Omzien in Liefde

Omzien in Liefde

en vrouw op pad gegaan. Een enkeling om persoonlijke redenen gestopt, dat hou je altijd, en trokken we samen op. Het is een cliché en het goeie daarvan is dat ze altijd kloppen, de weg voerde ons door diepe dalen en hoge bergen, met uitzichten, adembenemend. En uiteraard in de diepe dalen pijn en verdriet. En waarom doen we dat? Laat ik voor mezelf spreken. Mijn doel in dit leven is te zijn de divine shining star die ik altijd ben geweest, of nog weer anders gezegd, de Goddelijke vonk in mij groter te doen worden tot ie zijn ware grootte heeft bereikt. alleen diep verstopt heeft gezeten en toch altijd al aanwezig is geweest. en die  weer tot leven te roepen. Hiervoor is het nodig de klei lagen in de vorm van beperkende overtuigingen, dwang van buiten die ik me eigen heb gemaakt , dwang van binnen uit die ik me zelf eigen heb gemaakt, al dan niet van dit leven dan wel van een ander leven, levens weg te halen. De afgelopen twee jaar tijdens de 8 weekenden van ieder drie dagen is er veel opgeruimd, geschoond, omgedraaid, verlicht, beliefderd. Vrede gesloten met mezelf en anderen. Bewustzijn gebracht op vele gedragingen, licht geworpen op in den beginne van vele gedragingen, overtuigingen. en wat dies meer zij. Is het licht in mij groter geworden is mijn zelfliefde groter geworden en dus ook naar andere mensen. Ben ik meer in mijn kracht komen te staan en in toenemende mate mijn waarheid aan het ontdekken en ervoor te staan. Onder het moto liever a lonely wolf die zich niet eenzaam voelt omdat hij verbonden is met zichzelf, de mensen om hem heen en de natuur dan een schaap dat uit gemak mee hobbelt in de kudde. En de reis heeft veel licht geworpen op ons aller ego. Wow wat een geweldig en prachtig deel van onszelf is dat. Zo krachtig, zo slim, zo beschermend dat het mij door moeilijke tijden heeft geholpen. Kan daar alleen maar dankbaar voor zijn. En nu me realiserend dat de tijd gekomen is voor een ander levensparadigma. Afscheid nemen van het egobewustzijn en verder op reis naar het eenheidsbewustzijn. Uiteraard met vallen en opstaan. En voor mij gaat het ook in belangrijke mate om de weg. Waar ik uitkom zie ik wel. Uiteraard op weg met een doel en dat ook weer loslatend en genieten van de weg, van de dalen en de hoogtes.   De teachings van Senia en Freya zijn , eigenlijk niet in woorden te vatten. je moet ondergaan, voelen , ervaren en de diepte de reikwijdte ervan word je gewaar. Althans zo is het mijn vergaan. Kende ik Senia al langer en wist ik dat hij ieder keer weer ongekende en verrassende en verschillende  kwaliteiten heeft op een breed terrein, voor mij was Freya in deze training werkelijk een openbaring. Chapeau En mensen vragen wel eens ; ben je er door veranderd? En mijn antwoord is steevast: ja en nee. Ja, omdat wat er in mij zat be-licht is geworden, getransformeerd is , nu be-leefd kan worden en ik stappen heb gezet , grote stappen heb gezet in de richting van mijn doel en daar nog lang niet ben. Nee, omdat het er altijd al was en nu naar buiten kan worden gebracht.Het laatste weekend was een zoom weekend. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar . Nog intenser, nog directer, ook bij het delen mensen nu kunnen zien, wat hen zichtbaarder maakte voor me. Laat ik eindigen met wat ik na het laatste weekend schreef:Ik voel me gezegend en dankbaar de Golden age Teachings tweede jaar te hebben mogen volgen. en dat op mijn leeftijd. Dankbaar voor alle inzichten. Dankbaar naar Senia en Freya voor hun commitment en toewijding aan het Hart, de liefde, eenheidsbewustzijn. Dankbaar voor hun geloof in mij , ons.Dankbaar voor alle broeders en zusters, mee op reis, voor hun zijn, voor hun spiegel zijn, voor hun trigger zijn, voor hun inspiratie zijn, voor hun Hugs zijn. Voor hun kameraadschap. Hun steun. Voor alles wat ze wel en niet zijn.Dankbaar om deelgenoot te mogen zijn van hun groei, verandering.

Log in