaarheid
Mijn missie is inspireren, transformeren en jou begeleiden. Kom in je kracht en leef je ware zelf!

Diana Wiemers

oud-beijerland
(zuid-holland)

Ik wil me inzetten om een krachtig aandeel te hebben in de ontwikkeling en het levensgeluk van een ander. Daarnaast wil ik de mensheid begeleiden, leiden en helpen in hun transformatie proces. Dit bereik ik door zelf een voorbeeld te zijn en de verandering te zijn die ik wil zien in de wereld om mij heen.

Esther Kleijn

hellevoetsluis
(zuid-holland)

Mijn naam is Esther Kleijn. Ik vind het prachtig om mensen te begeleiden in hun processen en bewustzijnsontwikkeling en te inspireren door gewoon mij zelf te zijn!

Sylvia Sluiter

gORINCHEM
(zuid holland)

Als transformatieve coach & trainer, yoga teacher en vertrouwenspersoon, kan ik jou helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling in bewustwording, meer liefde en vreugde voor jezelf én in je leven, meer creativiteit en blijheid ervaren.

Rob Wesseling

vlissingen
(zeeland)

Mijn naam is Rob, na lang als ondernemer in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest kwam ik er achter dat mijn passie daar niet meer is. Na jaren van opleiding te hebben genoten van Senia ben ik nu een gepassioneerd en gedreven coach, trainer en healer die jouw helpt om tot je ware kern te komen.

Lurnia Arnhem

Almere (Flevoland)

Als Mahatma Trainer, Coach en Healer sta ik voor verbinding en werk ik op multidimensionaal niveau met cursisten en cliënten. Ik ondersteun je bij je innerlijke helingsproces waardoor er verbinding met jezelf ontstaat en er tegelijkertijd een persoonlijke- en spirituele bewustwordingsverandering plaats vind.

Petra Jongschaap

WINTERSWIJK
(GELDERLAND)

Ik ben hier om jou vanuit mijn hart te ondersteunen en te begeleiden bij jouw groei. Door mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, kom ik steeds dichter bij mijn authentieke zelf, ervaar ik zelfliefde, voel ik innerlijke rust en sta ik positief en zelfverzekerd in het leven. Wil jij dat ook? Laten we samen op reis gaan! 

Linn Knoops

mierlo
(noord-brabant)

Vanuit verbinding herstel ik jouw connectie met de bron, moeder aarde en je hogere zelf. Samen gaan we je zelfbewustzijn vergroten waardoor je meer verbinding krijgt met jouw hart en je in jouw kracht komt te staan.

Hier jouw naam?

Heb jij ook een missie om je medemens te helpen? En wil je graag zelfstandig ondernemen?
Wil jij het O.C. Academy team van erkende Mahatma Coach & Trainers™​ versterken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

EUROPA

Inge Borremans

Rumst, Antwerpen
(BELGIE)

Iedereen heeft het recht om te leven in verbinding, in verbinding met jezelf en met de Bron.  Leven vanuit een open, liefdevolle houding gericht op al jouw mogelijkheden en niet op beperkingen.  Daar wil ik je graag in begeleiden.  Wees welkom in mijn trainingen.

Vind hieronder Mahatma Coach & Trainers™
bij jou in de buurt.

Tip: De kaart staat ingezoomd op Nederland. Zoom uit om het internationale aanbod te bekijken.
Klik op de aanwijzers om direct naar de bijbehorende website te gaan en contact op te nemen.

Kalender 

 

Een overzicht van de aankomende Mahatma Avatar van Synthese Practitioner trainingen & terugkomdagen.
Om je aan te melden neem je even contact op met de organisator of meld je aan via hun website.

Geen evenementen gevonden!

Evenement toevoegen

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner™

TIJDENS DEZE PRACHTIGE DRIEDAAGSE TRAINING MAAK JE KENNIS MET DE MAHATMA ENERGIE.

Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid. 

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.                 

De Mahatma is letterlijk het collectief van de opgestegen Meesters, wie alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. Het werkt transformerend op elk aspect van je leven.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld tijdens deze training. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

Wat kan deze training voor mij betekenen?

Tijdens deze training wordt jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen; je connectie met je hogere zelf wordt hersteld en verdiept waardoor jij een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd waardoor jij de Mahatma weer kan gaan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (± achttien meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigd en bent en niet slechts een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is. Jij zal letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie faciliteert en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat jij opnieuw de verbinding met je hogere zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige healingen te kunnen geven. Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteunend ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke als spirituele groei en het helpt natuurlijk bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatma betekent letterlijk Grote Ziel.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner heeft een transformerend effect op verschillende patronen/beelden waardoor deze de kans krijgen te verdwijnen en/of dat je er beter mee leert omgaan. Voorbeelden van patronen/beelden zijn:

• Stress;
• Vermoeidheid/lusteloosheid;
• ADHD;
• Burn-out of depressief gevoel;
• Angsten;

• Slaapproblemen;
• Rouwverwerking;
• Verwerking en loslaten van verdriet, trauma etc.;
• Allergieën;
• (Chronische) wonden;

Het is niet vereist om eerst deze driedaagse Mahatma Practitioner te volgen alvorens men de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen. Maar door velen wordt het echter wel ervaren als een zeer fijne introductie met de energie waardoor je een goede en stabiele fundering legt voor wanneer je de Mahatma Avatar van Synthese Master wilt volgen. 

