YESSSSS , MAGIC IT WAS

YESSSSS , MAGIC IT WAS

Practical magic, ja , magie op n mooie manier gebruiken in de praktijk …. Afgelopen weekend in Deest met Don Rodolfo en Freya Melchizedek van de One Consiousness Academy …. And YESSSSS , MAGIC IT WAS!!!!!
Wat konden we verwachten🤷‍♀️, we mogen niets verwachten ,maar linksom of rechtsom , dit ging al mijn verwachtingen te boven ☺️
Voor het podium was een altaar gemaakt waarop wel 100 fotoos stonden van onze geliefde voorouders, met daarbij alle voorwerpen die nodig zijn voor deze ceremonies incl. prachtige bloemen .De assistentes allemaal in het wit gekleed.
Alleen dit aanzicht maakte al indruk, en vanaf dat moment kon je de aanwezigheid van al deze prachtige spirits al n beetje voelen. Een bordje met brandende kaarsjes en daarbij allerlei kruiden en fruit , mochten we voor dit altaar zetten met daaronder onze met potlood geschreven petitie . Je kunt je vast voorstellen dat al deze kaarsjes bij elkaar een byzonder gevoel geven.
De ceremonie kon beginnen volgens de Afro-Caribisch en Latin american traditie die niemand ,die ik ken ,zich zo goed eigen heeft gemaakt als Senia . Muziek klonk luid door de zaal en de energie begon te stijgen. De geur van sigaren begon door te dringen terwijl de vlammetjes van de kaarsen begonnen te dansen. De ruige energie van de Egun‘s namen bezit van Senia …… wat een gewaarwording om te zien dat magie echt bestaat !! De geluiden, de bewegingen, de steeds sterker wordende krachten……De muziek gaat door , de energie stijgt, we dansen helemaal in trance, de egun’s nemen het over, de energie van onze voorouders wordt sterker en sterker, wat een power heeft deze man dat hij de kracht van de egun’s aan kan.
Letterlijk MAGISCH, wat hier gebeurd. Je voelt het in heel je wezen, in heel je zijn , dat er blokkades opgelost worden, dat er paden vrijkomen waarvan je nooit hebt durven dromen.
Langzaam branden de kaarsjes op ,de energie neemt iets af en de ceremonie loopt op een end….
De zaal is stil , overrompeld door wat er gebeurd is, wat we hebben mogen meemaken . Wat een eer om aanwezig te mogen zijn bij deze mesa blanca, om magie op een juiste manier te mogen ervaren van een grootmeester in dit soort werk.
Dankbaar met heel mijn hart om te mogen ontdekken waar we toe in staat zijn als mens zijnde, wat er voor ons verborgen is gehouden en hoe eerlijk en vertrouwd deze kennis ons aangereikt wordt door Senia en Freya , samen met alle assistentes.
Wil je magie beleven? Dit is 1000% een aanrader bij O.C.A.
Log in