Source Consiousness

Source Consiousness

De training Source Consiousness gegeven door Freya Giza…….. wat een geweldig weekend was dit . Wat zij allereerst neer zette was een veilige omgeving met een hoge warme energie die direkt verbintenis brengt in de groep.
De teachings over de Source, de clearing en uitleg over de graaftechnieken wordt zo natuurlijk overgebracht dat het ook direkt in je systeem doordringt en duidelijk is. Maar ook het geduld voor als er iets niet helemaal duidelijk is voor iemand . Zonder oordeel wordt t steeds opnieuw uitgelegd op een duidelijke manier totdat er weer 1 energie heerst. Wat hebben er tranen gevloeid en wat hebben we gelachen .
Freya voelt als een van ons , zij staat niet boven ons , zeker niet onder ons maar vooral naast ons en toch als leider. En juist die sfeer maakt dat deze training , over hoe we kunnen manifesteren en overtuigingen om kunnen buigen bij de Source Consiousness, de hoogste laag van bewustzijn die alle natuurwetten onder zich laat , zich zo laat pakken. Je gaat er mee aan de gang , je kunt of wilt gewoon niet anders en je ziet de magie zich voltrekken voor je ogen .
Dank je wel Freya, je bent een prachtig mooi mens 🙏🏼❤️ik hoop nog vele trainingen te mogen volgen bij jou 🌈✨🌟🪐💫🌏

Log in