power of the I AM

power of the I AM

Een aantal dagen terug de power of the IAM gedaan, een dag via zoom. Het verbaast mij elke keer weer dat er vanalles gebeurt terwijl je op grote afstand zit. Afgezien van dat er veel gesproken werd en ook vragen gesteld werden door cursisten die met totaal andere dingen te maken hadden was ook deze dag meer dan de moeite waard. Tools en initiatie’s, bijzonder was dat toen Senia begon over de selesteinse melchizedek straal, voelde ik , terwijl ik op een matje lag, mijn hoofd groter worden en een grote bundel ontstaan vanaf mijn hoofd tot aan mijn stuitje toe, heel intens allemaal.
De tool waar ik laaiend enthousiast over ben, is het werken met energieballen. Twintig jaar geleden leerde ik zoiets van een Tibetaanse grootmeester in nederland, maar dit is echt de next level! wow, ik ga dit echt overal voor gebruiken, energie wegzetten om later tot je te kunnen nemen, hoe gaaf is dat.!
wat ik nu voel is een sterkere binding met mijn IAM, en een bijna verplichting naar me zelf toe om alleen maar dingen te doen die echt bij mij passen, vrij vertaald: gewoon wat meer je hart volgen… Senia, wederom dank..namaste

Log in