Path Of Inner Mastery

Path Of Inner Mastery

Er is zoveel te vertellen over de trainingen bij OCA!
Ik heb er ondertussen al verschillende gevolgd en allemaal hebben ze en grote impact op me gegeven.
Het begon uiteraard allemaal met de Master, waar mijn leven fundamenteel is gaan veranderen. Langzaam aan voelde ik me terugkeren naar mezelf. Maar wat ik hier toch extra wil benoemen is de Path of Inner Mastery: deze 5 maanden training heeft me zóveel bijgeleerd! Het voelde magisch, dit pad van ontwikkeling, groei en zelfrealisatie. Elk weekend opnieuw leerde we nieuwe dingen! Onze eigenste capaciteiten en powers werden “aangezet” als het ware. Met een leuke balans tussen teachings, technieken aangeleerd krijgen en oefenen.
Zoveel krachtige tools om mee aan de slag te gaan in mijn praktijk als therapeut.
Ik mag me nu officieel Paranormaal Coach en Genezer noemen en pas het vol passie en met mooie resultaten toe.
Een echte aanrader voor wie zich verder wil ontwikkelen in energetisch werken

Log in