Casa de los Santos

oca logo2

Introduceert

Wat is Casa de los Santos en hoe onderscheidt zich dit binnen One Consciousness Academy?

One Consciousness Academy is een nieuwetijdsacademy gericht op esoterische spirituele werken met als doel meesterschap en zelfrealisatie. Hieronder valt energie- en bewustzijnswerk, paranormale trainingen, ascensiewerk, etc. Deze trainingen en opleidingen zijn in principe voor iedereen toegankelijk, mits men in goede conditie verkeert en de vooropleiding heeft gevolgd. De Mahatma Avatar van Synthese Master hebben we als de vereiste vooropleiding ingesteld zodat er vanuit deze sterke fundering gewerkt kan worden en men zichzelf spiritueel verder en dieper kan ontwikkelen.

Wat is Casa de los Santos en door wie wordt deze gedragen? Casa de los Santos is een spiritueel huis/community, ook Ile genoemd vanuit de Latin/Meso-American & Afro-Caribische traditie. Het is het huis van de Santos (Heiligen) waar gelijkgestemden samenkomen. Deze wordt gedragen door Don Rodolfo a.k.a. Senia Melchizedek die o.a. Santero is. Casa de los Santos is niet voor iedereen toegankelijk; deze spirituele traditie is een zeer beschermde stroming omdat hier gewerkt wordt met zeer grote krachten zoals de voorouder spirits en Orishas.

Casa de los Santos verzorgt enkele bijeenkomsten zoals de Practical Magic en Mesa Blanca. Ook wordt de intense en levens transformerende training Crossroads Brujeria aangeboden; een 3 jarige opleiding waarin men wordt opgenomen in de Casa de los Santos community. Om deel te kunnen nemen aan deze bijeenkomsten en opleiding moet men eerst kennis hebben gemaakt via O.C.A. trainingen om te zien of er affiniteit met de traditie en van beide kanten een klik is. Los daarvan geeft Don Rodolfo met enige regelmaat spirituele readings/consulten en persoonlijke ceremonies op maat. Deze zijn wél voor iedereen toegankelijk.

Op de hoogte blijven over updates omtrent deze training en andere ontwikkelingen van OCA? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Log in bij jouw account