World Awakening Journey Event

World Awaking Journey Event

Zo veel mensen op de wereld, zo veel culturen en gezichten. Allemaal uniek en toch ook in wezen gelijk want in de kern hebben we allemaal dezelfde menselijke ervaringen. Zo krijgen we op een gegeven moment allemaal te maken met gevoelens van pijn en haat, verdriet, maar ook liefde en vreugde. Veel van de gevoelens en gedachtes waar we mee worstelen zijn onderwerpen van een gebrek aan zelfliefde, onbewust zijn van je ondankbaarheid, jaloezie, etc. Een aantal van deze onderwerpen gaan we onder de loep nemen tijdens dit 1-daagse World Awakening Journey Event.

We zullen deze dag diepgaande contemplaties gaan doen op deze verschillende onderwerpen om inzicht te krijgen op onze innerlijke (belevings-)wereld. Op het einde van de dag gaan we een diepgaande meditatie doen waarin we een intense bewustzijnsoverdracht zullen laten plaatvinden. Deze speciale meditatie met neurobiologische effecten wordt gegeven door Senia & Freya Melchizedek, ieder met een eigen taak om het beste effect voor jullie neer te kunnen zetten.

Tijdens de eindmeditatie zal Senia Melchizedek een bewustzijnsveranderende energie in de ruimte brengen die een transformatie teweeg brengt op 1 of meerdere van de behandelde onderwerpen. Er wordt bewustzijn en inzicht op gebracht waardoor er een vorm van ontwaking ontstaat. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je ontwaking ervaart op het onderwerp jaloezie. Je doorziet in het geheel hoe de jaloezie in je leven aanwezig is waardoor het geen grip meer op je heeft en het beperkende patroon in je leven kan afsterven of simpelweg verdwijnt. Van te voren kan niet gezegd worden wat er bij wie zal gebeuren omdat de tranformatie voor iedereen persoonlijk is. Ieder mens heeft namelijk zijn of haar eigen pad met eigen achtergrond.

Deze bewustzijnsverandering is een neurobiologische verandering die een zeer groot verschil kan maken in je leven. Je zal de nodige inzichten gaan ontvangen tijdens deze zeer bijzondere processen wat zeer verfrissend en verhelderend kan werken en je een verdiepte staat van zijn geeft. Belangrijk is dat je volledig in overgave gaat zonder enige verwachting zodat er kan gebeuren wat er voor jou moet gebeuren. De controle moet dan ook helemaal los gelaten worden tijdens dit zeer bijzondere en magische World Awakening Journey Event.

Wat kan deze dag jou brengen?

Deze 1-daagse bijeenkomst is een must voor iedereen die naar meer rust en sereniteit in zijn/haar dagelijkse leven verlangt, minder mindfucks en los wilt komen van de alledaagse worstelingen. Ben jij toe aan meer vreugde en vrijheid?
Ontwaken van de beperkende bewustzijnslagen zorgt er voor dat je minder tot niet gaat zitten piekeren; je problemen beginnen uit zichzelf op te lossen omdat je niet langer vast zit in je mind en diepere lagen van het leven gaat aanboren. Je bevrijd jezelf van de bewustzijnslagen die jou klein en omlaag houden waardoor je meer van het leven kan gaan genieten. Je zal vreugdevoller worden, het leven zal meer betekenis gaan krijgen en je zal zachter voor jezelf en naar je medemens worden. Je ervaart letterlijk de hemel op aarde.

  • Meer rust in je hoofd.
  • Minder mindfucks.
  • Meer blijdschap ervaren.
  • Gevoel van thuiskomen.
  • Liefde voelen voor alles en jezelf.
  • Meer in het Nu zijn.
  • Meer en diepere dankbaarheid ervaren.
  • Controle los kunnen laten.
  • Meer in vertrouwen en overgave durven gaan.

Waarom dit World Awakening Journey Event?

Omdat het nu tijd is om de wereld, de mensheid, naar een andere staat van zijn te brengen. We hebben meer ontwaakte mensen nodig om een mooie en positieve tijdlijn aan te trekken waarin we allemaal voor elkaar zijn inplaats van in afscheiding. Je kan het zien alsof we op een tweesprong staan, en wij als mensheid beslissen welke kant we op gaan. Als er op verschillende plaatsten in de wereld mensen mee doen, de verdieping in zichzelf aangaan en in die staten van ontwaking komen, dan worden er kleine ontwakingscirkels in verschillende landen gecreëerd; een ontwaakt persoon heeft namelijk een absoluut effect op de omgeving. En wanneer deze kleine cirkels in verschilllende landen beginnen te groeien en elkaar gaan raken zal het een groots effect hebben waardoor iedereen meegenomen kan worden in die staten van ontwaking. Dat zal er toe leiden dat men met veel meer bewustzijn, mededogen en liefde op de wereld staat. Het zelf, oftewel het ego, zal minder belangrijk worden en wij als mensheid belangrijker zijn in het geheel.

Het is tevens mogelijk deze eendaagse bij te wonen naast de opleiding The Golden Age Teachings. Deze werken samen ondersteunend in je ontwakings proces. Uiteraard gaan we bij de Golden Age Teachings vele malen dieper en zal er in 4 jaar tijd alle staten van ontwaking behandeld worden. Maar laat dat gegeven je niet misleiden van de kracht van deze 1 daagse World Awakening Journey Event; het zal je op een dieper niveau ondersteunen aangezien ze synchroon samenwerken en elkaar aanvullen.

Agenda & aanmelden

Duur: 1 dag
Tijden: van 9:00 tot 17:00.
Investering in jezelf: € 100,-


Wanneer dit live event staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Log in