Pure magie

Pure magie

21 en 22 oktober heb ik voor de 2de keer deelgenomen aan de practical magic. Sins de eerste ceromonie tot en met nu zijn er enorm grote veranderingen in mijn leven. Ik ga van mijn passie mijn baan maken. Dit heb ik mede te danken aan de practical magic ceromonie. Deze bijzondere ceromonie heeft dit in gang gebracht. Ik voel me erg dankbaar alles wat ik heb mogen ontvangen. Ik volg nu ongeveer 3 jaar trainingen bij one consciousness academy. Dit is enorm levensveranderd voor me. Van de niels van 3 jaar geleden is niets meer over. Zo,n grote transformatie heeft er plaatsgevonden.
Een absolute aanrader voor iedereen die zich wil ontwikkelen! De leer, de teachings van don rodolfo en freya zijn uniek dit vind je nergens anders. Afgelopen practical magic was erg bijzonder en diepgaand. Ik ben hiervan erg onder de in de indruk!

Log in