Resonantie Van Top Tot Teen

Resonantie Van Top Tot Teen

Al bij de eerste kennismaking met de website van Senia & Freya Melchizedek resonantie van top tot teen, dat het me zelfs ontroerde. Jaa dit is het riep mijn hele systeem, dit is waar ik op heb gewacht. Ik gaf me op voor de Mahatma Avatar van Synthese Master die enkele maanden later door Senia & Freya gegeven zou worden.
Toen was het zo ver, eerste dag van de training. Ontmoeting met Senia. Senia, geen man die zweeft op een wolkje😉 haha.. Nee gewoon heerlijk normaal, recht door zee, vol humor en los van dat het een fantastische krachtige Meester is, ook een man met beide voeten stevig geworteld in de aarde. En Freya, wat een krachtige verschijning, een zachte vrouw die ook heel direct kan zijn met haar teachings en jou goed kan ondersteunen tijdens je proces.

De Mahatma training heb ik ervaren als een bijzondere mooie training van zeer hoog niveau, de informatie en tools die we hebben kregen geven mijn leven meer verdieping en verrijking. Deze dagen gaven mij ook erkenning en herkenning, het ontmoeten van mede broeders en zusters wat een speciale band schept. De mogelijkheid om in een warme, liefdevolle omgeving stap voor stap diepere lagen binnen mijzelf te ontdekken om bij mijn ware essentie te komen.

Dankbaarheid is wat ik voel..
Ik kijk uit naar de volgende trainingen

Voor een ieder die dit leest..
Voel en ervaar zelf

Log in