Wat leer en ontvang ik allemaal?

Je zal tijdens deze 3 daagse Practitioner opgeschoond worden en je systeem wordt volledig gereset en herverbonden. Je zal gedurende deze training activaties gaan ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je hogere zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Natuurlijk zal er ook met elkaar geoefend gaan worden. 

Het contact met je hogere zelf wordt hersteld. Jouw lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je de mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt een zeer diepgaande DNA activatie waardoor je veel sneller kan evolueren en groeien, zowel persoonlijk als spiritueel. Naast dat je zelf healing leert faciliteren wordt er ook een samenwerking gerealiseerd met jouw persoonlijke practitioner healing team. Je leert met dit practitioner healing team werken en je kan hen inzetten voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt ook nog de Trinity initiatie om de Trinity blessing te geven. De Trinity energie is een samensmelting van Melchizedek, Serafijne en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je in een enorme boost in jouw transformatie proces geven. En nog veel meer. 

Hieronder zie je een kort overzicht van de meditaties/activaties die je gaat ontvangen.

 • Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen, verwijderen van entiteiten etc.);
 • Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
 • Openen en activeren van de aardester;
 • Mahatma activatie niveau één;
 • Chakra activatie. Hogere Hart chakra. (Heilige Hart Tempel);
 • Kernangst matrix omzetten in Liefde;
 • Lichtlichaam (Mer Ka Ba);
 • Mahatma activatie niveau twee;
 • Licht frequentie verhoging;
 • Vinger chakra’s activatie;
 • Pijnappelklier activatie (derde oog);
 • Helen oefenen;
 • Practitioner vortex leren geven;
 • Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
 • Activering van het Violette vuur;
 • Ascensie meditatie;
 • Mahatma activatie niveau drie;
 • Galactic Orb activering en ermee oefenen;
 • Installeren van je practitioner Healing assistentie team;
 • DNA opschoning en activering;
 • De Heilige Trinity Initiatie en met de energie oefenen;
 • Teachings: Heilige Trinity kamer & Kathedraal (praktijk oefening);
 • Teachings: Heilige Trinity Shri Murti;
 • Teachings: Ik Bewustzijn vs Eenheidsbewustzijn;
 • Teachings: Integriteit;
 • Teachings: Het Ego en het Hogere zelf.

Doorgroeimogelijkheden

Deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een 3 daagse workshop en een begin op het pad van ware Meesterschap & Ascensie. Als men na deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner de behoefte voelt om verder te groeien is er de mogelijkheid om de Mahatma Avatar van Synthese Master te volgen bij Senia & Freya Melchizedek met daarna eventueel de drie Mahatma Advanced trainingen. Wil je dan nog een stap verder dan wordt het mogelijk om de Mahatma Avatar van Synthese Coach & Trainer te volgen. Met deze training leer je op een zeer hoog niveau werken met energie en hoe je deze kan inzetten voor jezelf en anderen. Dit is een zeer bijzonder en heilig pad wat je aflegt waarop jij jezelf dienstbaar opstelt voor de gehele mensheid. Er is namelijk geen afscheiding; help je jezelf dan help je de wereld.

De Mahatma Avatar van Synthese Practitioner is een driedaagse training die alleen gegeven wordt door de door O.C. Academy opgeleide en gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers. Kosten zijn €297,- inclusief het werkboek en certificaat.  

De trainingen geïntroduceerd door One Consciousness Academy, zoals o.a. deze Mahatma Avatar van Synthese Practitioner, zijn beschermd intellectueel eigendom en staan officieel geregistreerd zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de logo’s, werkboeken, naam en inhoud van de trainingen. Alleen de door ons gecertificeerde Mahatma Coach & Trainers hebben toestemming gekregen om de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner door te geven. Deze Mahatma Coach & Trainers hebben tevens de nodige scholing en bijscholing ontvangen zodat kwaliteit gewaarborgd is. Zonder onze nadrukkelijke toestemming mag men deze training (of een kopie hiervan) niet geven. Bij eventueel misbruik staan wij volledig in ons recht om gepaste juridische maatregelen te treffen.  Wanneer je twijfelt over de certificering van een trainer kan je contact met ons opnemen.

Log in bij jouw account