Vanaf klein meisje zag en

Vanaf klein meisje zag en

Vanaf klein meisje zag en voelde ik dat er meer was tussen hemel en aarde dan wat men met blote oog kon waarnemen. Ik had altijd een hele bijzondere band met dieren, zij waren mijn vrienden en ik hielp ze dan ook graag.
Ik groeide op zonder hulp en sturing en werd geregeld weg gezet als; ‘ach jij ook altijd’ je ziet spoken, je bent niet goed wijs. Als kind wil je er toch voor je ouders zijn, mijn moeder bijvoorbeeld had dubbele hernia en ik zou ze wel even gaan verzorgen (als een mini zuster). Heb mijn kleine handjes op haar gelegd en heb haar van een enkele hernia afgeholpen, de artsen wisten toen niet hoe dit zo heeft kunnen gebeuren. Jawel ik weet dat wel, dat was ik, ze moesten lachen en zeiden ach ja tuurlijk meid. Maar als nog werd ik niet serieus genomen en werd niet gehoord, werd zelfs geregeld voor gek gezet. En uiteindelijk werd ik rebels en voelde mij nergens thuis. Altijd zoekende geweest en een hoop narigheid meegemaakt, de band met spiritualiteit is altijd gebleven maar ik had en kreeg nergens de juiste sturing die ik nodig had. Zoveel jaar later zo hard mogelijk aan mezelf gewerkt (met veel vallen en opstaan) en altijd interesses gehad in spiritualiteit, healing en magie ben ik uiteindelijk gestuit op de One Consciousness Academy. Ben eerst een dagje bij de Divine Power Fusion Class geweest om de sfeer te proeven en om te voelen of dit werkelijk iets voor mij is, waar ik kan leren waar mijn hart zo naar verlangt. Waar ik kan zijn wie ik in het diepste van mijn wezen ben (vol met ongeopende kamers die ikzelf nog mag ontdekken met de juiste hulp en sturing), waar ik uitgedaagd wordt om mezelf te verbeteren. Waar ik tools krijg om mee aan de gang te kunnen gaan om het beste uit mezelf te kunnen halen. Het was een warm bad waar ik die dag in terecht kwam, ik wilde meer voer, dus ik wilde de mahatma avatar van synthese master gaan doen. Helaas hij was al vol, via via hoorde ik dat je jezelf op kon geven voor de wachtlijst van de mahatma avatar van synthese master. En ik wist gewoon dat ik erbij zou zitten, ik voelde aan alles dat het goed ging komen. Het moest gewoon het kon niet anders, dit gevoel was zo sterk. En ja hoor nadat ik dat gevoel los liet kreeg ik niet veel later een mail, ik zat er bij! (Vreugdes dansje)
De week ervoor was ik moe en uitgeput, ik kon haast niet meer, jeetje wat voelde ik me moe. Maar ik moest en zou al mijn energie bij elkaar rapen om richting Deest te gaan, op naar de teachings waar ik zo erg naar uit heb gekeken. Hoe dichter we bij Deest kwamen hoe spannender ik het vond, daar aangekomen ging mijn reis pas echt beginnen.
Zoveel herkenning en nieuwe inzichten heb ik mogen ontvangen, de energie was zo krachtig, dit was magisch! Het ware drie intense dagen!, die ik voor geen goud had willen missen! In een relatief korte tijd zoveel tools meegekregen die ik nu helemaal eigen mag maken.
Lieve Senia en Freya jullie zijn goud!, onwijs veel bewondering voor het prachtige werk waar wij allen van mogen leren.
Op naar de volgende teachings advanced 1.
Namaste ✨❤🙏❤✨ in Liefde en Licht Linda

Log in