Zelfvertrouwen versus twijfel

Zelfvertrouwen versus twijfel

Afgelopen weekend heb ik de Inner Mastery Intensive gevolgd. Drie dagen op een speelse manier leren werken met je paranormale vermogens. Wat waren het mooie en bijzondere dagen. Drie intensieve dagen waarbij we elkaar readings gaven op vele verschillende manieren, waarbij je steeds meer uitgedaagd werd om uit je comfortzone te gaan. Ik heb echt genoten en kijk terug op een heel leerzaam en verrijkend weekend met een enthousiaste groep! Dankjewel Senia voor jouw inspirerende en liefdevolle, maar ook humorvolle wijze van leren en doen, waarbij je daarnaast voor mij zo’n veilige bedding hebt gecreëerd, waardoor ik mezelf heb verrast met mijn ervaringen en mijn zelfvertrouwen een welkome boost heeft gekregen! Nu alle twijfel loslaten. Het heeft mij geraakt om ook op deze manier mensen te kunnen raken en helpen helen. Nu lekker verder oefenen en ontwikkelen! De meditatie ervaar ik ook als heel krachtig en fijn om te doen. Op naar de Inner Mastery Advanced! 🙏❤

Log in