Verbanningsritueel

Verbanningsritueel

Afgelopen weekend volgde ik het Verbanningsritueel waar we diepgaande teachings kregen van Don Rodolfo die me weer een laagje dieper brachten in het begrijpen van hoe trauma werkt, wat het met ons doet en wat de gevolgen zijn.
Puzzelstukjes vallen steeds meer in elkaar. Ik begrijp nu eindelijk ook waarom bepaalde dingen voor mij al zo lang anders aanvoelden dan voor andere mensen waar ik veel mee in contact ben.

In de voormiddag mochten we een clearing ontvangen die ik in mijn hele lichaam kon voelen. Stroming, pijntjes hier en daar, maar ook inzichten in patronen die ik nog in stand hou en die ik mag doorbreken.
De initiatie met de 4 Engelen in de voormiddag was enorm krachtig! Een stevige stroming en een heftige trilling bewoog zich door mijn lichaam als ook werd een stuk naar boven geduwd dat me even heel misselijk maakte. De power die ik ervaarde is niet in woorden uit te drukken.

Nu 2 dagen verder ben ik enorm dankbaar om dit verbanningsritueel elke dag in te zetten. Ik voel nu al wat het met me doet elke keer wanneer ik de engelen aanroep. En ik kijk nu al uit naar de persoonlijke groei die het mij weer zal brengen.

Dankjewel voor deze magische dag en dit krachtige ritueel, Don Rodolfo!

Veel liefs,
Danielle

Log in