Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht

Ik ben heel dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan deze training. Het is heel erg moeilijk om iemand te vinden die echt de diepte in kan en durft te gaan en je daarin wilt begeleiden. Nu we een paar dagen verder zijn en alles een beetje heeft kunnen bezinken in me systeem kan ik zeggen dat ik zeker een verschil merk.
Van binnen voel ik meer verdieping, er is een diepere laag open gegaan en ik kijk ernaar maar kan de bodem niet zien. Zo onbegrensd voelt het. En ook voel ik me op een of ander manier meer geworteld deze dagen, waar ik ook heel blij mee ben.
Ik heb deze training samen met me zoon en broertje gedaan, het is heel fijn om deze ervaring met hun te kunnen delen.
Dit is nog maar de eerste training, en we zijn al super enthousiast. Er zullen nog vele trainingen volgen voor ons. Want dit is sowieso voor mij waar ik op heb gehoopt en gewacht.
Voor iedereen die de diepte in wilt en meer over zichzelf en Universum wilt leren is dit echt een dikke vette aanrader.
Dank je wel Don Rodolfo en Freya🙏🏽✨️

Log in