Divine Circle Events

Divine Circle Event - The Power Hour

The Power Hour is een terugkerend Circle Event. Het zijn bijzondere en diepgaande bijeenkomsten waarbij iedereen zijn of haar persoonlijke healing zal ontvangen op een manier die alleen bekend is bij de Divine Source. Tijdens dit healing event zal de Nagual Senia Melchizedek zich volledig afstemmen op de Divine Source en zullen er dingen mogelijk gemaakt gaan worden die zijn weergave niet kennen.

Tijdens elke Divine Circle event zullen er verschillende thema’s aan bod komen en als de Geest het toe laat zullen er boodschappen doorgegeven worden van zowel de hogere sferen als vanuit de geestenwereld. Uiteraard zal dit niet standaard bij elk event aan bod komen aangezien Senia zich die dag volledig afstemt op het hogere waardoor er geen vaste werkwijze is. Dat maakt dit Divine Circle Event – The Power Hour zo bijzonder, uniek en daarmee heel krachtig. Senia werkt met wat zich die dag aandient via het hogere zelf en de Divine Source.

Dat wat zich aandient wordt behandeld en men zal tijdens dit evenement de diepte in gaan om genezing te brengen op verschillende niveau’s van zijn. Tevens zal er een bepaalde opschoning plaatsvinden op zowel lichamelijk als energetisch niveau, waar de Nagual Senia Melchizedek zal werken met zijn bijzondere energetische hulpteams vanuit de hogere sferen en natuurlijk de Divine Source.

Wat een terugkerend onderdeel van elk Divine Circle Event zal zijn is de Source Locking. Alle aanwezigen zullen een speciale kennismakingsinwijding ontvangen waarbij de Divine verankerd wordt in het hart en gekoppeld aan het bewustzijn. Hierdoor ben jij niet meer verwijderd of afgescheiden van de Divine Source, maar zal jij de Divine in jouw hart voelen en ervaren in jouw leven. De Divine zal jouw metgezel zijn en je kan altijd je innerlijke Divine om hulp, raad en advies vragen. Uiteraard zullen hier ook de nodige teachings bij gegeven worden zodat jij een mooie band kan opbouwen met je innerlijke Divine, wat van een enorme positieve waarde zal zijn op en in je leven. Velen hebben reeds deze zeer bijzondere en magisch Source Locking mogen ontvangen van Senia, waarbij velen zeer mooie ervaringen hebben gehad. Zo hebben er zich bepaalde wonderen voorgedaan in hun leven dat alleen de Divine Source kan creëren.

Daarnaast is het ook mogelijk dat er teachings geven gaan worden die net die dag de spijker op zn kop slaan. De thema’s van de teachings zullen dan ook spontaan tijdens het event omhoog komen en altijd aangepast zijn aan de groep mensen die dan aanwezig is. Momenten van herkenning en het gevoel dat Senia rechtstreeks over jouw situatie spreekt zijn dan ook niet zeldzaam. Vanuit deze verbinding kan je de teachings als extra diepgaand ervaren waardoor je tot de diepste inzichten kan komen.

Niets staat vast tijdens deze dag, middag of avond. Laat je daarom verrassen en laat de magie je raken; het zal je heling, rust en innerlijke liefde brengen en meenemen op een zeer bijzonder, uniek en magisch pad. Je zal kennis gaan maken met Senia Melchizedek’s mystieke kracht. Als Teacher en facilitator maakt hij magie mogelijk. Gepaard met zijn bijzondere humor zal het een ervaring zijn die je niet snel meer zal vergeten. Laat je daarom verrassen en geniet van de Magie van dit evenement en wie weet krijg jij een persoonlijk reading vanuit het hogere of de spirit wereld.

Deze evenementen zijn voor iedereen toegankelijk die graag kennis willen maken met Senia Melchizedek’s zijn wijsheid, humor en zijn mystieke kracht. Kom daarom gezellig langs en neem je familie, vriend en of vriendin mee voor deze spectaculair event en mis het niet.

Agenda & aanmelden

Een Divine Circle Event kan gedurende een dag of een dagdeel zijn. 

Wanneer een van deze bijzondere dagen op de agenda staat ingepland verschijnt deze hieronder. 
Klik erop voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Log in