Practical Magic

Practical Magic

En magisch was het! Het afgelopen weekend was ik aanwezig bij twee prachtige ceremonies waarin Don Rodolfo (aka Senia Melchizedeck) werkt volgens de Latin/Meso-American & Afro/Caribbean traditie. De energie was ontzettend sterk. Onderschat nooit de kracht van de spirits!
Ik heb Don Rodolfo op een hele andere manier aan het werk gezien dan ik gewend ben. Ik verbaas mij er iedere keer over hoe veelzijdig hij is en hoeveel kennis hij heeft. Wat mij doet beseffen hoe weinig ik nog weet. Het maakt mijn “honger” alleen nog maar groter om nog meer te leren bij hen.
Er was een magische samenwerking tussen ons en de spirits. De energie was zo sterk voelbaar. Het was prachtig en indrukwekkend!
Lieve Don Rodolfo, Freya Giza Melchizedek, het team én de spirits hartelijk dank voor dit prachtige weekend!
Liefs,
Esther
Log in