Nooit te oud om te Leren.

Nooit te oud om te Leren.

Nooit te oud om te leren! Mijn motto sowieso. Ik ben 68 , een grootmoeder al jaren. Werk in verpleeghuis en geef daar tactiel stimulering aan mensen met dementie. Een soort van babymassage. Naast het reguliere werk heb ik me vanaf mijn twintigste bezig gehouden met heel veel in het alternatieve. Van Drumcirkels, intuïtieve  ontwikkeling, Siberisch sjamanisme, energiewerk ,, en veel kwam uit een onbekende bron uit mezelf. Ik heb het Pad der zelfkennis nooit geschuwd. Want in een wereld vol opties was ik voor mezelf het grootste mysterie. En Nooit was een cursus, training, opleiding voldoende, altijd bleven er meer vragen over dan antwoorden. Veel leek ” het ‘ te zijn.. maar bleek slechts n ervaring erbij. Verbinden aan iets wat ergens op leek kon ik nooit.
En zo bleef mijn Pad een pad van een Wolf los van zijn broeders.
En dan nu op mijn 68tigste begonnen aan een nieuw avontuur.
De Mahatma van Synthese.
Alle vragen van n half leven lang kregen het antwoord dat klopte voor mij.
Ik voelde tijdens de activaties wat er gebeurde in mij ,veel werd bewogen . Ook fysiek.
De kwartjes vielen eindelijk op zijn plaats. En met het uur wist ik, ik ben eindelijk daar waar ik aan het begin van mijn spirituele reis had willen zijn.
Ik kon me verbinden , wat een happiness, wat een zegen.
Wat zal ik zeggen… de Training ..was allesovertreffend van wat ik ooit eerder gedaan had.
Het was magisch en realistisch..openend en bekrachtigend.
De Lonely Wolf die ik (graag) was kwam thuis.
En opnieuw zal ik in september ofzo zeggen…Je bent nooit te oud om te leren 🤗🥰

Log in