Thuiskomen en ontroering

Thuiskomen en ontroering

Samen met mijn zus heb ik afgelopen week de Mahatma Avatar van Synthese training mogen bijwonen. Ik ging er open minded en zo blanco mogelijk in. De energie voelde meteen prettig in de zaal. Bij verschillende activaties voelde ik diepe ontroering, misschien vervlogen herinneringen die aangetikt werden… De manier van kennis overdracht vind ik erg prettig en vooral ook het afwijken van een topic, kan geen genoeg krijgen van deze stof… En de stem van Senia klinkt als muziek in mijn oren 🎼. Thuis meteen oa de nachtschool gestart, wat erg lukratief is, daar ik nogal wat uurtjes kan maken 😊. Het is me duidelijk geworden hoeveel wij állen daadwerkelijk in onze mars hebben… Dankbaar voor de inzet en toewijding van Senia en Freya en de assistentes om deze kennis te delen en mogelijk te maken. WWGOWGA Warme groet Inez, tot in september

Log in