Sprankelende magische reis

Sprankelende magische reis

De cursussen worden gegeven met zoveel liefde, gezelligheid (zoveel humor!!!) gegeven dat het net voelt alsof je in een grote familie terechtkomt.
De teachers zijn zo wijs, geven je niet alleen door middel van tools (die je krijgt via inwijdingen) maar ook (hun) wijsheid zoveel mee wat aansluit op het juiste moment.
Divine timing….
Je krijgt zoveel opschoningen, tools om mee om door te gaan met oefenen, ik voelde me na de cursussen (heb er nu twee gevolgd) volgen echt super!!
Ik heb het idee meer grip op mijn leven te krijgen, alsof ik mijn leven meer kleur kan geven, meer dingen kan manifesteren; maar ook (niet onbelangrijk) anderen helpen.
Het is een herkenning, van wie ik ben en wat ik geloof, dat ik nog meer wil bereiken in het leven op spiritueel vlak door middel van deze mooie reis.
En door nog meer tools te krijgen als je verder gaat in deze journey, kun je jezelf en anderen nog meer/beter helpen.
Ik heb door jullie al een paar mooie resultaten kunnen boeken bij andere mensen ook!

Emotioneel door het fijne warme, bad waar je in terechtkomt, de band die je gelijk ervaart met de teachers en cursisten, wil ik zeggen dat dit een super sprankelende magische reis is, waar ik zo blij ben dat ik hiermee begonnen ben.
Nogmaals, het voelt voor mij als een grote familie…vandaar dat ik het na de cursussen ook even moeilijk had om weer afscheid te nemen.
Dankbaar voor dit alles, dankbaar voor alle teachers, cursisten en anderen die deze reis samen maken!
Tot hopelijk snel!!

Met liefde en een hele dikke knuffel,

Nicolien

Log in