Circle Events

Omdat wij zoveel mogelijk mensen willen bereiken en ondersteunen  zijn de Circle Events in principe voor iedereen toegankelijk*. Dit houd in dat je geen vooropleiding nodig hebt en op elk niveau kan instappen. De evenementen en teachings zijn namelijk op elk niveau toepasbaar en daarom zeer interessant voor zowel beginners als doorgewinterde zoekers.

Divine Circle Events

Verschillende 1-daagse evenementen waarin het contact met het ongrijpbare, het goddelijke, de Divine flow of life voorop staat. Per 1-daags evenement kan er een bepaald thema zijn zoals healing, reading (het 'lezen' van energie), of mediumschap waarin contact gelegd kan worden met overledenen en hogere intelligenties. De Tolteekse Nagual Senia Melchizedek neemt je mee in een adembenemende dag of dagdeel vol verwondering en magie. Het zal je zeker niet onberoerd laten!

*LET OP: Mensen met een psychisch verleden (zoals schizofrenie of psychose), een pacemaker of epilepsie kunnen helaas niet deelnemen aan onze cursussen. De energie waarmee gewerkt wordt is elektromagnetisch van aard. Dit kan een nadelig effect hebben op de pacemaker of zelfs een aanval veroorzaken.

Het is de verantwoordelijkheid van cursisten om bijzonderheden over lichamelijke en/of geestelijke gezondheid te vermelden bij aanmelding. Deze informatie wordt vertrouwelijk behandeld. In geval van twijfel is het raadzaam om een specialist (dokter, (huis)arts, etc.) te raadplegen en adviseren wij deze training niet eerder te ondergaan zonder overleg met een medisch specialist. Bij twijfel of gegronde reden kan iemand de training worden ontzegd. Deze trainingen zijn géén vervanging voor medische behandelingen. 

Graag verwijs ik je door naar de Algemene Voorwaarden.

Log in