The Way of the Shaman

 In The Way Of The Shaman gaan we werken met onze persoonlijke dood. Voor velen zal dit in eerste instantie eng klinken omdat we geneigd zijn angst te hebben voor het onbekende en de dood een beladen onderwerp in de westerse maatschappij is. Maar juist dit onbekende en onderbelichte onderwerp heeft aandacht nodig om inzichten te kunnen krijgen over onze valkuilen in het leven dat we leven.

Tijdens deze eendaagse training zal je door het doodsproces gaan en onder begeleiding een kleine dood gaan ervaren. De meeste sjamanen vanuit verschillende tradities kennen de kleine dood en doorlopen dit proces minimaal 1 maal in hun leven. Het is een zeer fijne voorbereiding op de grote sprong die je ooit gaat maken in je ascensie proces en het is daarom ook een echte must zodat je vol vertrouwen de sprong kan aangaan. Het doodsproces wat we deze dag gaan doen brengt je inzichten over waar je jezelf nog aan vasthoudt, en wat je belemmert om uiteindelijk het leven los te kunnen laten als het werkelijk zover is.

Het proces van deze dag zal een letterlijk een eye-opener zijn voor jouw innerlijke weten en het geeft je de mogelijkheid te zien waar nu jouw beperkingen liggen en wat jouw eigen schaduwkanten zijn. Door je hier bewust van te worden gaan er nieuwe deuren open die nieuwe mogelijkheden brengen. Het is daarom ook een proces wat eigenlijk iedereen een keer zou moeten ervaren en niet alleen zij die zich met sjamanisme bezig houden, omdat het je juist dichter bij jezelf brengt. De inzichten die je krijgt kunnen soms overweldigend zijn maar zeker bevredigend omdat je leert zien met andere ogen; het leven krijgt er meer diepte door.

The Way Of The Shaman is een dag van innerlijke transformatie en om ruimte te scheppen in je leven. Je zal duidelijkheid krijgen over wat jou energetisch nog vasthoud en jou belemmert om jezelf te kunnen zijn; jezelf goed te kunnen uitdrukken in het leven om het leven volledig te kunnen leven. Het gaat over jouw innerlijke kracht terug nemen en het leven te dansen vanuit een innerlijk verlangen om daadwerkelijk te zijn in het hier en Nu. Zelfrealisatie/Godrealisatie kan alleen bewerkstelligd worden als we bewust worden van de diepere lagen van onszelf die ons vasthouden in het leven.

Dus mis deze spannende en prachtige dag niet wanneer deze staat ingepland!

Agenda & aanmelden

Duur: 1 dag
Tijd: van 9:00 tot 17:00
Investering in jezelf: €125 –
Vereiste vooropleiding: Mahatma Avatar van Synthese Master

 

Wanneer The Way of the Shaman staat ingepland verschijnt deze hieronder. Volg de link voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze training staat (nog) niet op de agenda. Houd de website in de gaten of schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Deze training wordt gegeven door:

Don Rodolfo

Don Rodolfo

a.k.a. Senia Melchizedek

Log in