Onverwacht, onverhoopt, ongelooflijk !

Onverwacht, onverhoopt, ongelooflijk !

Afgelopen weekend was een fantastische reis met een ongelooflijke, onverwachte transformatie, het verschil tussen vrijdagochtend en zondagavond was immens. Na het ervaren van de reis die mijn vrouw (Danielle) eerder had doorlopen was de tijd duidelijk gekomen om ook zelf die ervaring in Deest op te gaan doen. Zonder oordeel, zonder verwachtingen vertrokken, misschien wat nerveus naar wat er komen ging, gezien de enige ervaring tot dusver met energetisch werk was puur als ontvanger, dus tal van vragen (toen nog sterk in de “mind”) over hoe ik dat al dan niet zou kunnen voelen of doen werken.
Vanaf de eerste clearing waren alle twijfels weg, als een spons nam ik alles op met een gretigheid die ik niet kan beschrijven. De tweede dag hakte er nog sterker in en ’s avonds even op mezelf overtrof me een gevoel dat ik nooit eerder ervaarde en onmiddelijk moest delen met Danielle en stuurde haar “ik ben hier graag”. Ongeacht de ongekende omgeving, mensen die je toen nog maar net begon te ontdekken maar een warmte, een rust die zo aangenaam en eigen was dat ik het niet anders kon omschrijven.
Ik heb prachtige mensen mogen ontdekken en tal waarvan ik weet dat we elkaar snel zullen leren kennen, de drive of honger naar meer is momenteel zo sterk dat ze moeilijk in tomen is en misschien hoeft dat ook niet :-).
We laten het stromen en genieten van wat er momenteel aan het gebeuren is.
Een zeer warme “dank u” en tot zeer binnenkort !

Log in