Casa de los Santos

Introduceert

Wat is Casa de los Santos en hoe onderscheidt zich dit binnen One Consciousness Academy?

One Consciousness Academy is een nieuwetijdsacademy gericht op esoterische spirituele werken met als doel meesterschap en zelfrealisatie. Hieronder valt energie- en bewustzijnswerk, het ontwikkelen van paranormale vermogens, ascensiewerk, etc. Alles om jou weer in jouw eigen kracht te zetten en je de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van jouw gehele geboorterecht. Door het gordijn van het alledaagse leven treed je binnen in een sfeer van esoterische kennis, waar het aardse en het goddelijke samenkomen. Elk individu dat de bereidheid toont om zijn of haar innerlijke pad te bewandelen, kan hier aansluiting vinden, mits ze de initiatie van de Mahatma Avatar van Synthese Master hebben ondergaan. Deze inwijding vormt de mystieke fundering voor de verdere spirituele ontdekkingsreis.

Casa de los Santos vormt een integraal deel van de One Consciousness Academy, waar de mystieke paden van Westerse en Oosterse Magie en de Latin/Meso-Amerikaanse & Afro-Caribische tradities samenkomen. Casa de los Santos wordt vertaald als ‘Huis van de Heiligen’. De gids op dit pad is Don Rodolfo, ook bekend als Senia Melchizedek, een magiër en santero, die de fakkel van de oude kennis draagt. Binnen de virtuele tempel van Casa de los Santos, biedt Don Rodolfo diepgaande trainingen aan voor diegenen die de geheimen van het universum verder willen ontsluiten.

Op de hoogte blijven over updates omtrent deze training en andere ontwikkelingen van OCA? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Log in